Ja mislim da si se ti zajeboIsnar je napisao/la:Ja mislim da bez ove istocne tribine toliko ne moze ni da stane na Grbavicu...Bosnier je napisao/la:Sutra ima da ori , 15 000 manijaka olee

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja mislim da si se ti zajeboIsnar je napisao/la:Ja mislim da bez ove istocne tribine toliko ne moze ni da stane na Grbavicu...Bosnier je napisao/la:Sutra ima da ori , 15 000 manijaka olee
cekaj otkad se to karte prodavaju?' kolko ja znam karte idu u prodaju 2-3 sata prije tekme? barem je tako prije bilo.... ako grijesim oprostite nisam upucen bas u tu prodaju karata jer dodjem 15-ak min prije pocetka i kupim kartu al znam da je nekad prije su se prodavale tek pred sami pocetak utakmice, pa eto ako grijesim oprostite heheOKI_TM87 je napisao/la:na hayatu kazu da se za sutrasnju utakmicu do sad prodao rekordan broj karata ja ocekujem 10000
Ma zezno je nesto...nedaTM87 je napisao/la:cekaj otkad se to karte prodavaju?' kolko ja znam karte idu u prodaju 2-3 sata prije tekme? barem je tako prije bilo.... ako grijesim oprostite nisam upucen bas u tu prodaju karata jer dodjem 15-ak min prije pocetka i kupim kartu al znam da je nekad prije su se prodavale tek pred sami pocetak utakmice, pa eto ako grijesim oprostite heheOKI_TM87 je napisao/la:na hayatu kazu da se za sutrasnju utakmicu do sad prodao rekordan broj karata ja ocekujem 10000![]()
Ako je suditi po komentaru ovoga moderatora, bice da nisam...Giancarlo je napisao/la:Ja mislim da si se ti zajeboIsnar je napisao/la:Ja mislim da bez ove istocne tribine toliko ne moze ni da stane na Grbavicu...Bosnier je napisao/la:Sutra ima da ori , 15 000 manijaka olee
Zovni i Seyu nek' brojikinone je napisao/la:hajd sutra vam napisem koliko svaka tribina ima stolica
nemam sta brojatibistrikboy je napisao/la:Zovni i Seyu nek' brojikinone je napisao/la:hajd sutra vam napisem koliko svaka tribina ima stolica
vidim ja dernek, meza se nasla...kinone je napisao/la:nemam sta brojatibistrikboy je napisao/la:Zovni i Seyu nek' brojikinone je napisao/la:hajd sutra vam napisem koliko svaka tribina ima stolicaima sve napisano na papiru samo treba pogledati
Naravno kad se ušikam poslije i opjevam ovu ekipu!Seyo_TM je napisao/la:Sto bi ranije? Ima negdje poetsko vece poslije?
da moze covjek u grad, mozda je izlaz do 10...Seyo_TM je napisao/la:Sto bi ranije? Ima negdje poetsko vece poslije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.