Samo ove prve, ostali zaslužuju oprost i može im se uz malo dobre volje progledati kroz prste. Nisu krivi što ne znaju.High je napisao/la:- labilni forumaši koji spomenariziraju temu;Maticar je napisao/la:Šta misliš?High je napisao/la: Ko bi bio prvi na giljotini?
- oni koji slušaju Jalu;
- i oni koji ne gledaju Defter hefte.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Re: RE: Re: Chat
Jesil dobila porukurasavoje je napisao/la:Kako me sampon ujeo za oci.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Legendo, reci svom kvazimangup jaranu da me ne spominje. Hvala.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Koji cigani ovi portugalci ccc
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Halo bona jesil dobila poruku? Naso sam broj
Poslije ga je na lizanje odvela.Donnie Darko je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Zapraceno.Kawhi je napisao/la:JEDINA
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jelena Kostov.messilla je napisao/la:Zapraceno.Kawhi je napisao/la:JEDINADaj nam jos kakvih sa ovih prostora.
- legenda reala
- Kontakt:
mangupe jaranu ne spominji jerasavoje je napisao/la:Legendo, reci svom kvazimangup jaranu da me ne spominje. Hvala.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko je taj kvazi kriminalac da mu proucim nesto na uho
Samo je jedan hodža u ss.ba džematu. Produži.Mouse je napisao/la:Ko je taj kvazi kriminalac da mu proucim nesto na uho
Re: RE: Re: Chat
Tebi cu jasin proucitKawhi je napisao/la:Samo je jedan hodža u ss.ba džematu. Produži.Mouse je napisao/la:Ko je taj kvazi kriminalac da mu proucim nesto na uho
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I Allah dz.s. je bio uz Cristiana 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svaki pošten džematlija je večeras bio uz Portugal.Bosniacum Lilium je napisao/la:I Allah dz.s. je bio uz Cristiana
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Aferim mu'mineKawhi je napisao/la:Svaki pošten džematlija je večeras bio uz Portugal.Bosniacum Lilium je napisao/la:I Allah dz.s. je bio uz Cristiana
Nadrealistički integracionizam nije smijesan vec neko vrijeme. Ovim putem apeliram da se ugase i spase cast.
Karakter je sada in.Bosniacum Lilium je napisao/la:Aferim mu'mineKawhi je napisao/la:Svaki pošten džematlija je večeras bio uz Portugal.Bosniacum Lilium je napisao/la:I Allah dz.s. je bio uz Cristiana
Nadrealistički integracionizam nije smijesan vec neko vrijeme. Ovim putem apeliram da se ugase i spase cast.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Leave Hari aloneKawhi je napisao/la:Karakter je sada in.Bosniacum Lilium je napisao/la:Aferim mu'mineKawhi je napisao/la: Svaki pošten džematlija je večeras bio uz Portugal.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Confiance, leo1946, MaroonBjelave i 9 gostiju.