FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 21 jan 2016, 11:21

Ado76 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Po meni nesto najbolje sto cemo imati

Pavlović
Bekić
Kramar
Barbarić
Kadušić
Muharemović
Emerson
Simeunović
Duljević
Bekić
Cezar

Prve izmjene za navedene ce biti Rustemović/Radovac, Kovačević/Berberović i Osmanović.
Morta brate jesi to već prodao Benku?Opet ti po starom, prije Ješića :urnebes: :urnebes:
Ma nisam :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 21 jan 2016, 11:23

MortemHz je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:

Pavlović
Bekić
Kramar
Barbarić
Kadušić
Muharemović
Emerson
Simeunović
Duljević
Bekić
Cezar

Prve izmjene za navedene ce biti Rustemović/Radovac, Kovačević/Berberović i Osmanović.
Morta brate jesi to već prodao Benku?Opet ti po starom, prije Ješića :urnebes: :urnebes:
Ma nisam :rol: :rol:
Da te ne znam garantovao bi da si Ješa lično :rol: Još na temu "Transferi" da ovo nabaciš da nastane opšta panika i haos na temi :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jan 2016, 11:26

Sreca je pa znas :mrgreen: Sta cu, volim na onoj temi odmah napisati kad je nesto zvanicno :bih:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 21 jan 2016, 12:41

Pavlović
Bekić
Kramar
Barbarić
Kadušić
Muharemović
Emerson
Simeunović
Duljević
Bekić
Cezar

Neki tamo Kramar vec izbacio Kovacevica ? :)
Evo ja ti garantujem da se rahmetli Maldini vrati nece izbaciti Kovu.
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jan 2016, 12:51

Kova>Kramar bilo kad i bilo gdje.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 jan 2016, 12:57

PitarBordo je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Nukleus, nista licno, al fkt koji je fazon sa ch, zh, sh, dh, dzh :D
A bio je normala prvu godinu nakon registracije, ne kontam ni ja fazon.
A sknotao po čemu će biti u centru pažnje, čak potencira na riječima sa što više dijakritičnih znakova... Kod mene na ignore, ali eto jutros uđoh na poslu, izlogovalo me i pročitah njegovih nebulozica i zamalo da se utučem gumenim čekićem.
provalio si me,a vidim i provala si[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jan 2016, 13:32

Nauči citirati ako ništa. I shvati da ostatak foruma vidi samo to "WHITE SMILING FACE" pisano slovima u srednjoj zagradi, a ne neki divlji emoticon ili šta se već kod tebe prikazuje... Mnogo retardirano. :wave:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 21 jan 2016, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Saraj'vo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jan 2016, 13:36

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ako ne dođu klasni centralni/defanzivni vezni, ja bi volio da promjenimo taktiku u 4-2-3-1 (pogotovo ako ode i Benko).
Jos jedan igrac na sredini ce nadomjestiti manjak kvaliteta, a Reis ce sigurno igrati bolje na poziciji desetke , nego da igra centralnog.
Uz to i Radovcu bi vise odgovarala ova taktika, znamo da je u 4-4-2 skoro pa beskoristan.
Ja to zamisljam ovako:
Pavlovic,
Kadusic, Kova, Barba, Almir Bekic
Rustemovic, Radovac
Amer Bekic Reis Luiz Duljevic
Cezar

Meni ovo djeluje vise nego dobro, sta vi mislite?
Ima logike. I Radovac i najvjerovatnije Emerson bi izgledali bolje u 4-5-1. Ovdje je jedini problem sto Cezar a pogotovo Benko nisu igraci za klupe i zato trener mora igrati 4-4-2. I nije slucajno da skoro svi timovi igraju 4-5-1 jer je to jednostavno najlakse i jos imas jednog vise igraca u sredini terena. Drugi problem je kako sada prodati Benku kada se ne zna dali je Cezar bas toliki kvalitet. Hajde da je odigrao jedno desetak utakmica onda bi to bila druga stvar. A Benko kada je pravi je daleko najbolji napadac Premijer lige bez konkurencije.

A ako zelis igrati 4-4-2 bas kvalitetno protiv timova kao sto su Lech i/ili bolji. Onda ta dvojica igraca u sredini terena trebaju biti igraci koji igraju i defanzivno i ofanzivno kvalitetno. Igraci kao sto su Jajalo, Cimirot. Naprimjer Stojcev igra samo napad vise manje samo to je prolazilo jer se je igrala 4-5-1 tada. Prema onome sto neki opisujete i Emerson je slican igrac znaci klasicna desetka. A na drugoj strani Rustemovic je klasicni zadnji vezni koji ne igra ofanzivno skoro nista. Prema tema bolji izbor bi bio 4-5-1 ili mozda 3-5-2.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 jan 2016, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 jan 2016, 13:41

Da je bar kakvih videa, izjava, nešto, usafunjah se ovako... evo kod kona će biti strim za prijateljsku, a ima i izjava nekih, kod nas se još uvijek furaju da su valjda za peto mjesto na tabeli krive dvije rečenice Okića za sportsport.ba u kojem bi rekao da se dobro radi i da je dobra atmosfera u ekipi :crazy:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 jan 2016, 13:44

BitiSrcemVezan je napisao/la:83 dana nam neće biti @paulusa brata da yebe bebine kosti jer nema strima 3 minute prije utakmice :lol:
Obrnuli se brojevi, još 38 dana do povratka brata! :D
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jan 2016, 13:45

BitiSrcemVezan je napisao/la:Da je bar kakvih videa, izjava, nešto, usafunjah se ovako... evo kod kona će biti strim za prijateljsku, a ima i izjava nekih, kod nas se još uvijek furaju da su valjda za peto mjesto na tabeli krive dvije rečenice Okića za sportsport.ba u kojem bi rekao da se dobro radi i da je dobra atmosfera u ekipi :crazy:
I kod nas bi bilo isto da igramo sada prvu prijateljsku a igramo je 29-og protiv Metalleghe-a. Bit ce sutra novosti vezano za FK Sarajevo (makar bi trebalo biti) pa naleti onda :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jan 2016, 13:46

BitiSrcemVezan je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:83 dana nam neće biti @paulusa brata da yebe bebine kosti jer nema strima 3 minute prije utakmice :lol:
I meni je maloprije na um pao kad sam kliknuo countdown da vidim :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo Saraj'vo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jan 2016, 13:48

Kramar moze samo cistiti kopacke Kovi :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 jan 2016, 13:50

PitarBordo je napisao/la:Nauči citirati ako ništa. I shvati da ostatak foruma vidi samo to "WHITE SMILING FACE" pisano slovima i srednjoj zagrad, a ne neki divlji emoticon ili šta se već kod tebe prikazuje... Mnogo retardirano. :wave:
mazohista si realno,pishesh da sam ti na ignore-u otkad si se registrov'o a malo malo pa me prokomentarishesh,imam utisak da bichujesh samog sebe dok mi replicirash,budi dosljedan sam sebi brate mili,odluchi se vech jednom hochu li ti biti u centru pazhnje ili chesh me ignorisati,svaku tvoju odluku chu isposhtovati,samo ne pokushavaj da budesh smijeshan jer ti to ne dei,provale ostavi za nekog drugog,trecheg,zhiv ti meni bio

VVVBK

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 jan 2016, 13:51

nukleusmember je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Nauči citirati ako ništa. I shvati da ostatak foruma vidi samo to "WHITE SMILING FACE" pisano slovima i srednjoj zagrad, a ne neki divlji emoticon ili šta se već kod tebe prikazuje... Mnogo retardirano. :wave:
mazohista si realno,pishesh da sam ti na ignore-u otkad si se registrov'o a malo malo pa me prokomentarishesh,imam utisak da bichujesh samog sebe dok mi replicirash,budi dosljedan samom sebi brate mili,odluchi se vech jednom hochu li ti biti u centru pazhnje ili chesh me ignorisati,svaku tvoju odluku chu isposhtovati,samo ne pokushavaj da budesh smijeshan jer ti to ne dei,provale ostavi za nekog drugog,trecheg,zhiv ti meni bio

VVVBK

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 jan 2016, 13:51

I meni je maloprije na um pao kad sam kliknuo countdown da vidim :lol: :lol: :lol: :lol:
ja ga se sjetim kad god odem na klixov forum i vidim onaj njegov piratski avatar kod drugog momka tamo :lol:
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jan 2016, 14:02

BitiSrcemVezan je napisao/la: Obrnuli se brojevi, još 38 dana do povratka brata! :D
ja ga se sjetim kad god odem na klixov forum i vidim onaj njegov piratski avatar kod drugog momka tamo :lol:
Hahaha, prejak je, ja čekam ove pripremne tekme, imam šuhvu da će se tad pojaviti i napraviti lom :lol:
Samo Saraj'vo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 jan 2016, 14:05

Mi ako možemo prodati Benku ja bih ga pustio, ulazi u godine, nećemo više imati priliku da zaradimo, najplaćeniji je igrač, mora se vratiti uloženo. A Bekić i César bi mogli biti dostojne zamjene, i vjerovatno dovesti još jednog špica.

To je pravo poslovanje, dovedeš, platiš, bude najbolji, prodaš zaradiš. Velkoski i Benko su odlična transfer politika.

Naravno bilo bi mi žao ali tako je kako je. Mislim da mu treba omogućiti još jedan dobar ugovor.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jan 2016, 14:06

Pozz,ja sam novi..Ova pauza baca u ocaj!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jan 2016, 14:08

Molim te 200 skelkova odradi, da znam da si naš ili ću zovem Ješu da te otjera.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Galantni i 3 gosta.