Ne , rade ovaj gradski stadion,sto koriste Sloboda i TC,naravno finasira grad, savez i uefa. Napravili smo mi sebi stadioncic za svoje potrebe u S. Hanu .Power10 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:42U Simin Hanu rade stadion? Hajde, svaka čast! Ugodno iznenađenjetuzlac je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:16Dobro se radi na stadionu.Kiša ih ne ometa tako da napreduju.Na žalost izgleda da struja t.j. grijanje nije spojeno.Ovo je naša posla.Hajde ba, more to i bez grijanja.Minimalna temperatura koja mora biti iznad trave je 4 stepena ,sve ispod znači 3,2,1,0 ,-1 itd. će nanijeti štetu travnjaku.Isto je to kao i ljetne visoke temperature.Sprži travu i džaba bačene pare.A i održavanje sa postojećim radnicima je kao kad bih ja sad sjeo da upravljam avionom.Da Bog sakloni.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
Balja drug gdje su pojacanja?elvirbaljic je napisao/la: ↑16 jan 2023, 16:15Ne , rade ovaj gradski stadion,sto koriste Sloboda i TC,naravno finasira grad, savez i uefa. Napravili smo mi sebi stadioncic za svoje potrebe u S. Hanu .Power10 je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:42U Simin Hanu rade stadion? Hajde, svaka čast! Ugodno iznenađenjetuzlac je napisao/la: ↑16 jan 2023, 15:16Dobro se radi na stadionu.Kiša ih ne ometa tako da napreduju.Na žalost izgleda da struja t.j. grijanje nije spojeno.Ovo je naša posla.Hajde ba, more to i bez grijanja.Minimalna temperatura koja mora biti iznad trave je 4 stepena ,sve ispod znači 3,2,1,0 ,-1 itd. će nanijeti štetu travnjaku.Isto je to kao i ljetne visoke temperature.Sprži travu i džaba bačene pare.A i održavanje sa postojećim radnicima je kao kad bih ja sad sjeo da upravljam avionom.Da Bog sakloni.
Srijeda u 13 protiv Loznice na našem terenu na Barama. Prilika da se malo pogleda. Valjda do tada bude kompletna ekipa.
Hajde s Božijom pomoći .Samo nek nema povreda.Neka nas zaobiđu u širokom luku.Bit će lijepo vidjeti ekipu predvođenu Bošnjakovićem.Goste treba posebno pozdraviti jer ovaj kriminal koji se desio u Sarajevu je ružna mrlja koju valja potisnuti u stranu.Dobro nam došli dragi gosti iz Loznice.
Hoće li više doći ovaj prekaljeni štoper?
-------------------------------------------------------
Novo pojačanje na Tušnju
Sve dogovoreno: Kosta Manev ponovo u Premijer ligi BiH ·SAZNAJEMO
14.01.23. - 19:10,
-------------------------------------------------------
Novo pojačanje na Tušnju
Sve dogovoreno: Kosta Manev ponovo u Premijer ligi BiH ·SAZNAJEMO
14.01.23. - 19:10,
Ja pogledam kakvu vijest.Mislim na pojačanja.
A baška centarfor.
Kakvo nam je sutra vrijeme? Kont'o sam doći na tekmu zaželio sam se Tc nadam se da me vrijeme nece spriječiti.
Balja drug daj nam koji Info u vezi pojacanja. Hoce li potpisati Manev ili ipak propalo? Hoce li doci napadac jos?
Čim službena stranica kluba nema vijesti jasno je koliko je sati.Lično mislim da treba ojačati ekipu,nije se igrati svi se pojačavaju.Mi imamo centarfora kakvog imamo ali još jedan je prijeko potreban.Također, vezni igrač ,štoper i golman.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 17 jan 2023, 17:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Mujan nam ode u Posušje.E ne mogu da vjerujem da ga nismo u stanju platiti bolje od njih.
Nisu htjeli Osmana Hadzikica. Rekli imaju Barcolu i Fejzu
"Prema nezvaničnim infomracijama do kojih je došao portal SportSport.ba na spisku putnika za Međugorje nema Asmira Suljića i iskusnog Mersudina Ahmetovića.
Suljić je tražio raskid ugovora dok ostaje da se vidi šta sprema Ahmetović, iako se ranije govorilo da će na proljeće odigrati samo jedan oproštajni meč za Bordo tim."
-----------------------------------------------
Evo nama AHMETOVIĆA.
Suljić je tražio raskid ugovora dok ostaje da se vidi šta sprema Ahmetović, iako se ranije govorilo da će na proljeće odigrati samo jedan oproštajni meč za Bordo tim."
-----------------------------------------------
Evo nama AHMETOVIĆA.
Mersudin Ahmetović GOLOVI u FK Sarajevo
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Dodji pogledati utakmicu, imas novih imena, vidjecemo sta su pojacanja a sta ne !Hazre je napisao/la: ↑16 jan 2023, 17:37Balja drug gdje su pojacanja?elvirbaljic je napisao/la: ↑16 jan 2023, 16:15Ne , rade ovaj gradski stadion,sto koriste Sloboda i TC,naravno finasira grad, savez i uefa. Napravili smo mi sebi stadioncic za svoje potrebe u S. Hanu .
Sta ovo omladinski pogon igra? Kakva su ovo imena? Dosao bi rado na utakmicu, nazalost ne zivim u blizini...elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:28Dodji pogledati utakmicu, imas novih imena, vidjecemo sta su pojacanja a sta ne !Hazre je napisao/la: ↑16 jan 2023, 17:37Balja drug gdje su pojacanja?elvirbaljic je napisao/la: ↑16 jan 2023, 16:15
Ne , rade ovaj gradski stadion,sto koriste Sloboda i TC,naravno finasira grad, savez i uefa. Napravili smo mi sebi stadioncic za svoje potrebe u S. Hanu .
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Nije omladinski, imas tu igraca koji su igrali dobre lige, mladih igraca a tu je i stranac kojeg sam spominjao.Hazre je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:51Sta ovo omladinski pogon igra? Kakva su ovo imena? Dosao bi rado na utakmicu, nazalost ne zivim u blizini...elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:28Dodji pogledati utakmicu, imas novih imena, vidjecemo sta su pojacanja a sta ne !
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Zbilja neke informacije ne mogu da napisem jer "gubimo" igrace sa kojim pregovaramo zbog par dana....Nadam se da me razumijete.
Naravno drug razumijemo. Ko je ovaj Aquino? Sta igra? Odakle je?elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 12:56Zbilja neke informacije ne mogu da napusem jer "gubimo" igrace sa kojim pregovaramo zbog par dana....Nadam se da me razumijete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.