Radni dan, ramazan, termin utakmice i bas ce da bude 15.000 na tribinama ...

Samo sto se tice cijena ulaznica to je odlicno.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
gio10 je napisao/la:7 hiljada je plafon, čuj 15 hiljada![]()
Hajde više četvrtak, hajdeeeee
vrbanjusa je napisao/la:Četvrtak 03.07.2014 u 21:15, Gradski stadion Asim Ferhatovic Hasecombe je napisao/la:Molio bih nekoga ko zna da mi kaže kada je tačno utakmica i koji dan. Jer gledam Williams ponudu za četvrtak i nigdje nema da Željo igra a nema ni ostalih klubova iz BIH. Mislim da i Široki takođe igra u četvrtak.
fedeltafrotta je napisao/la:izgleda na dan utakmice ce biti karte, eto likusa
licencirani je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Četvrtak 03.07.2014 u 21:15, Gradski stadion Koševocombe je napisao/la:Molio bih nekoga ko zna da mi kaže kada je tačno utakmica i koji dan. Jer gledam Williams ponudu za četvrtak i nigdje nema da Željo igra a nema ni ostalih klubova iz BIH. Mislim da i Široki takođe igra u četvrtak.
Htio sam i ja ponovo prepraviti, ne znam što prepravlja???vrbanjusa je napisao/la:licencirani je napisao/la:Četvrtak 03.07.2014 u 21:15, Gradski stadion Koševocombe je napisao/la:Molio bih nekoga ko zna da mi kaže kada je tačno utakmica i koji dan. Jer gledam Williams ponudu za četvrtak i nigdje nema da Željo igra a nema ni ostalih klubova iz BIH. Mislim da i Široki takođe igra u četvrtak.
Bježi bafedeltafrotta je napisao/la:izgleda na dan utakmice ce biti karte, eto likusa
SarajlijaTM je napisao/la:@adviser- mozda bi cak mogli promjeniti,kad igramo na lavoru,da se jug zove "Tribina Amara Osima"![]()
![]()
vrbanjusa je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:@adviser- mozda bi cak mogli promjeniti,kad igramo na lavoru,da se jug zove "Tribina Amara Osima"![]()
![]()
![]()
![]()
bilo bi srčanih udara, pucanja čireva i ostalih stomačnih tegoba
![]()
"Tribina Amara Osima i Hadisa Zubanovića"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.