Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Hehe, Gotze kad bi nekim čudom završio u Arsenalu ja bi se skinuo gol i trčao po Kamberoviću od sreće. bio bih zadovoljan bilo kakvim igračem koji ima zadnji pas i koji može držat dugo loptu u svom posjedu. Štoper bi nam isto došao dobro, ali po meni je potrebniji lijevi bek. Everton je u velikoj krizi, zašto ne pokušat iskoristiti to. Uglavnom večeras smo dobili bitku, ali ne i rat. Sudbina Arsenala sada je u rukama škrte uprave i Wengera, ako se ne pojačaju ovo je zadnja LP u kojoj ćemo učestvovati.
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Cestitke na prolazu i pobjedi. Fakat mi je drago sto ste se plasirali u LP nakon svih malera koji su vas zadesili u zadnje vrijeme, velika steta bi bila da je LP ostala siromasnija za klub poput Arenala bez obzira na trenutna desavanja u ovom klubu. S druge strane steta i za Udinese jer kvalitetom sigurno zasluzuju igrati u LP, ali jbg..
Sto se tice vasih igraca drago mi je da je Gervinho veceras pokazao dio svog velikog potencijala jer se radi o strasnom igracu, definitivno ce vam biti veliko pojacanje posto mu u potpunosti odgovara vas stil igre. Presudni trenutak meca, odnosno dvomeca, je bilo ono fantasticno skidanje penala od strane Sćešnjog ( ili kako se vec cita
), svaka mu cast za onakvu intervenciju. Ugl da vam ne duljim, spasili ste mozda i sezonu sa ovom vecerasnjom pobjedom jer ce vam sada sigurno biti lakse dovesti ta famozna pojacanja bez koji ste realno van konkurencije za top 4 u Premiershipu, znaci sada je sve do Wengera i njegovog ega jer para ima "na bacanje"..
Sto se tice vasih igraca drago mi je da je Gervinho veceras pokazao dio svog velikog potencijala jer se radi o strasnom igracu, definitivno ce vam biti veliko pojacanje posto mu u potpunosti odgovara vas stil igre. Presudni trenutak meca, odnosno dvomeca, je bilo ono fantasticno skidanje penala od strane Sćešnjog ( ili kako se vec cita

ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
-
- Kontakt:
Samo vi nama pobjedujte zabare

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa eto ti poredi kako hoces ali u proslosti je ital. Liga bila najjaca u svijetu sada je to eng. zbog seika i Rusa, pa je po tebi teze titulu bilo osvojiti u laksoj Lizi tada eng... To je obicna glupost...AllGunsBlazing je napisao/la:Sta bi sa prosjecnim Szczesnyem i Songom???? Kazem vam morate malo vise pratiti Arsenal, jer ja smijem ruku dati da je Szczesny odlican golman, Song i zna zasrati ali zna i dobro odigrati i nije Vieira ali nije ni prosjek..Pa sad igrati finale lige prvaka je skup sretnih odnosno nesretnih okolnosti, jer npr. kad bi se povrijedili Messi i Xavi onda bi Barca tesko do finala koje mozda zasluzuju prvom postavom, tako da ipak je vaznija liga, a kao sto sam vec ispred napisao nije isto osvajati u Engleskoj gdje je vise klubova osvojilo ligu i u Italiji, te se Juventusovih 28 moze porediti sa Manchesterovih 19 i Liverpoolovih 18 a Milanove i Interove sa Arsenalovih 13..Arogantni je napisao/la: Da imaju titula u LP kao ti timovi...Ili bar finala...
JUVENTUS je osvojio 29 titula u najjacoj Lizi tada, a po tebi je to isto kao 19 Mancesterovih u slabijoj....

Da ima MAncester bar jedno 50 titula tek tada bi se mogli porediti sa JUVEOM koji ima 29 titula najkvalitetnije tadasnje LIGE koju je bilo bar 10x teze osvojiti...
A i klasa Lige se vidi i u LP jer su tada ital. timovi bili ubjedljivo najdominatniji...
EDIT Khaj phice ! S moje strane do sljedeceg susreta ital. timova sa Arsenalom... Ali samo sa Arsenalom jer su trenutno i Chelsea i City a i Manchester bolji od ital. timova sto ja ne krijem...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 24 avg 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[youtube][/youtube]
Stvarno volim slusat ovu melodiju
Stvarno volim slusat ovu melodiju

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 75,00.html
evo i on sam trazi da ide,nije bas ko sesk al tu su nedje
evo i on sam trazi da ide,nije bas ko sesk al tu su nedje

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
Ti gledas na proslost a de gledaj malo na Buducnost gdje je sad Juventus nema ga nigdjeArogantni je napisao/la:Pa eto ti poredi kako hoces ali u proslosti je ital. Liga bila najjaca u svijetu sada je to eng. zbog seika i Rusa, pa je po tebi teze titulu bilo osvojiti u laksoj Lizi tada eng... To je obicna glupost...AllGunsBlazing je napisao/la:Sta bi sa prosjecnim Szczesnyem i Songom???? Kazem vam morate malo vise pratiti Arsenal, jer ja smijem ruku dati da je Szczesny odlican golman, Song i zna zasrati ali zna i dobro odigrati i nije Vieira ali nije ni prosjek..Pa sad igrati finale lige prvaka je skup sretnih odnosno nesretnih okolnosti, jer npr. kad bi se povrijedili Messi i Xavi onda bi Barca tesko do finala koje mozda zasluzuju prvom postavom, tako da ipak je vaznija liga, a kao sto sam vec ispred napisao nije isto osvajati u Engleskoj gdje je vise klubova osvojilo ligu i u Italiji, te se Juventusovih 28 moze porediti sa Manchesterovih 19 i Liverpoolovih 18 a Milanove i Interove sa Arsenalovih 13..Arogantni je napisao/la: Da imaju titula u LP kao ti timovi...Ili bar finala...
JUVENTUS je osvojio 29 titula u najjacoj Lizi tada, a po tebi je to isto kao 19 Mancesterovih u slabijoj....![]()
![]()
![]()
Da ima MAncester bar jedno 50 titula tek tada bi se mogli porediti sa JUVEOM koji ima 29 titula najkvalitetnije tadasnje LIGE koju je bilo bar 10x teze osvojiti...
A i klasa Lige se vidi i u LP jer su tada ital. timovi bili ubjedljivo najdominatniji...
EDIT Khaj phice ! S moje strane do sljedeceg susreta ital. timova sa Arsenalom... Ali samo sa Arsenalom jer su trenutno i Chelsea i City a i Manchester bolji od ital. timova sto ja ne krijem...

Ja ipak mislim da je pravilno "ligi"Arogantni je napisao/la: "laksoj Lizi tada eng"
" najjacoj Lizi tada"
...
- Arsenalisation
- Kontakt:
KOJA NENORMALNA KRALJINA...!Arnelinho je napisao/la:
![]()

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Arogantni jel ti to hoces reci da je u proteklih 120 godina Italijanska bila najjaca???
Jesi legenda nevjerovatno, pa u prvih 30-40 godina ni jedna liga niej mogla meda Engleskoj, onda poslije rata, pa onda legendarni tim Manchestera pa onda Liverpool.. Ali citavo to vrijeme je bila Italijanska najjaca
Pa shvatas ti da jacina lige spada i u to koliko ju je klubova osvojilo???

Celik!3,2,2.
A Jacky, sta za njega reci. Dovoljno je pogledat' njegov twitter hahahahahahahaha koji kralj
Evo da ne kazete da sam zlopamtilo reci cu vam nesto o Zarateu...
Vrlo kvalitetan fudbaler moze igrati krilo a i napadaca...
Bio bi on sigurno TOP 20 fudbalera da oce doci pameti tj. da se ne mangupise i da nije toliko sebican...
Pojacanje sigurno, ali samo pod uslovom da ga Arsen malo dotjera, pod ovim mislim na ponasanje jer kvalitet nije upitan...
Bio bi on sigurno TOP 20 fudbalera da oce doci pameti tj. da se ne mangupise i da nije toliko sebican...
Pojacanje sigurno, ali samo pod uslovom da ga Arsen malo dotjera, pod ovim mislim na ponasanje jer kvalitet nije upitan...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ne treba nam scout, hvala !Arogantni je napisao/la:Evo da ne kazete da sam zlopamtilo reci cu vam nesto o Zarateu...
-
- Kontakt:
Pate jos sto ih je Bundesliga stigla a i jest kvalitetnija liga svaki normalni forumas ce to reci 

Di Nataleov sut kod penala=119 km/h. Szeszny kralj 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Talijanska liga sigurno nije 50 godina u kontinuitetu bila najbolja, tako da te priče pričaj maloj djeci.
Pričaš nešto o strancima a navešću samo da je danas za Udineze u startnih II bilo tek 2 Italijana.
Govoriš o tudjim parama u EPL, a zaboravljaš da je Italijanska mafija (uz eventualno rusku i američku) što se tiče tih visokih pozicija najzafrkanija mafija na svijetu.
Činjenica je takodje, da od kada fudbal postoji, nije bilo konkurentnije lige od Premiershipa.
Mani se ćorava posla, nego gledaj u budućnost, lahko je bilo dominirati Italijom i Europom u tako skučenim okvirima, danas u svijetu liberalizma im ,očigledno, nešto ne uspijeva.
Pričaš nešto o strancima a navešću samo da je danas za Udineze u startnih II bilo tek 2 Italijana.
Govoriš o tudjim parama u EPL, a zaboravljaš da je Italijanska mafija (uz eventualno rusku i američku) što se tiče tih visokih pozicija najzafrkanija mafija na svijetu.

Činjenica je takodje, da od kada fudbal postoji, nije bilo konkurentnije lige od Premiershipa.
Mani se ćorava posla, nego gledaj u budućnost, lahko je bilo dominirati Italijom i Europom u tako skučenim okvirima, danas u svijetu liberalizma im ,očigledno, nešto ne uspijeva.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Pa skontaj samo ciji timovi imaju najvise osvojenih LP i najvise odigranih finala iste pa ce ti sve biti jasno koja je Liga bila najjaca, ali na zalost sad nije i tu sva prica zavrsava...AllGunsBlazing je napisao/la:@Arogantni jel ti to hoces reci da je u proteklih 120 godina Italijanska bila najjaca???![]()
![]()
![]()
Jesi legenda nevjerovatno, pa u prvih 30-40 godina ni jedna liga niej mogla meda Engleskoj, onda poslije rata, pa onda legendarni tim Manchestera pa onda Liverpool.. Ali citavo to vrijeme je bila Italijanska najjaca
![]()
![]()
Pa shvatas ti da jacina lige spada i u to koliko ju je klubova osvojilo???
A za onog lektora...
Mahanje...
To je "prosječni" Szczesny !Profesor je napisao/la:Di Nataleov sut kod penala=119 km/h. Szeszny kralj
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 24 avg 2011, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.