Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
bologna je drugorazredna..a protiv takvih se ne mjeri uspjehJuventino je napisao/la:Elia je dobro iskoristio ovu priliku. Mislim da je na lijevoj strani mozda jos opasniji.
Jel neki ovdje jos uvijek misle da imamo drugorazrednu ekipu?
+1, čak i Giacherini izgleda kao il fenomeno pored njih.AllAbout je napisao/la: bologna je drugorazredna..a protiv takvih se ne mjeri uspjeh
Ljudi se grcevito brane, 3 igraca obukla golmanski dresAllAbout je napisao/la:bologna je drugorazredna..a protiv takvih se ne mjeri uspjehJuventino je napisao/la:Elia je dobro iskoristio ovu priliku. Mislim da je na lijevoj strani mozda jos opasniji.
Jel neki ovdje jos uvijek misle da imamo drugorazrednu ekipu?
Griješio je,ali se trudio,treba mu povjerenje dati,vidi se koliko je pao psihički zbog sjedenja na tribinama.Soni je napisao/la:Trudi se Elia. Bori se za svaku loptu. Ovim postom ga proglasavam nasim bratom ! (na osnovu ovlastenja koje mi niko nije dao)
Ma znam zaje.bavam seBianconeri1988 je napisao/la:Pa nije to toliko do njegovog truda, koliko zbog nedostatka snage kod igrača Bolonje, ali iskreno nije bio loš večeras, dobar je za klupe
evo dokaza da si upravu..a sto se tice krasica, najbolje da se nabaci snijega na stadion, on najbolje sprinta po snijeguBianconeri1988 je napisao/la:Pa nije to toliko do njegovog truda, koliko zbog nedostatka snage kod igrača Bolonje, ali iskreno nije bio loš večeras, dobar je za klupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.