FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 21 jan 2016, 19:43

zelja nije sigurno :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 jan 2016, 19:44

Ljudi kako ste mi imali kakvih novih igraca dabi mogli doci kod nas posto nemam vremena da udjem i citam, hvala unaprijed... :)
04.10.2009 !!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jan 2016, 19:45

Evolution87 je napisao/la:zelja nije sigurno :urnebes:
Možel malo detaljnije, nisam nigdje ništa pročitao o tom igraču?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jan 2016, 19:53

SiouxLukavac je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:zelja nije sigurno :urnebes:
Možel malo detaljnije, nisam nigdje ništa pročitao o tom igraču?
Muharemovic i Kramar bi trebali potpisati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 21 jan 2016, 20:04

pasica je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:
Je li Jesa dozvolio, da li se Dino petlja ne znam. To ne uzimaj zdravo za gotovo. Al ono sto znam 100%, je da menedzerske kuce nemaju pojma s kim da razgovaraju, i kao prvog kontaktiraju Dinu, s kojim i obave neke razgovore, do sad vidis koliko ucinkovite. Eh sad, zasto ih Dino ne proslijedi Jesi po defaultu i kako bi to trebalo da hoda ne znam. Zato i kazem, mislim da nam je ovaj nacin rada bez SD nov, pa se malo gubimo.
Za konkretne primjere mozemo nastaviti u pp ako te interesuje.
Pa naravno da ce kontaktirati Dinu,koga ce drugog kontaktirati?
Jesic je trener-menadzer(tako je bar receno) i on moze napraviti spisak igraca ili imati neke zahtjeve za odredene igrace koje mu uprava ispuni i tu se zavrsava njihova relacija.Dosad je valjda Abdulah dovodio igrace koje su treneri uklapali,a vjerovatno su neki dovedeni i na trenerovu zelju,a sada bi valjda trebalo da bude ovako.

Sto se tice agencija,kontaktiranja Dine i slicno,pa mora neko unutar kluba i od uprave da dogovara financijske detalje,klauze,bonuse i slicno.Da nece mozda Jesic koji je tu par mjeseci i mozda bude ili ne bude jos par mjeseci ili godina da odreduje takve stvari.Jos onaj lafo sumnja i razocaran sto se Dino kontaktira kao nesto mu kao nejasno :crazy:

Trazili ste trenera-menadzera i skoro pa poceli tjerati i upravu i skandirati protiv nje da bi se otjerao SD i da bi dosao neko ko ce znati bolje obavljati posao.Dosao je Jesic i sad svu odgovornost za sportski segment snosi on,a pljuvaci neka malo odahnu od uprave i Dine.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jan 2016, 20:07

SiouxLukavac je napisao/la:Jeko Kramar? Novi igrač, želja, ili insajderska?
a nakav slovenski azilant :lol: :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jan 2016, 20:15

slika
:kafa: :kafa:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 21 jan 2016, 20:23

hilmo je napisao/la:slika
Ne ponovilo se nikada.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

High

Post Postao/la High » 21 jan 2016, 20:26

Tadejević :thumbup: .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 21 jan 2016, 20:27

hilmo je napisao/la:[img]http://haad.ba/wp-content/uploads/2015/01/ekipa-FK-Sarajeva-Evropska-Liga-2.jpg[/img]
Ja mislim da većih levata nećemo imati.Strasno
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 jan 2016, 20:32

High je napisao/la:Tadejević :thumbup: .
Suljić :thumbup: :thumbup:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 jan 2016, 20:33

Jos 38 dana
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 21 jan 2016, 20:36

Umalo nervni slom zbog ove ekipe nisam dobio. Kad vidim Lorda Melunovića nije mi dobro.
Zadnja izmjena: hapuc, dana/u 21 jan 2016, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jan 2016, 20:36

Morto, razocaro si me. Gdje ces Kovu izbacit?!?!?!? :nedam:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 21 jan 2016, 20:56

slika

Odmah sam Tespih zgrabio i počeo zikriti i doviti - samo da se ne ponovi! :pray: :pray:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 21 jan 2016, 21:05

Jajalo i Muharemovic su nebo i zemlja, akademci od njega nisu sticali iskustvo kad je bio u najboljim godinama, a pogotovo nece sad. Ne zelim da podjecnjujem Ledeta, ali hajmo biti posteni pa realno procjenjivati kvalitet igraca koje imamo na okupu. SVi znamo kakva se prica plasirali u medijima pa i od nekih clanova uprave, titula svake godine, proizvodnja igraca, forsiranje akademaca, dovođenje provjerenih imena,...

Mi smo ovaj rok doveli dva Brazilca koji su mozda mačci u vreći, vraćamo Muharemovića koji je svoje odsvirao, doveli smo SImeunovića koji može biti samo backup, nikako pojacanje i treba da dodje Slovenac koji je igra po australskim zabitima i B timovima prosjecnih španskih klubova.

Gdje su ta provjerena imena, gdje je to forsiranje akademaca kad ce nam u prvoj postavi igra Berberovic, Muharemovic..., gdje je ta titula svake godine sa ovakvim kadrom.

Namjerno nisam htio da pisem ovih dana jer su pojedinci poletili ko Ikar u visine, nasa realnost sa ovim kadrom nije titulu.

Terzijev, Aleksandrov, Babovic, Cvijanovic vs Simeunovic, Lede, Kramar i ostali :clap:[/quote]

O tome kako smo titulu izgubili treba diskutovati na kraju sezone, ako se jedan trofej ne osvoji. Na pocetku sezone Dino Selimovic je izjavio da se borimo za jedan od dva trofeja. Nesto serete o proizvodnji igraca, a kad se u prvu postavu stavi Kadusic pola foruma dize frku i govori kako on ne smije igrat u tom nekom evropskom Sarajevu. Pa kako stvoriti igrača ako mu ne daš šansu???? Ne možemo godišnje stvoriti 6 igrača i pola onih koje smo potpisali nece napraviti neke zavidne karijere. Tesko je dovesti provjerenog igrača u 102. ligu svijeta, ako vi možete molim Vas na skupštini tražite svoje mjesto u Upravnoj strukturi kluba.
Kao što sad govoriš za Simeunovića tako se govorilo i za obojicu Bekića, dok su se Hebibović i Ikande dizali u nebesa.
Dinamu je trebalo 5 godina da uđe u grupe i da postane ozbiljna ( za balkanske prilike ) europska ekipa. Ne može se ništa preko noći napravit pišem stalno, primjer za to vam je naša reprezentacija.
Bolje je jednu godinu izgubiti na pravljenje ekipe i pravila u klubu, pravljenje čiste sredine. Samo na zdravim temeljima se mogu uspjesi praviti.
SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jan 2016, 21:18

fico je napisao/la: O tome kako smo titulu izgubili treba diskutovati na kraju sezone, ako se jedan trofej ne osvoji. Na pocetku sezone Dino Selimovic je izjavio da se borimo za jedan od dva trofeja. Nesto serete o proizvodnji igraca, a kad se u prvu postavu stavi Kadusic pola foruma dize frku i govori kako on ne smije igrat u tom nekom evropskom Sarajevu. Pa kako stvoriti igrača ako mu ne daš šansu???? Ne možemo godišnje stvoriti 6 igrača i pola onih koje smo potpisali nece napraviti neke zavidne karijere. Tesko je dovesti provjerenog igrača u 102. ligu svijeta, ako vi možete molim Vas na skupštini tražite svoje mjesto u Upravnoj strukturi kluba.
Kao što sad govoriš za Simeunovića tako se govorilo i za obojicu Bekića, dok su se Hebibović i Ikande dizali u nebesa.
Dinamu je trebalo 5 godina da uđe u grupe i da postane ozbiljna ( za balkanske prilike ) europska ekipa. Ne može se ništa preko noći napravit pišem stalno, primjer za to vam je naša reprezentacija.
Bolje je jednu godinu izgubiti na pravljenje ekipe i pravila u klubu, pravljenje čiste sredine. Samo na zdravim temeljima se mogu uspjesi praviti.
Sve se ja slazem s tobom i ja sam prvi rekao da bih halalio titulu samo da se ekipa ocisti od smeca i klana. I evo nece me sad pogoditi toliko ako ne budemo prvaci, mislim da ono sto i mene i vecinu ovih "pljuvaca" frustrira je gubitak pravca i cilja. Sto neko napisa neki dan, kod nas se vise ne zna ni sta je cilj ni sta hocemo na kraju od svega. Rekli smo afirmisati mlade igrace i drago mi je da se daje sansa nekim nasim potencijalima kao Kadusic, ali isto tako je recno da kad budemo dovodili strance da ce to biti lvl Benke, Delaca i slicno, od kakvih mladi nasi igraci mogu puno toga nauciti. Sutra evo treba da potpise Kramar, stranac koji nije nista bolji od nasih trenutnih stopera ili je tu negdje s njima, zbog kojeg Mihojevic samo moze imati manje minuta. Nije ni mlad, nego je vec formiran igrac, znaci nece biti nista bolji nego sto je sada, tesko da ga mozes kasnije utrpati za kakve pare itd itd..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 21 jan 2016, 21:24

@joker odakle dolazi taj Kramar?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 jan 2016, 21:27

MortemHz je napisao/la:Ma nosioci cemo biti, ne brinite se za to
Auuu pa ako mi budemo nosioci ovo će fakat biti dobro ljeto :opaopa: :opaopa:
prođeš drugo pretkolo imaš minimum play-off za LE, al otom-potom, treba dovest prvo neko dobro pojačanje :D nzm jel istina sa onim bugarima iz Ludogoreca dokle su pregovori došli ili su otpali :hmmmmm:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 21 jan 2016, 21:28

FRANK RIBERY je napisao/la:Zanimljivo mi je da ima pojedinac koji jos uvijek misle da ce nama Muharemovic biti pojacanje, ne znam po cemu se isti razlikuje od igraca koje smo otjerali. Nikad da dodjemo pameti, hocemo da forsiramo akademce, a dovodimo istrosene igrace iza kojih su davno ozbiljne fudbalske godine. :crazy:
A de mi samo pojasni zasto ti misliš da nam Lede ne bi bio pojačanje ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, laznokrilo, MaroonBjelave, rimljanin90 i 47 gostiju.