Joker što nam zavrnuta pipu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daj ne rise,dzabe ljude furasZukanovic je napisao/la:Kramar![]()
Od ponedjeljaka ludilo
I ja u tisini cekam da vidim sta ce biti danas i sta je zavrnuto..Pantelija je napisao/la:Znači joker je tan?/
Joker što nam zavrnuta pipuđe nam je buđet
Pozdrav i za tebe brate, a šta je ovo svi koji se registruju insajderi ili su furačisvetastrana je napisao/la:Novi sam i da pozdeavim svoju bordo naciju. Za pocetak samo jedna info...ukupno ce biti 4 prinove. Znaci Lede ..Kramar i jos 2 igraca...a jedan od te 2 bice napadac.
Selam mirele, srecemo se opet..svetastrana je napisao/la:Novi sam i da pozdeavim svoju bordo naciju. Za pocetak samo jedna info...ukupno ce biti 4 prinove. Znaci Lede ..Kramar i jos 2 igraca...a jedan od te 2 bice napadac.
A pretpostavljam bratehilmo je napisao/la:Ovo drugo moj @ado..
A buđet....joker90 je napisao/la:Selam mirele, srecemo se opet..svetastrana je napisao/la:Novi sam i da pozdeavim svoju bordo naciju. Za pocetak samo jedna info...ukupno ce biti 4 prinove. Znaci Lede ..Kramar i jos 2 igraca...a jedan od te 2 bice napadac.
Naravno da mozes reci i naravno da trebas reci al to treba imati smisla.RedEvil je napisao/la:Ja ne razumijem ovu rijec ,,pljuvac'',al fkt nemozes nista reci mimo nekog kursa kojeg je neko zacrtao i mi moramo kao ovce svi tako misliti i razmisljati,znaci hijerarhija nemozes iznijeti svoje misljenje,jer ako nesto kazes na ovu upravu odmah si pljuvac,na Jesu- pljuvac,na transfer politiku -pljuvac,ako ne mislimo isto pljuvac,ako pusim drinu light,on jedinu-pljuvac,pa brate nismo istomisljenici,nije nas jedna majka rodila,i mora postojati kritika,i pozitivna i negativna,ako kritikujes ne znaci da ti tjeras nekog,i da imas nesto protiv njega,kritikujes njegov rad/nerad po tvom misljenju ili saznanju![]()
Trenutno korisnika/ca: Confiance, hadzibake, mosarajvosa83, Posejdon, rimljanin90, Rule_hz, Sinfoc1986, Tarapi, Vanja8 i 61 gost.