PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sta se ovo ceka
Sta se ovo iscekuje
Jel titula jel titula

Sta se ovo iscekuje
Jel titula jel titula

Hagaha pa nema ovdje nastavka burazeru sacekaj da cujes broj zarazenih u sarajevu. Nema ovdje do juna oporavka pasa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa jel ima zarazenih u Sarajevu
Ima buraz. Iduce sedmice iz nesrece prelazi u vandredno. Ima ih preko 100
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma burazeru nece da objave. Ne smiju kolaps bi nastao ivdje. Ko god zivi na podhrastovima moze se uvjeriti..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel me **** da neko vjeruje da u Sarajevu nema korone

Ali iskreno **** sve to,kada je zeljo doveo Fanima,Ayajiya i Blazevica

Ali iskreno **** sve to,kada je zeljo doveo Fanima,Ayajiya i Blazevica

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Neka neko skupi muda i ode i pita sta se desava na Podhrastovima, da li je neko umro sinoc i da li je taj broj tri?
Prave nas budalom, ko 90-tih... Nece biti rata, a likovi po brdima sa tenkovima....
Ovce teske
Prave nas budalom, ko 90-tih... Nece biti rata, a likovi po brdima sa tenkovima....
Ovce teske
Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.
Ko god voli fudbal, volio bi i da se nastavi liga, vjerovatno i bez obzira na poziciju na tabeli, ali budimo realni, nema ovdje lopte i bilo kakvog sporta do bog zna kada...
Ko god je danas, jucer bio na kliničkom ili ima nekoga gore, zna o čemu pričam.
Ko god voli fudbal, volio bi i da se nastavi liga, vjerovatno i bez obzira na poziciju na tabeli, ali budimo realni, nema ovdje lopte i bilo kakvog sporta do bog zna kada...
-
- Kontakt:
Ma ne moramo mi ni preziviti samo nek je Stila dobro
- BosniaBoston
- Kontakt:
Reci hocu da se zavrsi sezona jer sam smrdljivi fan smrdljivog kluba koji zeli da smrdljivo osvoji titulu i imat ces respekt,šta se izvlacis visesampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:45Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Imaj u obziru to da pišeš na forumu na kojem je dobroj većini najveća estetika i suština vikend, i to, ni manje ni više, radi utakmice. Takvi su operirani od ikakve empatije i upaljenih vijuga.sampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:45Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.
Nesto si ti fulao. Ne navija on za ZeljeznicarBosniaBoston je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:54Reci hocu da se zavrsi sezona jer sam smrdljivi fan smrdljivog kluba koji zeli da smrdljivo osvoji titulu i imat ces respekt,šta se izvlacis visesampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:45Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.

Popusi ga smrdljivom fanu, uhljupe zatucani!BosniaBoston je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:54Reci hocu da se zavrsi sezona jer sam smrdljivi fan smrdljivog kluba koji zeli da smrdljivo osvoji titulu i imat ces respekt,šta se izvlacis visesampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:45Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.
I zbog takvih poput tebe i treba da je prekinu, da mudašca svoja grickaš **** malena.
sampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 18:48Popusi ga smrdljivom fanu, uhljupe zatucani!BosniaBoston je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:54Reci hocu da se zavrsi sezona jer sam smrdljivi fan smrdljivog kluba koji zeli da smrdljivo osvoji titulu i imat ces respekt,šta se izvlacis visesampras je napisao/la: ↑17 mar 2020, 17:45Kamo sreće da se u maju normalno krene na posao, kakav crni fudbal.

@Sampras, frustracija iz njih izlazi na usi...
Lagano , ali sigurno koracaju stazama Liverpoola...
Naravno u godinama posta za titulu prvaka države...
Prosnja, sadaka, prosnja, sadaka, poneki kredit, a ušare ni na vidiku...
Tesko je to brate...