Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Super sto je Edin u prvom sastavu, jel ima prijenos na BHT-u
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- samovasposmatram
- Kontakt:
Sad ako krene ''po zlu''.Nema Teveza da se koja napise o njegovoj skrtosti.
Vjerovatno su Kolarov i Silva danas naebali ili na tapeti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ovih arapa na stranici Citya. Svi govore Thanks to Allah that Dzeko is playing 
Hahahah joj majko.Goalgetter je napisao/la:Ja ovih arapa na stranici Citya. Svi govore Thanks to Allah that Dzeko is playing
Nego vidi li ko tamo na bluemoonu thread sa linkovima za danasnju tekmu? Inace bude postavljeno bruka linkova, sad ne vidim nista.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
harishp je napisao/la:Sad ako krene ''po zlu''.Nema Teveza da se koja napise o njegovoj skrtosti.
Silva je svakako redovan po tom pitanju moj ti Hare.
Malo me ovo za Kolarova cudi, sto ga neki krive za skrtosti.
Lik se nasao u neobranom grozdju, ni kriv ni duza se nasao na meti forumasa.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel ima na BHT-u ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Madridista18
- Kontakt:
Samo sportklubBosnier je napisao/la:Jel ima na BHT-u ?
Danas ce da pokaze Manciniju a i ovim svim pljuvacima ko je tata ili ti ga babo na terenu.
Uff, majko mila, ako City ne pobijedi danas Englezi ce razapeti Dzeku na Bluemoon forumu..
A ubit ce ih Celzi
A ubit ce ih Celzi
U pm , J*** ti HSMadridista18 je napisao/la:Samo sportklubBosnier je napisao/la:Jel ima na BHT-u ?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Sa skysportsa :
'City warming up.Edin Dzeko successfully puts a bib on.Not something you can take for granted with Manchester City strikers.'

'City warming up.Edin Dzeko successfully puts a bib on.Not something you can take for granted with Manchester City strikers.'
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo danaas je najskuplja utakmica.
501 Miliona funti je na terenu.
Na drugom mjestu su Real i Barcelona, sa 480 Miliona funti.
501 Miliona funti je na terenu.
Na drugom mjestu su Real i Barcelona, sa 480 Miliona funti.
Dok se vi bavite Dzekom i njegovom blamazom u dresu Citya , Suarez polahko zauzima svoje mjesto jednog od najbolji napadaca Engleske 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Teveza ni na klupi
Ali Dzeko je tu
i danas postize svoj prvi gol u Prvenstvu 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Luís Nazário de Lima
- Kontakt:
Da Suarez mi je toliko bitan igrac,da moram o njemu brbljati.Svaka njemu cast,nije los igrac,ali ipak Dzeko je Dzeko ! ( :Dirk je napisao/la:Dok se vi bavite Dzekom i njegovom blamazom u dresu Citya , Suarez polahko zauzima svoje mjesto jednog od najbolji napadaca Engleske
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Znam ali zanimljivo je to kako su svi krivi sto Dzeko lose igra ... Covjek dodje iz Holandske lige i razvali na svakoj tekmi, a ovaj vas ni vamo ni tamo ... Nije Suarez bitan ali ste dosadili sa Dzekom, a on vas svaku tekmu sve vise i vise sputava i pokazuje da on u Engleskoj ne moze niti ima kvalitet za to !Luís Nazário de Lima je napisao/la:Da Suarez mi je toliko bitan igrac,da moram o njemu brbljati.Svaka njemu cast,nije los igrac,ali ipak Dzeko je Dzeko ! ( :Dirk je napisao/la:Dok se vi bavite Dzekom i njegovom blamazom u dresu Citya , Suarez polahko zauzima svoje mjesto jednog od najbolji napadaca Engleske
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
jasko_juve
- Kontakt:
POTPISDirk je napisao/la:Znam ali zanimljivo je to kako su svi krivi sto Dzeko lose igra ... Covjek dodje iz Holandske lige i razvali na svakoj tekmi, a ovaj vas ni vamo ni tamo ... Nije Suarez bitan ali ste dosadili sa Dzekom, a on vas svaku tekmu sve vise i vise sputava i pokazuje da on u Engleskoj ne moze niti ima kvalitet za to !Luís Nazário de Lima je napisao/la:Da Suarez mi je toliko bitan igrac,da moram o njemu brbljati.Svaka njemu cast,nije los igrac,ali ipak Dzeko je Dzeko ! ( :Dirk je napisao/la:Dok se vi bavite Dzekom i njegovom blamazom u dresu Citya , Suarez polahko zauzima svoje mjesto jednog od najbolji napadaca Engleske
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa hocul na temi Dzeke pricat o Suarezu?Dirk je napisao/la:Znam ali zanimljivo je to kako su svi krivi sto Dzeko lose igra ... Covjek dodje iz Holandske lige i razvali na svakoj tekmi, a ovaj vas ni vamo ni tamo ... Nije Suarez bitan ali ste dosadili sa Dzekom, a on vas svaku tekmu sve vise i vise sputava i pokazuje da on u Engleskoj ne moze niti ima kvalitet za to !Luís Nazário de Lima je napisao/la:Da Suarez mi je toliko bitan igrac,da moram o njemu brbljati.Svaka njemu cast,nije los igrac,ali ipak Dzeko je Dzeko ! ( :Dirk je napisao/la:Dok se vi bavite Dzekom i njegovom blamazom u dresu Citya , Suarez polahko zauzima svoje mjesto jednog od najbolji napadaca Engleske
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM