FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Balja ako moze analiza posle utakmice. A pogotov test ili novi igraca..hvala ti
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Ma onako, iskreno tanko, ali ja nisam ocekivao neku lijepu igru,ali nisam ocekivao ni poraz iskreno. Sto se tice novajlija-igraca na probi, ne bih nikog izdvojio, niko mi nije nesto zapao za oko . Sobzirom da znam da ih Milenko fizcki lomi, zbog toga nisam ocekivao neku ljepotu, na to dodas mjesani sastav i toje to. Ima igraca koji jos nisu nastupali danas tako da bice to bolje dok se malo iskristalise.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Hajde makar znamo koje bio na probi.Imena a i igrači su izašli na vidjelo.Tanko posve.
Vidaković,Ristović,Perić,Bošković ,Ma(r)janović,Aquino.
Nije bilo Pantelića,Fereire,Mišića, Migija i Mešinovića.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 jan 2023, 13:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Strava i užas danas u Simin Hanu.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme sa igracima koji su uglavnom na probi jako loše, katastrofa. Nekako bi neriješeno. Onda na poluvremenu ulazi prvi tim i izgubimo dva razlike
0:2 
Igrac sa brojem 5 vjerovatno Aguino je totalno loš. Od ovih drugih u prvi 45 nemam pojma šta reći. Mujaric a kojim je napravljen ugovor katastrofa krije se od lopte. U prvom smo trebali dobiti 3 do 4 komada. U drugom izmjena ekipe. Hadzic u strahu i grcu fula čist gol. Mehmedovic tanak. Ovi ostali klasika Coric nespreman. Pored Migija koji je bio gore vidio sam i Mišića I Barcola ali nisu igrali. Pantelica nisam vidio kao ni Fereiru. Najbolji ta terenu bio je Diabi. Nemam pojma šta je sa Maneva. E da ni Misinovica nisam vidio. Ovaj golman u drugom katastrofa.
Sudeći po rezultatu loše, po komentarima još gore.Nadam se da do početka takmičenja stvari dođu na svoje mjesto.
Balja brate ko dovede ove anonimuse kao aquino ili ostale na probu? Pa bolan jel neko provjeri prvo igraca, pogledas na wyscout. Ovo je amaterizam.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:21Ma onako, iskreno tanko, ali ja nisam ocekivao neku lijepu igru,ali nisam ocekivao ni poraz iskreno. Sto se tice novajlija-igraca na probi, ne bih nikog izdvojio, niko mi nije nesto zapao za oko . Sobzirom da znam da ih Milenko fizcki lomi, zbog toga nisam ocekivao neku ljepotu, na to dodas mjesani sastav i toje to. Ima igraca koji jos nisu nastupali danas tako da bice to bolje dok se malo iskristalise.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Onaj ko placa on i dovodi.. Ma dovodili smo mi i neka fudbalska imena Vukusic u slicni pa tarabe..Nema tu nista lose, ne treba ovu utakmicu uzimati zdravo za gotovo, probas vidis nije za tebe i sretan put...Nismo vala ni Manchester City pa da nam trce igraci.Ovo je pripremna utakmica, uvjezbavas neku taktiku, probas neke varijante, kad ces probati ako ne na prijateljskoj.. Bice to sve ok, jer doce na ovo sve jos dva pojacanja.Hazre je napisao/la: ↑18 jan 2023, 17:55Balja brate ko dovede ove anonimuse kao aquino ili ostale na probu? Pa bolan jel neko provjeri prvo igraca, pogledas na wyscout. Ovo je amaterizam.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:21Ma onako, iskreno tanko, ali ja nisam ocekivao neku lijepu igru,ali nisam ocekivao ni poraz iskreno. Sto se tice novajlija-igraca na probi, ne bih nikog izdvojio, niko mi nije nesto zapao za oko . Sobzirom da znam da ih Milenko fizcki lomi, zbog toga nisam ocekivao neku ljepotu, na to dodas mjesani sastav i toje to. Ima igraca koji jos nisu nastupali danas tako da bice to bolje dok se malo iskristalise.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Sve to stoji drug nisi me razumio ali nema veze. Sta je sa Maneva drug? Hoce li doci napadac?elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 18:20Onaj ko placa on i dovodi.. Ma dovodili smo mi i neka fudbalska imena Vukusic u slicni pa tarabe..Nema tu nista lose, ne treba ovu utakmicu uzimati zdravo za gotovo, probas vidis nije za tebe i sretan put...Nismo vala ni Manchester City pa da nam trce igraci.Ovo je pripremna utakmica, uvjezbavas neku taktiku, probas neke varijante, kad ces probati ako ne na prijateljskoj.. Bice to sve ok, jer doce na ovo sve jos dva pojacanja.Hazre je napisao/la: ↑18 jan 2023, 17:55Balja brate ko dovede ove anonimuse kao aquino ili ostale na probu? Pa bolan jel neko provjeri prvo igraca, pogledas na wyscout. Ovo je amaterizam.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:21
Ma onako, iskreno tanko, ali ja nisam ocekivao neku lijepu igru,ali nisam ocekivao ni poraz iskreno. Sto se tice novajlija-igraca na probi, ne bih nikog izdvojio, niko mi nije nesto zapao za oko . Sobzirom da znam da ih Milenko fizcki lomi, zbog toga nisam ocekivao neku ljepotu, na to dodas mjesani sastav i toje to. Ima igraca koji jos nisu nastupali danas tako da bice to bolje dok se malo iskristalise.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Hajd sto ima ovih amatera na probi, to je ok.
I treba da bude ne bi li se neko od njih nametnuo.
Ali stari problemi oko PR.
Zvanična stranica objavi početni XI. Znači bez H, krajnje nepismeno. A da stvar bude gora kaže početni XI a nabroji samo 10 igrača. Jednog zaboravi. Cirkus
I treba da bude ne bi li se neko od njih nametnuo.
Ali stari problemi oko PR.
Zvanična stranica objavi početni XI. Znači bez H, krajnje nepismeno. A da stvar bude gora kaže početni XI a nabroji samo 10 igrača. Jednog zaboravi. Cirkus
Jel provjerena informacija ovo za pojačanja?elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 18:20Onaj ko placa on i dovodi.. Ma dovodili smo mi i neka fudbalska imena Vukusic u slicni pa tarabe..Nema tu nista lose, ne treba ovu utakmicu uzimati zdravo za gotovo, probas vidis nije za tebe i sretan put...Nismo vala ni Manchester City pa da nam trce igraci.Ovo je pripremna utakmica, uvjezbavas neku taktiku, probas neke varijante, kad ces probati ako ne na prijateljskoj.. Bice to sve ok, jer doce na ovo sve jos dva pojacanja.Hazre je napisao/la: ↑18 jan 2023, 17:55Balja brate ko dovede ove anonimuse kao aquino ili ostale na probu? Pa bolan jel neko provjeri prvo igraca, pogledas na wyscout. Ovo je amaterizam.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 jan 2023, 16:21
Evo našeg Ace.

--------------------------------
DOMAĆI FUDBAL"Milaković napustio Slogu MeridianObjavljeno prije 5 sati , 19 Januara, 2023 08:46Autor E R
Foto: Sport i mladi/ Facebook
Kako saznaje ****, Aleksandar Milaković sporazumno je raskinuo saradnju sa Slogom Meridian.
Kapiten Sloge Meridian sa početka sezone napustio je bh. premijerligaša nakon polusezone u prvenstvu.
U posljednje dvije utakmice Sloge Meridian u Premijer ligi BiH Milaković nije bio u protokolu, a iskusni igrač neće početi pripreme sa ovim klubom, te je slobodan u izboru nove sredine."

--------------------------------
DOMAĆI FUDBAL"Milaković napustio Slogu MeridianObjavljeno prije 5 sati , 19 Januara, 2023 08:46Autor E R
Foto: Sport i mladi/ Facebook
Kako saznaje ****, Aleksandar Milaković sporazumno je raskinuo saradnju sa Slogom Meridian.
Kapiten Sloge Meridian sa početka sezone napustio je bh. premijerligaša nakon polusezone u prvenstvu.
U posljednje dvije utakmice Sloge Meridian u Premijer ligi BiH Milaković nije bio u protokolu, a iskusni igrač neće početi pripreme sa ovim klubom, te je slobodan u izboru nove sredine."
Ma dobro, ne bih ja iz ove utakmice izvodio neke zaključke.Činjenica je da standardnim igračima ovi novi, koje dovedu na probu, idu na neku stvar.Ne može se tu nikako sabrati 2 i 2.Eto, imaju još Zvjezdu 09 i odredit će se putnici za Antaiju.
Dobro bi bilo dovesti Milakovića i Ahmetovića.
Kakav Milakovic pa Sloga ga nogirala.Ako mi budemo kupili njihov višak gdje smo onda. Jučer je Hasanbegovic napravio nekoliko kokseva ka zadnji.tuzlac je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:10Ma dobro, ne bih ja iz ove utakmice izvodio neke zaključke.Činjenica je da standardnim igračima ovi novi, koje dovedu na probu, idu na neku stvar.Ne može se tu nikako sabrati 2 i 2.Eto, imaju još Zvjezdu 09 i odredit će se putnici za Antaiju.
Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje jer sam zbog posla odgledao samo prvo poluvrijeme.Ono što sam vidio u tom dijelu igre je bilo strašno loše bez obzira na kombinovani sastav sa samo 2-3 prvotimca.
Ako se u odbrani budemo oslanjali na Hasanbegovića i ne dovedemo jednog ili dva ozbiljna provjerena stopera obrali smo bostan.husrefbeg je napisao/la: ↑19 jan 2023, 16:02Kakav Milakovic pa Sloga ga nogirala.Ako mi budemo kupili njihov višak gdje smo onda. Jučer je Hasanbegovic napravio nekoliko kokseva ka zadnji.tuzlac je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:10Ma dobro, ne bih ja iz ove utakmice izvodio neke zaključke.Činjenica je da standardnim igračima ovi novi, koje dovedu na probu, idu na neku stvar.Ne može se tu nikako sabrati 2 i 2.Eto, imaju još Zvjezdu 09 i odredit će se putnici za Antaiju.
OVO U 1. POLUVREMENU JE BILO ZA OČEKIVATI JER SU TI MOMCI PRVI PUT U ŽIVOTU IGRALI ZAJEDNO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.