Haj da je El Bake to reko.
Vidi se da si plavac,nek pomre po evrope bitna je tekma i slikanje novog krovafootballfan1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 23:01dobro frajeru, ti si ocigledno neki maloljetnik ili ispod prosjecno inteligentan covjek. zivi sa tim da je ovo apokalipsa a ja se spremam za celik i derbi uskoroemir79 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 22:41Majke ti prestani pisati gluposti.footballfan1921 je napisao/la: ↑17 mar 2020, 22:28
najmanji broj zarazenih jos od 21. februara u italiji.![]()
Stalno si mi se kacio na postove sa svojim idiotskim komentarima, a sada vidim da sam ja bio gori sto sam ulazio u raspravu s tobom.
To su isti koji, su za imbecila koji je iz Italije preko Turske pobjegao u Sarajevo, a nije otišao u samoizolaciju, već landara po gradu, daje izjave kvazinovinarima, pitaju hoće li potpisati, a ne koga je možda zaraziosamoOlimpick je napisao/la: ↑18 mar 2020, 08:07Ja ne mogu da vjerujem kakvi sve retardi navijaju za Željezničar, čast izuzetcima al nema dana da se ne pojavi neki novi šupljoglavac. U Italiji je odnos izljecenih i umrlih 50-50, kod nas će biti 20-80, u najboljem slučaju, ovaj priča kako se sprema za derbi s Čelikom, yebem ti mozak
Jel i ti mislis da je u Sarajevu katastrofalno stanje, sa preko 100+ zarazenih kao sto ovi tvoji smatraju?!
Da, katastrofalno je stanje. Na hiljade ljudi je vec poslato kuci i nece primati platu. Shvatas li ti da za dva mjeseca ce poceti sa otimacinom i neredima po ulici?dejavu je napisao/la: ↑18 mar 2020, 11:55Jel i ti mislis da je u Sarajevu katastrofalno stanje, sa preko 100+ zarazenih kao sto ovi tvoji smatraju?!
Vidim cak ste i pisali da se ne izlazi sa tim informacijima u javnost radi nekih politika, sta vam je? Pola grada bi onda bilo zarazeno po tim pricama.
I onda pisete da mi spominjemo neke teorije![]()
![]()
Evo citav grad u izolaciji, bez ijednog zvanicnog slucaja. Granice skoro pa zatvorene. Ako ne bude do pocetka prvenstva sve udure, onda neka se prekida sve zivo, ali sam siguran da ce se nastaviti prvenstvo u tom roku.
Bez panike![]()
Al crnjacis, strasno.Evander je napisao/la: ↑18 mar 2020, 12:00Da, katastrofalno je stanje. Na hiljade ljudi je vec poslato kuci i nece primati platu. Shvatas li ti da za dva mjeseca ce poceti sa otimacinom i neredima po ulici?
Hebala te titula. Hebo te Zeljeznicar, ako je niste osvjili 7 ghodina, nece ni ove sigurno, pa svijet nece stati radi toga. Znas koliko je tvojim roditeljima bitno da li se u opste igra fudbal kod nas, ako ne budu imali od cega da hrane hajvana kao ti sto si?
Da imas djete i da moras brinuti o egzistenciji, ne bi pisao gluposti.
I da, naravno da u Sarajevu ima zarazenih, sto meni nije toliko alarmantno. Na kraju, na odredjen nacin svi cemo morati biti zarazeni, samo sto to mnogi od nas nece ni skontati.