FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 21 jan 2016, 17:14

pasica je napisao/la:Do svega je brate, samo nije do mogucnosti vjeruj. Trenutno pregovaramo upravo sa tim pojacanjem kojih kazes da nece biti, nije do mogucnosti. Fali nam malo znanja/iskustva jednostavno fali nam neko ko to zna raditi, a uz to imamo ove koje bi da rade i ono sto ne znaju, pa se malo gubimo.
Na koga konkretno pucas kad kazes da nezna raditi :?: ,a nisam ja rekao da nece biti,nego tebra ovako kako smo krenuli u prelazni rok ne vidim da ce se nesto promijeniti do kraja,u svakom slucaju dobar igrac je vazda dobrodosao :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jan 2016, 17:17

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:sta je tu je da se ne pljuje. :)
Đe si reperu... :kafa:
Reper, a pljuvac, ubojita kombinacija. Da snimim kakav diss pokidao bih! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 21 jan 2016, 17:18

Bice ovo patnja u utrci za titulu

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 jan 2016, 17:19

RedEvil je napisao/la:Na koga konkretno pucas kad kazes da nezna raditi :?: ,a nisam ja rekao da nece biti,nego tebra ovako kako smo krenuli u prelazni rok ne vidim da ce se nesto promijeniti do kraja,u svakom slucaju dobar igrac je vazda dobrodosao :salut: :thumbup:
Konkretno dosta toga ide preko Dine, iako to njemu nije fah. SD vise ne postoji, sad kad ce ta organizacija biti usavrsena pa da imamo pravog menedzera na klupi po uzoru na engleze(sto je i zamisao investitora), pitanje je. Ide se ka tome, samo sto cemo izgleda popusiti titulu ove godine kao cijenu toga.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 jan 2016, 17:27

pasica je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Na koga konkretno pucas kad kazes da nezna raditi :?: ,a nisam ja rekao da nece biti,nego tebra ovako kako smo krenuli u prelazni rok ne vidim da ce se nesto promijeniti do kraja,u svakom slucaju dobar igrac je vazda dobrodosao :salut: :thumbup:
Konkretno dosta toga ide preko Dine, iako to njemu nije fah. SD vise ne postoji, sad kad ce ta organizacija biti usavrsena pa da imamo pravog menedzera na klupi po uzoru na engleze(sto je i zamisao investitora), pitanje je. Ide se ka tome, samo sto cemo izgleda popusiti titulu ove godine kao cijenu toga.
Ja cu prestati da vjerujem u Jesu,ako je dozvolio to sto ti kazes,da mu se neko mijesa u ekipu a pogotovo Dino,koji realno nema blage veze o tome,a kako trenutno stvari stoje,i kako se sve ovo razvija,tvoja je blizu istine :hmmmmm:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jan 2016, 17:32

Kojom formacijom, taktikom, napast svinjski.

Pavlovic
Barba kovacevic bekic 2, kadusic
Haris,rustem,beazilac2,deni
Benko brazilac 1

Benka netreba prodavat do ljeta., dok vidimo imal hljeba u brazilcima.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 jan 2016, 17:42

Dulja out bekic 1 in. Zaboravio da Dulja ima zabranu radi kartona koji je dobio u buljakovu potoku.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 jan 2016, 17:47

RedEvil je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Ja cu prestati da vjerujem u Jesu,ako je dozvolio to sto ti kazes,da mu se neko mijesa u ekipu a pogotovo Dino,koji realno nema blage veze o tome,a kako trenutno stvari stoje,i kako se sve ovo razvija,tvoja je blizu istine :hmmmmm:
Je li Jesa dozvolio, da li se Dino petlja ne znam. To ne uzimaj zdravo za gotovo. Al ono sto znam 100%, je da menedzerske kuce nemaju pojma s kim da razgovaraju, i kao prvog kontaktiraju Dinu, s kojim i obave neke razgovore, do sad vidis koliko ucinkovite. Eh sad, zasto ih Dino ne proslijedi Jesi po defaultu i kako bi to trebalo da hoda ne znam. Zato i kazem, mislim da nam je ovaj nacin rada bez SD nov, pa se malo gubimo.
Za konkretne primjere mozemo nastaviti u pp ako te interesuje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 jan 2016, 17:55

@pasica,ma vjerujem ja u to sve sto kazes,gdje zapelo nezzz nit me interesuje,a Jesa se onda sam igra svojom glavom,ima od mene nekoliko utakmica da se dokaze u suprotnom,sam pao sam se ubio :thumbup:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 jan 2016, 17:56

Previse se razbacujete sa tim neprovjerenim informacijama.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jan 2016, 18:00

DrustveniParazit je napisao/la:Previse se razbacujete sa tim neprovjerenim informacijama.
To je to. :salut:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 jan 2016, 18:17

na nivou sedmogodišnjeg djeteta lupetaju pojedinci,svi sve znaju a ustvari blage veze nemaju

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jan 2016, 18:53

Pa je li Lede uopšte došo?
Sabrine mi moje!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 jan 2016, 19:18

Vozdra raja, nemam baš živaca pisati po forumu ali uvijek me mine želja u transfer rokovima :D
Što se tiče sastava sadašnjeg, nedo dragi Bog da uzmemo titulu pa da popušimo odmah na početku ljeta u drugoj rundi LŠ-a. Draže mi je da uzmemo kup i biti drugi na tabeli i makar do početka avgusta gledati evropske utakmice :DDDD
A što se tiče tišine oko transfera, to mi se u jednu ruku i sviđa jer svi ozbiljni klubovi tako rade. Sviđa mi se i to što će biti malo pojačanja, a ne kao štrumfovi komplet ekipu doveli. Uostalom još malo pa eto ga kraj transfer roka a i liga počinje za skoro mjesec dana :D :D
Mosa RajvoSa.................

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 jan 2016, 19:21

Ne moze Amer Bekic igrati krilo zar to niste više skontali iz vremena Kodre i Ušcuplica .Ja mislim da će pored Ledeta koji će biti za klupe još doći jedan vezni najmanje koji ve biti kapitalac.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 21 jan 2016, 19:26

nukleusmember je napisao/la:na nivou sedmogodišnjeg djeteta lupetaju pojedinci,svi sve znaju a ustvari blage veze nemaju

VVVBK

Pa daj ti reci jer po ovom postu bi se dalo zakljuciti da imas blage veze?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 jan 2016, 19:29

FoSte95 je napisao/la:Vozdra raja, nemam baš živaca pisati po forumu ali uvijek me mine želja u transfer rokovima :D
Što se tiče sastava sadašnjeg, nedo dragi Bog da uzmemo titulu pa da popušimo odmah na početku ljeta u drugoj rundi LŠ-a. Draže mi je da uzmemo kup i biti drugi na tabeli i makar do početka avgusta gledati evropske utakmice :DDDD
A što se tiče tišine oko transfera, to mi se u jednu ruku i sviđa jer svi ozbiljni klubovi tako rade. Sviđa mi se i to što će biti malo pojačanja, a ne kao štrumfovi komplet ekipu doveli. Uostalom još malo pa eto ga kraj transfer roka a i liga počinje za skoro mjesec dana :D :D
Mosa RajvoSa.................

pa kako stvari stoje mogli bi biti nosioci, tako da bi nam titula legla k"o budali shamar,jedna mala digresija,nisam dugo otvorio temu "opshta diskusija", besmisao se fura u trvljenu sa skretnicharima nevidjena,mentalno bubuljicharstvo preovladava,chemu srozavanje koxa?posebno to mislim na par ljudi koji su mi bash dragi

VVVBK

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 jan 2016, 19:37

Pavlović,Kallasi(Kadusic),Barbarić,Kovačević,Kramar,Rustemovic(Berberovic,Muharemovic),Reis,Simeunovic,Almir Bekic,Benko i Cesar .Sastav za zrinjski.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jan 2016, 19:41

Ma nosioci cemo biti, ne brinite se za to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jan 2016, 19:41

Jeko Kramar? Novi igrač, želja, ili insajderska?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], juka55, Uvijeknapravojstrani i 46 gostiju.