pusti bolan da ga malo zezamcrvenocrni je napisao/la:Ma Milan vec vodi druze...OTNYS_YNWA je napisao/la:Dogovoreno,
Bologna - Milan 1/2
Zaragoza - Real 1/2

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pusti bolan da ga malo zezamcrvenocrni je napisao/la:Ma Milan vec vodi druze...OTNYS_YNWA je napisao/la:Dogovoreno,
Bologna - Milan 1/2
Zaragoza - Real 1/2
Kasnim, kasnim...Citizen-X je napisao/la:pusti bolan da ga malo zezamcrvenocrni je napisao/la:Ma Milan vec vodi druze...OTNYS_YNWA je napisao/la:Dogovoreno,
Bologna - Milan 1/2
Zaragoza - Real 1/2
OTNYS_YNWA je napisao/la:Nedajte @Građaninu da vas nagovara !
Puko bi x kraj al nije nesto 8 kvotaCitizen-X je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Nedajte @Građaninu da vas nagovara !![]()
joj kako žabari ravnaju rezultat bilo u poen pa je neko ofulo bacanje sad je opet 2 razlike![]()
jbem im porijeklo od gaja julija cezara pa nadalje
evo imas na mom blogu 4 i svaka je dobra i ozbiljnablueman-TM87 je napisao/la:Koja je najbolja online kladionica? Imam otvoren racun ba bwin-u pa mi nije nesto.
puko sam ja X pa bog mu duša mucrvenocrni je napisao/la:Puko bi x kraj al nije nesto 8 kvotaCitizen-X je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Nedajte @Građaninu da vas nagovara !![]()
joj kako žabari ravnaju rezultat bilo u poen pa je neko ofulo bacanje sad je opet 2 razlike![]()
jbem im porijeklo od gaja julija cezara pa nadalje
pogledaj tok rezultata mamicu im zabarsku nema dalje od 1,2,3 razlikecrvenocrni je napisao/la:Cuj 14, nije fer, ja jos falim bet365![]()
Ma oni tu njuse x zato je 8
Evo registrovao sam se na bet365 i vec pokupio bonustipster je napisao/la:evo imas na mom blogu 4 i svaka je dobra i ozbiljnablueman-TM87 je napisao/la:Koja je najbolja online kladionica? Imam otvoren racun ba bwin-u pa mi nije nesto.
To ce bit do u poen do kraja...Citizen-X je napisao/la:pogledaj tok rezultata mamicu im zabarsku nema dalje od 1,2,3 razlikecrvenocrni je napisao/la:Cuj 14, nije fer, ja jos falim bet365![]()
Ma oni tu njuse x zato je 8![]()
povede bolonja 3 razlike virtus ubaci tricu
sretno , samo hladne glave, ne zuri da plasiras opklade , dug je dan , a tek sedmica pred tobom ...blueman-TM87 je napisao/la:Evo registrovao sam se na bat365 i vec pokupio bonustipster je napisao/la:evo imas na mom blogu 4 i svaka je dobra i ozbiljnablueman-TM87 je napisao/la:Koja je najbolja online kladionica? Imam otvoren racun ba bwin-u pa mi nije nesto.. Sad `ladne glave polako sta odigrati.
Hvala ti
blueman-TM87 je napisao/la:Evo registrovao sam se na bat365 i vec pokupio bonustipster je napisao/la:evo imas na mom blogu 4 i svaka je dobra i ozbiljnablueman-TM87 je napisao/la:Koja je najbolja online kladionica? Imam otvoren racun ba bwin-u pa mi nije nesto.. Sad `ladne glave polako sta odigrati.
Hvala ti
Pih pola kosa, stetaCitizen-X je napisao/la:Ahhhhhh
zamalo![]()
http://www.****.cz/cz/sazeni/tiket/ ... b3bjBzs%3D
http://www.****.cz/cz/sazeni/tiket/ ... ujWqdiI%3D
imaš na bet-at home 50 posto bonusa na uplatu od max 44 eura , npr uplatis 20 eura oni daju od sebe 10 i tako da na računu imaš 30 i potrebno je najmanje 3 puta da odigraš na kvotu minimalno 1.50 da bi mogao naplatiti lovuEric Cartman je napisao/la:
Kakav ima bonus ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.