U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Kakva šansa da poluvrijeme završiš golom prednosti. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sto prije mi skontamo da oni nisu nista jaci od nas, to prije ih mozemo pobijediti, ali ako nikako neskontamo i dalje se budemo bojili samog imena "njemacka", onda oni nas mogu razbiti...
Šteta šteta za ovu Veladžićevu priliku al' eto ne možeš mu zamjeriti, još je to dijete.. A i onaj prvi njegov pokušaj kada je iz prve šutao (ako je ono bio on) je isto odradio kako treba jbg, pogodi golmana a da je pokušao smiriti izgubio bi je.
Inače može se konstatovati da smo imali bolje prilike od Njemaca iako oni diktiraju tempo, malo konsolidovati naše bekove i ne dati im da nas onako lako izigraju pored aut linije a prilika za kontru će sigurno doći. Što se tiče stopera dobri su, ne komplikuju puno već izbijaju sve što mogu iz našeg kaznenog što je najbolje moguće što mogu uraditi.
Penal za Njemačku smiješan.
Inače može se konstatovati da smo imali bolje prilike od Njemaca iako oni diktiraju tempo, malo konsolidovati naše bekove i ne dati im da nas onako lako izigraju pored aut linije a prilika za kontru će sigurno doći. Što se tiče stopera dobri su, ne komplikuju puno već izbijaju sve što mogu iz našeg kaznenog što je najbolje moguće što mogu uraditi.
Penal za Njemačku smiješan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zato se divim Pandzi i kadetima kosarkaskim. Njih boli racku ko je protivnik. Cak sta kazu "Hocemo Ameriku na Svjetskom"edinjo-bih je napisao/la:sto prije mi skontamo da oni nisu nista jaci od nas, to prije ih mozemo pobijediti, ali ako nikako neskontamo i dalje se budemo bojili samog imena "njemacka", onda oni nas mogu razbiti...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Može se ovo dobt 100%. Dobro igramo, ali snage nemamo ni ko pile, sve duele gubimo, pogotovo sedmica.
Hajmo momci, možete vi to.
Hajmo momci, možete vi to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sto neko rece najstrasnije od svega je cinjenica da sudija ofirno nateze za Svabe, a radi se o djeci... Komplex nize vrijednosti ocito je nacin zivota za pojedince....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
mora uci nedim hadzic
veladzic novi frizurica model s koseva, tipa pelak i sl...takvi su mu i dometi. nesto ko radovac
mislim da sigurno gubimo ,zbog fizicke inferiornosti i kondicije
veladzic novi frizurica model s koseva, tipa pelak i sl...takvi su mu i dometi. nesto ko radovac
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 08 maj 2016, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Znači bit će gangster.baglama je napisao/la:mora uci nedim hadzic
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kakav si ti mozak i krelacbaglama je napisao/la:mora uci nedim hadzic
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
vivaILchelik
- Kontakt:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiCaptain4 je napisao/la:Link neko?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Kad vidim kako se ovdje sere po djeci koja ima 15-16 godine nije ni cudo sto smo u qrcu. Balkan kompletan u gasnu komoru, fuj.
Vidi se da smo fizički inferiorniji u odnosu na Njemce al' to je sasvim očekivano bar sa moje strane. Pitanje je koliko će naši moći izdržati u ovom tempu jer je očito da nas najviše i lome tempom i nema tu neke igre sa njihove strane osim što imaju posjed lopte.
I još nešto, dosta bolje stojimo na terenu protiv njih nego Ukrajinci koji su iz dva prekida dali dva gola i bukvalno im nisu prismrdili šesneastercu osim ta dva gola a na drugoj strani Njemci su se baš nafulali tj. golman Ukrajine je branio fantastično.
I još nešto, dosta bolje stojimo na terenu protiv njih nego Ukrajinci koji su iz dva prekida dali dva gola i bukvalno im nisu prismrdili šesneastercu osim ta dva gola a na drugoj strani Njemci su se baš nafulali tj. golman Ukrajine je branio fantastično.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hvala mom zemljaku.vivaILchelik je napisao/la:http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiCaptain4 je napisao/la:Link neko?
"We need to suffer. And we need to fight."
- VanCipelic
- Kontakt:
Ja prosto ne mogu da vjerujem da pored svih igraca, vi kazete da je Veladzic najgori, pa jedini on nesto igra, trudi se, pokusava, ostali se sakrivaju iza igraca. Svi su prelosi, a najmanje je los Veladzic..
- Goalgetter
- Kontakt:
Koji komentari..
Odlicno igraju, nazalost promasio zicer pa sta... Desava se.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Hajde momci može se ovo dobit. Crveni hahahah dijete ti umrlo od godinu smradu dijete ti umrlo dabogda.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
To Sadiku majstore, sad garant gubimo.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Pa sta ga rusis tu u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.