Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 08 dec 2011, 23:35

Bitan je prolaz a sve ostalo se zaboravlja. Ipak uz dosta muke dolazimo do pobjede protiv neugodne Bologne :lol:

Igrac utakmice Giacherini...

U ponedeljak sa ozbiljnijim sastavom po tri boda...forza Juve!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 dec 2011, 23:36

BigBen je napisao/la:Bitan je prolaz a sve ostalo se zaboravlja. Ipak uz dosta muke dolazimo do pobjede protiv neugodne Bologne :lol:

Igrac utakmice Giacherini...

U ponedeljak sa ozbiljnijim sastavom po tri boda...forza Juve!
Ma ovaj sastav stavit da bude zanimljivije :mrgreen:
Od igraca koji ce igrati u Rimu Gianc, Barza i Bonuci odigrali cijelu utakmicu i Marcha pola.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 dec 2011, 23:37

Niko ne smije reci da imamo drugorazrednu ekipu, Juventus ove godine ima dobru ekipu, ekipu spremnu da napadne Scudeto. Medjutim, ova veceras ekipa iz prvog dijela, donekle i drugog nije za Juventusa, svima je jasno zasto sjede na klupama, pa i meni veceras. Od Elie, Krasica, pa do Pazzienze, itd. Svaka cast Conteu, sve igrace je fenomenalno procjenio i samo najbolji igraju u prvih 11, pokazatelj toga je i vecerasnja utakmica ! Pobjeda apsolutno zasluzena, nisu triput vidjeli golmana. Forza Juve !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 dec 2011, 23:38

Lijepa noć u Torinu! Zanimljiva utakmica, drago mi je što smo igrali ove produžetke ja jednostavno uživam u ovom Juventusu.

Vjerujem da vam je mnogim ova utakmica otvorila oči i da vam je sad jasnije zašto Giaccherini igra, a zašto ne igraju Krasić ili Elia.

Giaccherini je bio naš najbolji igrač večeras, mada u suštini po meni svi su dobro igrali, Conte stvarno radi odlične stvari, sljedeća sezone će biti još bolja od ove, jer će sigurno imati i bolje igrače na raspolaganju.

Sad neko poređenje Krasić - Elia, po meni Krasić je večeras ispao iz ekipe, dok Elia ima još tu nadu, malo se oslobodio i igrao je sve bolje i bolje, morao je zabiti i gol u onoj situaciji...

Žao mi je samo Alexa što ne zabi gol.

Sljedeći protivnik u kupu je pobjednik susreta između Rome i Fiorentine.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 dec 2011, 23:38

Dodajmo i odlična partija Sorensena,odličan na beku s obzirom na visinu,na stoperu je čak i bolji jer to i igra.
Ne bi mu škodila posudba do kraja sezone.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Juventus Fans
Kontakt:

Post Postao/la Juventus Fans » 08 dec 2011, 23:39

ELJEROOOOOOOOOOOOOOOO ELIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 08 dec 2011, 23:39

Giacherini me iznenadio svaka mu čast!
Krasić po meni završio karijeru u Juventusu...
Šta se desi Quagliareli, nije se valjda i on povrijedio?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 dec 2011, 23:43

Bravo Juve :!:

Trebali smo im tricu slozit u drugom poluvremenu, ali nece u gol i Bog....

Steta za produzetke, valjda se nismo previse potrosili...

Giacc najbolji, bravo majstore....ali opet su svi pokazali volju i zelju, sto je najbitnije...

Mislim da je drugi gol Giaccherinija regularan, jer Alex nije bio u offsideu...steta za prelijepu akciju...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 dec 2011, 23:49

Zabi Giaccherini gol, Conte odmah prema novinarima se okrenuo i galama Giaccherini da ih uštuka što ga kritikuju :mrgreen:

Neki imaju Ibrahimavića, neki imaju Cavanija, neki imaju Di Natalea, neki nemaju nikoga, a mi imamo našeg Il Principina 8-)

slika
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 dec 2011, 23:50

Sad bez zajebancije ozbiljna analiza

Storari: Odlican veceras. Jedna greska prilikom predaje lopte u prvom poluvremenu. U mnogim klubovima bi bio prvi golman, nama odlican za klupe, jer na golu stoji najveci Gigi

Bonucci, Barza: Nisu imali nekog posla, korektno odradjena utakmica

De Cegile: Cini mi se da je cuvao igraca koji nam je dao gol, dobar je za klupe, kad bolje na klupi nemamo. Imao je nekoliko pokusaja u ofanzivi, ali tanko

Sorensen: Ja sam zadovoljan njegovom igrom. Dobar je kao alternativa ako neko pocrveni ili se ne do Bog povrijedi. Za De Cegile-a Molinaro.

Pazienza: Ne igra Juve na duge lopte, ali on navalio nazor, samo duge lopte salje. Ima kvaliteta, ali veceras se meni i nije bas svidjela njegova igra, upravo zbog tog nabijanja, izbijanja, ispucavanja.

Marrone: Nista specijalno. Nazalost nije uspio da se dokaze. Ili ja nesto nisam najbolje primjetio. Nisam vidio da je stvorio neku priliku.

Krasic: Kao sto sam napisao srce, noge, inat. Pred izlazak iz igre glava ga je malo pretezala, tacnije zemlja ga vukla sebi. Mislim da ima tezak period u karijeri. Od glavnog igraca do tribina nije lako.

Gianc: Igrac utakmice. Brz, mal, prodoran. Imao konkretne prilike, posteno odradio svoj posao.

Del Piero: Nema srece, pa nema. Zao mi je sto nije zabio, al' njemu se sve oprasta. Genijalan potez petom, koji cemo vjerovatno vidjati kod nekog forumasa u avataru. Juventino ovo ono :mrgreen:

Quag: Isto kao i Del Piero. Pokazao ogromnu zelju da zabije i da se vrati gdje pripada. Na pocetku utakmice, slao igrace po cevape, ali kad nece, nece. Nece da ga je.bes

Esti: Nije bio los. Prihvatljiv. Imao je par dobrih lopti, nekoliko finih poteza.

BRAT Elia: Mislim da zasluzuje bar 20-30 minuta po utakmici. I dalje smatram da mu treba dati da igra od pocetka, da mu se digne samopouzdanje. Meni je pokazao da je vrijedan Juventusa, ali prepustit cemo Conteu to da li se uklopio ili ne.

Marchisio: Najbolji igrac Juventusa. Nas novi Del Piero, ostat ce u klubu do kraja karijere. Vodja buduceg Juventusa, sve najbolje.

Pozdravljam sve koji me poznaju, a posebno moj I-2 i svoju uciteljicu.

Sada Barza, Bonuci, Marcha i vjerovatno Gianc malo na odmor i u Rim po 3 boda.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 08 dec 2011, 23:52

Estigarribia 8-)
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 dec 2011, 23:56

Ian Thorpe

samojuve
Kontakt:

Post Postao/la samojuve » 09 dec 2011, 00:05

kelner je napisao/la:Estigarribia 8-)
imal sta na bingu??????

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 09 dec 2011, 01:02

samojuve je napisao/la:
kelner je napisao/la:Estigarribia 8-)
imal sta na bingu??????
Ima,**** :lol:
Ti i tvoji brojevi :mrgreen:
Da ne bude off,Stvarno me iznenadio Estigaribia vcrs,a onog De Ceglie-a treba protjerati iz italije,ko i tebe @samojuve :lol:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 dec 2011, 08:18

Svaka čast rezervama na igri i zalaganju mada ima nedostataka :

Storari - Solidan posao, golman kao Rampulla
Sorensen - igrač koji mi je onako drag pravo, dobra partija i zalaganje, svaka čast mladac
Barzagli - kao nekad Mark Iuliano, konkretan, nema zapetljavanja i nepotrebnog zabušavanja, odmah se rješava lopta i prosljeđuje.
Bonucci - morao bi poraviti svoju nesigurnu igru, brzopleto reaguje u nekim situacijama, morao bi malo stati sekund na loptu, pogledati, smiriti nogu, par puta je strašno podletio u situaciji kad je lopta u zraku, da je bila jača ekipa i jači napadači rasuli bi ga kao rižu. Bonucci neka malo gleda Chiellinija i Barzaglia kako igraju i uči od njih inače će završiti kao Legrotaglie
Ashton - loše odigrao
Marchisio - šta reći kakvu posluku porati :mrgreen: Princ
Pazienza - dobro pojačanje i sviđa mi s en jegova igra
Marrone - malo griješio i bio nesiguran
Estigaribia - odličan, trka i borba, siguran je postao i ima feeling sa loptom
Giacherini - oslobodio se pritiska i odlično igra, u sredini je dobro pokazao šta zna, onaj gol i prodor je kraljevski
Elia - vidi se neigranje i nesigurnost, šteta za onu u produžetku što mu golman odbrani, mogao bi biti dobro pojačanje ali da više igra u ligaškim mečevima, protiv Novare naprimjer
Alex Del Piero - kako volim tog čovjeka, kakva igra, elegancija, pete, ovo-ono, glava zamotana, usna razbijena, flasteri a lik se bori, trči, ulazi u duele - naš Kralj

Ukupni utisak - 7
Može to i mora bolje, iako su većinom rezerve Juventusa ipak moraju pokazati da su dostojni prvog tima i borbe za Scudetto, vidjeli smo šta imamo, nije to ni bolje ni gore od neke druge ekipe Milana
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 dec 2011, 08:23

Zaboravih Krasića :
Lik je totale pao, da li pije, zigu okolo **** se, ubi ga neigranje ali ono što je pokazao bilo je katastrofa
Žao mi je po stoti put, nije mu lako
Quagliarela je solidno odigrao, možda malo ima još straha zbog povrede ali mislim da će biti bolje, volio bih da iduću tekmu krene pa zabije jedan radi samopouzdanja

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 dec 2011, 09:06

ramiral je napisao/la:Zaboravih Krasića :
Lik je totale pao, da li pije, zigu okolo **** se, ubi ga neigranje ali ono što je pokazao bilo je katastrofa
Quagliarela je solidno odigrao, možda malo ima još straha zbog povrede ali mislim da će biti bolje, volio bih da iduću tekmu krene pa zabije jedan radi samopouzdanja
Ebiga kako Krasic lose odigrao, onda mi nismo istu utakmicu gledali... Krasic dok je igrao bio je nas ubjedljivo najbolji igrac i jedini je stvarao sanse... Misljenja sam da ga je Conte trebao ostaviti u igri kad je ubacivao Eliu...
Sigurno je bolje dosta odigrao od recimo Kvaljarele ili Asthona...
Krasicu treba davati sve vise i vise sansi jer se malo uozbiljio u odnosu na ostale tekme....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 dec 2011, 11:17

Conte je rekao da je zadovoljan kako su odigrali ovi koji su imali manju minutažu, vidjet ćemo hoće li ko od njih zaigrati protiv Rome.

La Stampa piše kako smo i mi zainteresovani za Teveze, u januaru bi Citiyu platili 4 miliona kao posudbu, a ako zadovolji otkupili bi ga za 25 na kraju sezone.

Volim što imamo love :mrgreen:
Ž '21!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 dec 2011, 11:22

Druga garnitura se sinoć baš dobro pokazala. Alex je bio dobar, a žao mi što čovjek ne zabi gol. A kako je Marchisio postao elegantan igrač, to je nevjerovatno, prije mi je bio kao dobra radilica na terenu, a sad golovi, lijepi potezi. Onaj gol sinoć mu je stvarno bio predobar, u sjajnom stilu je to odradio.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 dec 2011, 11:24

Arogantni je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Zaboravih Krasića :
Ebiga kako Krasic lose odigrao, onda mi nismo istu utakmicu gledali... Krasic dok je igrao bio je nas ubjedljivo najbolji igrac i jedini je stvarao sanse... Misljenja sam da ga je Conte trebao ostaviti u igri kad je ubacivao Eliu...
Sigurno je bolje dosta odigrao od recimo Kvaljarele ili Asthona...
Krasicu treba davati sve vise i vise sansi jer se malo uozbiljio u odnosu na ostale tekme....
U odnosu na ono što može/bi trebao ono sinoć je oštri prosjek druže.
Imao šansu koja nema priče - zabija se, imao par dobrih poteza i to je to.
Bolji je od Ashtona a to mu sinoć nije bilo teško :mrgreen:
Slažem se da mu treba dati šanse, već protiv Novare ja bih da sam trener dao mu šansu cijelu utakmicu.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.