Ma pusti to, neka je Štila dobro...HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:32Gdje je onaj što nas uvjerava da je najgore prošlo i da će se brzo igrati fudbal? U Italiji 475 umrlih u danu, najviše do sad..

Ma pusti to, neka je Štila dobro...HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:32Gdje je onaj što nas uvjerava da je najgore prošlo i da će se brzo igrati fudbal? U Italiji 475 umrlih u danu, najviše do sad..
Pravda za zelja!!!NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Ovu pošast mogu negirati i ismijavati samo neuki ljudi, koji bi radi fudbala prodali i majku rođenu. Skoro da se sva svakodnevnica svela na žal što neki prebacivači i šuteri lopti ne treniraju i ne igraju i što nema utakmica na SK. Čim ovo prođe, aBd, udariti reset; da Džeko, Ronaldo i ostali naučnici imaju mjesečno po 350 KM, a da svi doktori, a s njima i oni koji rade po šalterima, imaju od 8.000 KM pa nadalje.Evander je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:50I 4200 novozarazenih za jedan dan.HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:32Gdje je onaj što nas uvjerava da je najgore prošlo i da će se brzo igrati fudbal? U Italiji 475 umrlih u danu, najviše do sad..
Pazi ti njima postova, ali doista identični onim haharima koji čitav svijet mjere Kosovom: predkosovsko vrijeme, kosovsko i postkosovsko vrijeme. I uvijek, kao po matrici, nakon nekog glupetanja i samoobmane ide najveća laž umotana u patetiku. Kao što je to ovima na kraju ono "Kosovo je Srbija" ili "Obilić je ubio Murata", ovima je neka lascivna obmana: "Mi smo Željini, Željo je naš" ili "Željezničar za život cijeli" ili neka slična idiotarija.TheIvicnjak je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:54Pravda za zelja!!!NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a boli me kita za zeljo i semir štilicaVanja8 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:52Ma pusti to, neka je Štila dobro...HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:32Gdje je onaj što nas uvjerava da je najgore prošlo i da će se brzo igrati fudbal? U Italiji 475 umrlih u danu, najviše do sad..![]()
Ma dobro sam, samo se eto brinem je li Štila dobro...RajaBa1983 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:58a boli me kita za zeljo i semir štilicaVanja8 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:52Ma pusti to, neka je Štila dobro...HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:32Gdje je onaj što nas uvjerava da je najgore prošlo i da će se brzo igrati fudbal? U Italiji 475 umrlih u danu, najviše do sad..![]()
jesi mi dobro danas![]()
Kako nije...
Pa bolan fudbal stao u citavom svijetu, pandemija zavladala, države u kolapsu, vandredno stanje, ljudi umiru - a beskućnici po bosanskim forumima neumorno udarnički u tri smjene o Semiru ŠtilićuVanja8 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 19:08Kako nije...
Kad sam onda procitao kako vas brat kaže, "Evo me u bolnici, ali nije bitno, važno je da je samo Štila dobro...", od tada me impresionirala tolika žrtva i stalno cu se interesovati...
Ko zna je li vam taj brat i živ, pa ja to u njegovo ime, ako je ne daj Bože preselio...![]()
sjedi dje si, ni za dje si nijesilet3 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 19:10Pa bolan fudbal stao u citavom svijetu, pandemija zavladala, države u kolapsu, vandredno stanje, ljudi umiru - a beskućnici po bosanskim forumima neumorno udarnički u tri smjene o Semiru ŠtilićuVanja8 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 19:08Kako nije...
Kad sam onda procitao kako vas brat kaže, "Evo me u bolnici, ali nije bitno, važno je da je samo Štila dobro...", od tada me impresionirala tolika žrtva i stalno cu se interesovati...
Ko zna je li vam taj brat i živ, pa ja to u njegovo ime, ako je ne daj Bože preselio...![]()
![]()
I mi sirotinja se valjda smijemo interesovati za ljude o kojima brine strumfovska inteligencija...let3 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 19:10Pa bolan fudbal stao u citavom svijetu, pandemija zavladala, države u kolapsu, vandredno stanje, ljudi umiru - a beskućnici po bosanskim forumima neumorno udarnički u tri smjene o Semiru ŠtilićuVanja8 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 19:08Kako nije...
![]()
Pasa tebi je neki manijak ocigledno dobro zenu naziogu cim ovoliko mrzis sve sto je ZeljinoGiljotina je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:57Pazi ti njima postova, ali doista identični onim haharima koji čitav svijet mjere Kosovom: predkosovsko vrijeme, kosovsko i postkosovsko vrijeme. I uvijek, kao po matrici, nakon nekog glupetanja i samoobmane ide najveća laž umotana u patetiku. Kao što je to ovima na kraju ono "Kosovo je Srbija" ili "Obilić je ubio Murata", ovima je neka lascivna obmana: "Mi smo Željini, Željo je naš" ili "Željezničar za život cijeli" ili neka slična idiotarija.TheIvicnjak je napisao/la: ↑18 mar 2020, 18:54Pravda za zelja!!!NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kažem ja, zreo za leponexa. Ovo je već zabrinjavajuće.
Ne znam sta bih ti reko..........
Ma pisaj stilu dao dva gola u Pl i dizu ga u nebesa a obicni qovnardejavu je napisao/la: ↑18 mar 2020, 19:37Ne znam sta bih ti reko..........
Dokle smo sa trofaznom?.........kada cemo poceti jug raditi znas li.....................ovaj krov na istoku bas fino lego.....
ma neka je Stilic zdrav.....dokle je njima onaj kamp......da li su nabavili jos jedan kontenjer...................fk proSjAaci.............!?
Osim13 je napisao/la: ↑18 mar 2020, 19:39Ma pisaj stilu dao dva gola u Pl i dizu ga u nebesa a obicni qovnardejavu je napisao/la: ↑18 mar 2020, 19:37Ne znam sta bih ti reko..........
Dokle smo sa trofaznom?.........kada cemo poceti jug raditi znas li.....................ovaj krov na istoku bas fino lego.....
ma neka je Stilic zdrav.....dokle je njima onaj kamp......da li su nabavili jos jedan kontenjer...................fk proSjAaci.............!?
Ako nas proglase Prvacima ovi iz septicke jame zvana sugavica ce se udavit u vlastitim qovnima od muke i zavisti![]()
![]()
![]()
Gdje se moze ubacit 20 maruna sadake za zeljkanu, malo su na corona virus naletile ali valja ovim sugavcoma sa sugavice
Razmisljam gdje je sevap dat sadaku mitomanima ili u turbe sedam brace kaze dido nedaj dijete u zeljescar tamo su komite na vlasti![]()