Igrac utakmice Giacherini...
U ponedeljak sa ozbiljnijim sastavom po tri boda...forza Juve!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma ovaj sastav stavit da bude zanimljivijeBigBen je napisao/la:Bitan je prolaz a sve ostalo se zaboravlja. Ipak uz dosta muke dolazimo do pobjede protiv neugodne Bologne![]()
Igrac utakmice Giacherini...
U ponedeljak sa ozbiljnijim sastavom po tri boda...forza Juve!
imal sta na bingu??????kelner je napisao/la:Estigarribia
Ima,****samojuve je napisao/la:imal sta na bingu??????kelner je napisao/la:Estigarribia
Ebiga kako Krasic lose odigrao, onda mi nismo istu utakmicu gledali... Krasic dok je igrao bio je nas ubjedljivo najbolji igrac i jedini je stvarao sanse... Misljenja sam da ga je Conte trebao ostaviti u igri kad je ubacivao Eliu...ramiral je napisao/la:Zaboravih Krasića :
Lik je totale pao, da li pije, zigu okolo **** se, ubi ga neigranje ali ono što je pokazao bilo je katastrofa
Žao mi je po stoti put, nije mu lako
Quagliarela je solidno odigrao, možda malo ima još straha zbog povrede ali mislim da će biti bolje, volio bih da iduću tekmu krene pa zabije jedan radi samopouzdanja
U odnosu na ono što može/bi trebao ono sinoć je oštri prosjek druže.Arogantni je napisao/la:Ebiga kako Krasic lose odigrao, onda mi nismo istu utakmicu gledali... Krasic dok je igrao bio je nas ubjedljivo najbolji igrac i jedini je stvarao sanse... Misljenja sam da ga je Conte trebao ostaviti u igri kad je ubacivao Eliu...ramiral je napisao/la:Zaboravih Krasića :
Lik je totale pao, da li pije, zigu okolo **** se, ubi ga neigranje ali ono što je pokazao bilo je katastrofa
Žao mi je po stoti put, nije mu lako
Quagliarela je solidno odigrao, možda malo ima još straha zbog povrede ali mislim da će biti bolje, volio bih da iduću tekmu krene pa zabije jedan radi samopouzdanja
Sigurno je bolje dosta odigrao od recimo Kvaljarele ili Asthona...
Krasicu treba davati sve vise i vise sansi jer se malo uozbiljio u odnosu na ostale tekme....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.