Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
A ove ublehase iz udruzenja za zastitu poslati na robiju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jesmo normalni al u kurcu.Hendo je napisao/la:Muhammed a.s. je naredio da se ubiju svi psi lutalice u Medini jer žene nisu mogle dolaziti u džamiju zbog njih i napadali su ljude.
Kome se sviđaju cuke neka ih vode kuće ili u svoje zemlje. Evropa nam samo daje ove ****, ove što nisu sigurni šta su i zaštitnike životinja. Daj pare ili radna mjesta a mi smo ovdje normalni.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 15 jul 2016, 00:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vojska Allahova.mp3 i sutra po Sarajevu ritualno odsjecati glave lutalicama 
Lijepi Tito. Kerove u sinteraj, **** na robiju
Hocemo komunizam nazad 
Lijepi Tito. Kerove u sinteraj, **** na robiju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
tablice i pasoš ostali čitki.don_burza je napisao/la:Kamion registrovan u Siriji a kroz prozor ispao Sirijski pasos
nego junaci lako je pse ubijati, oni neće uzvratiti. a za pse su krive vlasti i gazde.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ti si qrceva vojska a ne alahova ako bi to radioBosniacum Lilium je napisao/la:Vojska Allahova.mp3 i sutra po Sarajevu ritualno odsjecati glave lutalicama
Lijepi Tito. Kerove u sinteraj, **** na robijuHocemo komunizam nazad
This time next year we'll be millionaires.
ljiljane evo i ja cu s tobom
Priča se gradiš zgrade po Čajniču, ulaziš u historiju, prvi si kome je to uspjelo.DANTES je napisao/la:tablice i pasoš ostali čitki.don_burza je napisao/la:Kamion registrovan u Siriji a kroz prozor ispao Sirijski pasos![]()
nego junaci lako je pse ubijati, oni neće uzvratiti. a za pse su krive vlasti i gazde.
Neko lovi pokemone, neko kerove.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 15 jul 2016, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Smijem.Bosniacum Lilium je napisao/la: smijes u pare da se kladis?
Ne treba mi vatreno oruzje, moze sablja, eventualno handzar
Don't hate what you don't understand.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Vojska Allahova.mp3 i sutra po Sarajevu ritualno odsjecati glave lutalicama
Lijepi Tito. Kerove u sinteraj, **** na robijuHocemo komunizam nazad
Kad smo već kod komunizma:
Kocka je bačena
kakve zgrade?Heller je napisao/la:Priča se gradiš zgrade po Čajniču, ulaziš u historiju, prvi si kome je to uspjelo.DANTES je napisao/la:tablice i pasoš ostali čitki.don_burza je napisao/la:Kamion registrovan u Siriji a kroz prozor ispao Sirijski pasos![]()
Neko lovi pokemone, neko kerove.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
kad god teroristi napadnu ovaj hendo vaskrsne na temi. ah te slučajnosti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja Legendi nudio zemlju u Goraždu da gradi zgrade, al kaže neće oni to znat koristiti, al kaže Dantes u Čajniču gradi zgradu veću od avaza.
Nullius in verba
[youtube][/youtube]don_burza je napisao/la:je postoji bolji spot da isprica pricu u pet minuta
[youtube][/youtube]
evo u tri minute.
Don't hate what you don't understand.
Vidis ovog kako izgleda na videu sto je postavio i sve ti je jasno.DANTES je napisao/la:kad god teroristi napadnu ovaj hendo vaskrsne na temi. ah te slučajnosti
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne znam koji me djavo tjera da gledam ove slike i klipove iz Nice, kad vidim iskomadana i mrtva tijela shvatim koliko smo krhki kao bica, kad si ziv i zdrav kao da ti je cijeli svijet pod nogama, ne cijenimo "obicnu, dosadnu" svakodnevnicu, a u sekundi se sve promijeni
treba sad zaspati ..
treba sad zaspati ..
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 jul 2016, 01:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
a to. pa i avaz je moj samo to se ne zna. fahro me molio da ne širimHeller je napisao/la:Ja Legendi nudio zemlju u Goraždu da gradi zgrade, al kaže neće oni to znat koristiti, al kaže Dantes u Čajniču gradi zgradu veću od avaza.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
koja je razlika?Momciluk je napisao/la:Vidis ovog kako izgleda na videu sto je postavio i sve ti je jasno.DANTES je napisao/la:kad god teroristi napadnu ovaj hendo vaskrsne na temi. ah te slučajnosti

nisam gledao video, ne mogu, hoću da spavam, a horora mi je dosta.Momciluk je napisao/la:Vidis ovog kako izgleda na videu sto je postavio i sve ti je jasno.DANTES je napisao/la:kad god teroristi napadnu ovaj hendo vaskrsne na temi. ah te slučajnosti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ova dvojica se ne planiraju dizat u vazduh?ginekolog je napisao/la:koja je razlika?Momciluk je napisao/la:Vidis ovog kako izgleda na videu sto je postavio i sve ti je jasno.DANTES je napisao/la:kad god teroristi napadnu ovaj hendo vaskrsne na temi. ah te slučajnosti
Nullius in verba
ginekolog je napisao/la:koja je razlika?Momciluk je napisao/la:Vidis ovog kako izgleda na videu sto je postavio i sve ti je jasno.DANTES je napisao/la:kad god teroristi napadnu ovaj hendo vaskrsne na temi. ah te slučajnosti
Ova dvojica pustili brade jer su ljepsi sami sebi sa bradama a i izgledaju normalno.. ovaj na videu pustio bradu jer misli da se bogu to svidja..
ej bog koji je stvorio svemir citav gleda na to da li je on pustio bradu ili nije, i jos mu mjeri kolko je cm duga.
I izgleda ko da je umno bolestan.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 15 jul 2016, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 8 gostiju.