FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 21 jan 2016, 14:09

Ali svi ovi novi u zadnje vrijeme u nicku imaju 1946, prozivaju pljuvace i bore se sa imaginarnim dusmanima.. Nadam se da ce ovaj biti bolji.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jan 2016, 14:12

Pa uočili u tebe u potpisu, pa guraju u nick, jer ti si pljuvač - da se zna koga prozivaju. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jan 2016, 14:12

PitarBordo je napisao/la:Molim te 200 skelkova odradi, da znam da si naš ili ću zovem Ješu da te otjera.
Ne mogu 200 sklekova iz 200 puta hahaha :bih:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jan 2016, 14:15

joker90 je napisao/la:Ali svi ovi novi u zadnje vrijeme u nicku imaju 1946, prozivaju pljuvace i bore se sa imaginarnim dusmanima.. Nadam se da ce ovaj biti bolji.. :urnebes:
Moras na neki nacin oznaciti svoju pripadnost.. :salut:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jan 2016, 14:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Molim te 200 skelkova odradi, da znam da si naš ili ću zovem Ješu da te otjera.
Ja jednom uradio 3 skleka.... U životu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jan 2016, 14:19

PitarBordo je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Ja jednom uradio 3 skleka.... U životu. :kafa:
A sto se jese tice i ovih sto ih je najurio,sve mi je jasno nisu fajteri vecina na terenu ne odgovaraju mu ali sto Tatko??

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 jan 2016, 14:29

Sto je djubre. Sto ne zna. I sto ga je zavalio. Eto sto tatko. Gotivan je ovaj Jesic, samo zbog strogoce :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jan 2016, 14:32

pasica je napisao/la:Sto je djubre. Sto ne zna. I sto ga je zavalio. Eto sto tatko. Gotivan je ovaj Jesic, samo zbog strogoce :mrgreen:
Red je da jednom imamo fizicki spremnu i nadmocnu ekipu i odnosu na druge... :twisted:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 jan 2016, 15:36

Zanimljivo mi je da ima pojedinac koji jos uvijek misle da ce nama Muharemovic biti pojacanje, ne znam po cemu se isti razlikuje od igraca koje smo otjerali. Nikad da dodjemo pameti, hocemo da forsiramo akademce, a dovodimo istrosene igrace iza kojih su davno ozbiljne fudbalske godine. :crazy:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 jan 2016, 15:55

slika

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 21 jan 2016, 16:09

FRANK RIBERY je napisao/la:Zanimljivo mi je da ima pojedinac koji jos uvijek misle da ce nama Muharemovic biti pojacanje, ne znam po cemu se isti razlikuje od igraca koje smo otjerali. Nikad da dodjemo pameti, hocemo da forsiramo akademce, a dovodimo istrosene igrace iza kojih su davno ozbiljne fudbalske godine. :crazy:
Lede moze samo unaprijediti igru jer Lede jednostavno zna igrati fudbal. Ja se sjecam kad smo svi na AFH ludili kad Musemic uvede Ledeta i Dzakmica a kasnije su i jedan i drugi postali dobri igraci. Lede ima osjecaj za loptu, zna dati pas, zna osutati po golu i bolji je igrac od svih otjeranih u ovoj pauzi...

Sent from my ST23i using Tapatalk

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 jan 2016, 16:22

bordoakapitar je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Zanimljivo mi je da ima pojedinac koji jos uvijek misle da ce nama Muharemovic biti pojacanje, ne znam po cemu se isti razlikuje od igraca koje smo otjerali. Nikad da dodjemo pameti, hocemo da forsiramo akademce, a dovodimo istrosene igrace iza kojih su davno ozbiljne fudbalske godine. :crazy:
Lede moze samo unaprijediti igru jer Lede jednostavno zna igrati fudbal. Ja se sjecam kad smo svi na AFH ludili kad Musemic uvede Ledeta i Dzakmica a kasnije su i jedan i drugi postali dobri igraci. Lede ima osjecaj za loptu, zna dati pas, zna osutati po golu i bolji je igrac od svih otjeranih u ovoj pauzi...

Sent from my ST23i using Tapatalk
Pricamo o Ledetu sta je bio, mene zanima sta je sad. Licno mislim da njegova forma nije ni priblizna onoj iz najboljih dana u Sarajevu, niti ce ikad vise biti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 21 jan 2016, 16:29

A sta mislis od koga ce akademci sticati iskustvo? Jedan od glavih razloga napretka Cimija je Jajalo. Nije sad bitno što je Jajalo bolji od Muharemovića, ali haj molim te komentarisi Ledeta i ostale prinove poslije 3-4 utakmice.
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jan 2016, 16:32

Opali su i navijacima apetiti, prvom meni i to ti je to. Lede je tu, sad kakav ce biti, vidjet cemo. Svi smo ocekivali bolje, ali eto, sta je tu je da se ne pljuje. :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 jan 2016, 16:35

Mislim da je stvar u tome sto mi tezimo Sarajevu, u kakvom Lede iz najboljih dana nema mjesta. I bili smo na dobrom putu, al nas ovaj resetova :D

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 jan 2016, 16:41

,,Ovaj'' nas je vratio tamo gdje trenutno pripadamo,jer smo ocito previse poletili,zelje su jedno,a mogucnosti trenutne drugo,bar po ovom do sad,transfer politici,ima jos dosta vremena,al ja mislim da nece biti nekih extra,mega,giga pojacanja :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 jan 2016, 16:56

Do svega je brate, samo nije do mogucnosti vjeruj. Trenutno pregovaramo upravo sa tim pojacanjem kojih kazes da nece biti, nije do mogucnosti. Fali nam malo znanja/iskustva jednostavno fali nam neko ko to zna raditi, a uz to imamo ove koje bi da rade i ono sto ne znaju, pa se malo gubimo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 jan 2016, 16:59

SARAJEVO ŠAMPION :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 jan 2016, 17:06

fico je napisao/la:
A sta mislis od koga ce akademci sticati iskustvo? Jedan od glavih razloga napretka Cimija je Jajalo. Nije sad bitno što je Jajalo bolji od Muharemovića, ali haj molim te komentarisi Ledeta i ostale prinove poslije 3-4 utakmice.
Jajalo i Muharemovic su nebo i zemlja, akademci od njega nisu sticali iskustvo kad je bio u najboljim godinama, a pogotovo nece sad. Ne zelim da podjecnjujem Ledeta, ali hajmo biti posteni pa realno procjenjivati kvalitet igraca koje imamo na okupu. SVi znamo kakva se prica plasirali u medijima pa i od nekih clanova uprave, titula svake godine, proizvodnja igraca, forsiranje akademaca, dovođenje provjerenih imena,...

Mi smo ovaj rok doveli dva Brazilca koji su mozda mačci u vreći, vraćamo Muharemovića koji je svoje odsvirao, doveli smo SImeunovića koji može biti samo backup, nikako pojacanje i treba da dodje Slovenac koji je igra po australskim zabitima i B timovima prosjecnih španskih klubova.

Gdje su ta provjerena imena, gdje je to forsiranje akademaca kad ce nam u prvoj postavi igra Berberovic, Muharemovic..., gdje je ta titula svake godine sa ovakvim kadrom.

Namjerno nisam htio da pisem ovih dana jer su pojedinci poletili ko Ikar u visine, nasa realnost sa ovim kadrom nije titulu.

Terzijev, Aleksandrov, Babovic, Cvijanovic vs Simeunovic, Lede, Kramar i ostali :clap:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jan 2016, 17:12

joker90 je napisao/la:sta je tu je da se ne pljuje. :)
Đe si reperu... :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, gh0stHZ, Kemo88, Konzerva, mosarajvosa83, Zagor i 53 gosta.