Kalulu i Tomori najčešće. I nekad Theo jer ne isprati svog igrača do kraja, to mu je najveća mana u odbrani, ne prati. Calabria ima problem što pušta vazda igrača da ide s loptom prema golu i trči unazad. Nema osjećaja kad napasti i kad se povlačiti, nego vazda isto radi. Maignan je najmanje sklon kiksevima. Kjaer je iskusan, ali spor, godine jbga, ali je realno najstabilniji stoper od sviju. Thiaw je još u fazi izgradnje.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma Tomori je sklon kiksevima, ništa novo od njega, nije bitno koja je vrsta utakmice. Nije to to sa njim više i nema se tu šta puno analizirati ili diskutovati. Lik je imo grešaka čestih i loših intervencija na nivou juniora, koji su koštali bruku bodova samo prošle sezone. Njega tuhnuti Englezima dok još može i uzeti finu cifru i dovesti provjerenog stopera. Dok je to još svježe. Oni nisu radili nikakve promjene u odbrani, osim odlazaka Gabbie uskoro i eventualno Balloa, nije se ništa mjenjalo. A mora se napraviti jedna promjena. Upgrade.
Finaliziraju se detalji oko ChukwuezeaOrigi is close to joining West Ham for around €8-10M
Milan za Mikea od UDT-a trazio 100M prije nego su dogovorili Onanu, toliko o tome da nece prodavati
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa svi su na prodaju, za pravu cijenu.
Ako su tražili 100 mil, to govori da neće najbolje igraće puštati tako lako. Mora doći neka nenormalna ponuda.
To nikako ne može biti negativna stvar.
Ako su tražili 100 mil, to govori da neće najbolje igraće puštati tako lako. Mora doći neka nenormalna ponuda.
To nikako ne može biti negativna stvar.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ja mislim da je Kalulu i dalje najbolji stoper Milana. Ovo sto drug Stroj kaze za Calabriju, ne bih se slozio. Calabrija je skolovan bek, uvijek radi po udzbeniku sto bi se reklo. Medjutim on ima problem sa samopouzdanjem, koje se navise osjeti u ofanzivnim zadacima. Tu kad ga poljulja, onda on izgleda zabaguje i ode u kanal.
Mene zanima kako vam je djelovao holandez ? Jel ima slifa?
Valjda danas nadjem gdje snima da odgedam.
A sta ji ti bgt odbio 100 mil za golmana? Pa to niti jedan klub na svijetu ne bi uradio, pa Inter je prodao Onanu ljudi nemaju golmana trenutno,ali za 55 mil naravno da ce ga prodati
Jeste ogromne su to pare, ali nekako ruzan osjecaj kad znas da niko nije nedodirljiv i pitanje je samo kad ce doci koja ponuda i mozes se pozdraviti sa odredjenim igracima.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Biznis nistq drugo, za 100 mil kupis u italiji 5 golmana i ostane ti jos miliona, doce ponuda i za Leao i za Thea, ali bitno je da se uzmu dobre pare za njih kao za Tonalija, uvijek se nadje zamjena za igracamilanist je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:02Jeste ogromne su to pare, ali nekako ruzan osjecaj kad znas da niko nije nedodirljiv i pitanje je samo kad ce doci koja ponuda i mozes se pozdraviti sa odredjenim igracima.
Pa to je nova filozofija kluba, kupi jeftino utreniraj prodaj skupo, rezultati podredjeni finansijama, nema nedodirljivih svi su na izlogu dostupni za odredjenu svotu...
Nego hajmo napraviti anketu koji ce dva prvotimca sljedece godine napustiti Milan????
Nego hajmo napraviti anketu koji ce dva prvotimca sljedece godine napustiti Milan????
Ma razumijem sve brate, i da uzmes 5 golmana za te pare, ili da uzmes dva po 50M niko ne garantuje da ce biti nivo Mikea, a plus prodje odredjeni period dok ne stasa u odlicnog igraca.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:42Biznis nistq drugo, za 100 mil kupis u italiji 5 golmana i ostane ti jos miliona, doce ponuda i za Leao i za Thea, ali bitno je da se uzmu dobre pare za njih kao za Tonalija, uvijek se nadje zamjena za igraca
Druga stvar je sto nam odredjeni igraci postanu veoma dragi, pa onda i te novce koje nude drugi klubovi ne gledas isto kao neutralni ljudi ali eto..
Daleko je on od najboljeg. Thiaw i Kjaer su daleko ispred njega. Čak i Tomori. Nema on visinu, snagu i skok za modernog stopera, brzinu i agilnost ima, to mu je najveći kvalitet. Ali kad bi stavio da čuva Lukakua recimo, tu se sve završava. Bilo kojeg visokog napadača, on je tu beskorisan. On je bek, ja mislim da je i bio bek u Lyonu, nego prekomandovan na stopera zbog brzine.edoox je napisao/la: ↑24 jul 2023, 14:10Ja mislim da je Kalulu i dalje najbolji stoper Milana. Ovo sto drug Stroj kaze za Calabriju, ne bih se slozio. Calabrija je skolovan bek, uvijek radi po udzbeniku sto bi se reklo. Medjutim on ima problem sa samopouzdanjem, koje se navise osjeti u ofanzivnim zadacima. Tu kad ga poljulja, onda on izgleda zabaguje i ode u kanal.
Calabria je školovan, naravno, ali često ne procjeni momenat dobro, pa ispadne, zato i često ide unazad i pušta igrača da ide prema golu, jer se boji da ga ne izbaci. OK je on bek meni. Ne znam što ga raja ne gotivi, zna igrati lopte, samo mu fali iskustva i samopouzdanja.
Isto se pricalo kad je Donaruma otisao, govorilo se ko je ovaj sto su ga doveli, a sad je daleko ispred donarume, tako da
-
celikmilan
- Kontakt:
Nadam se da Maignan neće propustiti nijednu utakmicu jer je ovaj Sportielo teško smeće.
Milan have closed the Chukwueze deal. They are just sorting out the last bureaucratic matters related to Chukwueze’s arrival to Milano to complete the move. Milan are trying to finalize everything in few hours to allow the player fly to the US to join the Milan squad

- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema na svijetu trenutno igrača koji nije na prodaju. Svi imaju cijenu. Samo što Milan one najbolje neće više puštati za siću ili džaba.
I da, dobrodošao Chuk.
I da, dobrodošao Chuk.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
hoce jezik pravo hehe :mrgreen:
Golemo da niko nije uzeo u obzir da su igrali u 04:00 po našem vremenu, a tek su u petak otputovali na predalek let sve do pakleno vruće Kalifornije. Kritikovati bilo koga, bio golman, Tomori ili neko treći, nije fer.
Generalno, zlatno pravilo kod sportista/repr. je kada se putuje na tako dalek put, OI, WC i sl. da za svaki sat vremenske razlike ostave jedan dan za aklimatiziranje. U ovome slučaju bi dakle bilo DEVET dana unaprijed adekvatno da se prilagode vremenskoj razlici, a ne svega dva dana kao sada
Krenimo od sebe, meni bi trebalo 6 kafa i 12 red bulla da igram lopte u 04, pogotovo kad znaš da te čekaju Vinicius Jr. i golemih 100 hiljada gledaoca
PS dobrodošao Chukwueze, po meni najbolji posao ovog mercata
Komplimenti menadžmentu koji sve završavaju na vakat, svaka čast.
Generalno, zlatno pravilo kod sportista/repr. je kada se putuje na tako dalek put, OI, WC i sl. da za svaki sat vremenske razlike ostave jedan dan za aklimatiziranje. U ovome slučaju bi dakle bilo DEVET dana unaprijed adekvatno da se prilagode vremenskoj razlici, a ne svega dva dana kao sada
Krenimo od sebe, meni bi trebalo 6 kafa i 12 red bulla da igram lopte u 04, pogotovo kad znaš da te čekaju Vinicius Jr. i golemih 100 hiljada gledaoca
PS dobrodošao Chukwueze, po meni najbolji posao ovog mercata
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema se šta momcima prigovoriti. S obzirom da ih je većina tek prekjučer počelo sa treninzima. Samo treba što više startere forsirati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Napoli u proslogodisnjim pripremnim:
Napoli Adana Demirspor 2-2
Napoli Maljorka 1-1
Napoli Espanjol 0-0
Apsolutno nista ne znaci. Cak nije ni neki preview za sezonu. Tu je uvijek bilo da se kondicija i match sharpness vrati i tjt
Napoli Adana Demirspor 2-2
Napoli Maljorka 1-1
Napoli Espanjol 0-0
Apsolutno nista ne znaci. Cak nije ni neki preview za sezonu. Tu je uvijek bilo da se kondicija i match sharpness vrati i tjt
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Chukwueze is a new Milan player, deal done. Only the official announcement is missing and it will take place in the coming hours
Rafa Giroud/Okafor Chuki

Rafa Giroud/Okafor Chuki
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pripreme su samo za podizanje forme i spremnosti. Ništa više.
Chukwueze je i sluzbeno igrac Milana.
Chukwueze je i sluzbeno igrac Milana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.