Inače, u ljetnom periodu baš merak ići na posao biciklom.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Aaaa bruke... 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ja jucer igro nista se nije moralo platit, odem maloprije ne daju oni cuvari. al poznajem ja par njih pa cu uc tamo. dobro sam cuo 120 maraka, a po noci ako hoces da ti upali reflektore 150 ccc
Re: RE: Re: Chat
Pa nije to Nou CampMouse je napisao/la:ja jucer igro nista se nije moralo platit, odem maloprije ne daju oni cuvari. al poznajem ja par njih pa cu uc tamo. dobro sam cuo 120 maraka, a po noci ako hoces da ti upali reflektore 150 ccc
ja mu reko nije santiago bernabeFederer17 je napisao/la:Pa nije to Nou CampMouse je napisao/la:ja jucer igro nista se nije moralo platit, odem maloprije ne daju oni cuvari. al poznajem ja par njih pa cu uc tamo. dobro sam cuo 120 maraka, a po noci ako hoces da ti upali reflektore 150 ccc![]()
Ustipce ne smijem s tobom nista dalje od pozdrava jer se instant zaljubim.
Radio je proslo ljeto jedan posao i kaze meni kolega kad sam ovo u Austriji radio imao sam satnicu 22 €.Meni malo falilo da placem... ima li ko kakvu rodicu u okolici Wiena
Mouse prebaci se u vistafon
Jesi vidio bagre kapitalisticke al kako god isplati se taj biznis
Radio je proslo ljeto jedan posao i kaze meni kolega kad sam ovo u Austriji radio imao sam satnicu 22 €.Meni malo falilo da placem... ima li ko kakvu rodicu u okolici Wiena
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- IlFantasista
- Kontakt:
Mišu, da ja tebi odmah kažem, pripremi mi ti još 150 za novog izlaska. I moli Boga da ti u komisiji ne bude Dragan. 
Kun fejekun!
ma ja bezveze igro, inace basketa igram svaki danBesic je napisao/la:Ustipce ne smijem s tobom nista dalje od pozdrava jer se instant zaljubim.
sta tebi da pripremim baIlFantasista je napisao/la:Mišu, da ja tebi odmah kažem, pripremi mi ti još 150 za novog izlaska. I moli Boga da ti u komisiji ne bude Dragan.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma omaklo mi se ovo ''mi'', ali ja ti mogu svakako naći štelu da hoću, moj komšija među glavnim u komisiji. 
Kun fejekun!
dragan mi ga moze samo popusit
haj sredi mi to brt
haj sredi mi to brt
vjeruj mi da teren ne moze bit bolji. ukucaj sportski centar safet zajko il nesto na taj fazon i vidiFederer17 je napisao/la:Pa, kakav je teren u pitanju, obicni poligon sa golovima i kosevima, koji posjeduje reflektore? Ili je nesto bas savremeno, u sta sumnjam, jer se radi o BiH.
- IlFantasista
- Kontakt:
A neću da sređujem, nisam ni sebi, neću i nikome, vjeruj mi bolje ti je fino iz drugog ili trećeg pokušaja položiti, naučit ćeš da voziš, nego ovako iz prvog preko štele, pa na kraju ne znaš paralelno parkirati auto u centru grada.
Ja sam uzimao dodatni čas ili dva, položio iz trećeg, fer i pošteno, naučio voziti i zato mi sad komšija u povjerenju da svog Passata da vozim kad mi treba.
Što se tiče terena, pa na Koševu su prije 7-8 godina termini bili po 80 KM, ne čudi me što je u Safeta Zajke koji je otvoren nedavno 120.
Ja sam uzimao dodatni čas ili dva, položio iz trećeg, fer i pošteno, naučio voziti i zato mi sad komšija u povjerenju da svog Passata da vozim kad mi treba.
Što se tiče terena, pa na Koševu su prije 7-8 godina termini bili po 80 KM, ne čudi me što je u Safeta Zajke koji je otvoren nedavno 120.
Kun fejekun!
koliko moram platit ako padnem
Vrhunsko sve, nema sta. Lijepo i okruzenje, da se covjek odmori, ne mora se nista igrati. Steta sto se sad placa, a cijena nije bas tako mala. Privilegija je zivjeti u Sa, nema sta.Mouse je napisao/la:vjeruj mi da teren ne moze bit bolji. ukucaj sportski centar safet zajko il nesto na taj fazon i vidiFederer17 je napisao/la:Pa, kakav je teren u pitanju, obicni poligon sa golovima i kosevima, koji posjeduje reflektore? Ili je nesto bas savremeno, u sta sumnjam, jer se radi o BiH.
U Tuzli je nedavno napravljen kosarkaski teren (vidi na netu, ukucaj telex kosarkaski teren, na taj fazon), u pocetku se placalo, sada je ja mislim u toku dana besplatno, dok se po noci samo reflektori placaju. Nesto minimalno je u pitanju. Za kosarku idealan teren, isao sam ja skoro. Ja i igram uglavnom basket, samo sto sad od obaveza ne znam gdje mi je glava.. :'(
- IlFantasista
- Kontakt:
Koliki je taj teren? Koliko igrača je dovoljno za hloptomet? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
roger sila teren dede mi. e kako bi to volio u sarajevu... i ja samo basketa igram, u fudbalu sam taraba al igro malo s drugovima, zajebavo se
fantasista - kike
treba li nekom 7.62 municije za kalas, nabavio sam nekih 50 tak komada? ili da znate da nekom treba...
fantasista - kike
treba li nekom 7.62 municije za kalas, nabavio sam nekih 50 tak komada? ili da znate da nekom treba...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Neka te mlada masira.Besic je napisao/la:
Evo me ljevace posao me slomi,kicma mi puca bre sam sebe masiram kontam kosmodisk kupit
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.