makar ne bacaju bombePipiDugaCarapa je napisao/la:[youtube][/youtube]PiromanBL je napisao/la:Ajde, cekamo inFaziju na nas dGra, pa da vidimo cudo. Naravno, korektno cemo vas docekati ako se vi korektno budete ponasali, jelde. U protivnom, preuzmite vec tradicionalnu stafetu od strumpfeta pa trk nazad u Tuzlu
Herojski sa stijenama?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Oo pika se javila, to onaj sto krajem februara 2016-te govori o gasenju kluba, stavlja neke katance po forumu i slike preoranog stadiona i jos kaze da pocnemo da navijamo za fk naprijed koji ima svijetlu buducnost
Toliko o tvojoj objektivnosti i zdravoj pameti. Dosta smo se naslusali tvojih nauka, ne moras vise, znamo da si pametan, taman za vrtica za gliste.
Sto se preoranog stadiona tice, vasa sugavica moze na koljena pred nasim Gradskim stadionom po svemu. Jedino vam onaj sjever koliko toliko valja cemu, ovo ostalo za zgrnuti bagerom.
Sto se preoranog stadiona tice, vasa sugavica moze na koljena pred nasim Gradskim stadionom po svemu. Jedino vam onaj sjever koliko toliko valja cemu, ovo ostalo za zgrnuti bagerom.
Zadnja izmjena: PiromanBL, dana/u 26 feb 2016, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- elamalakia
- Kontakt:

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Odlično, ponesite nam to što valja sa stadiona kad budete dolazili, svakako vam više i neće trebati.PiromanBL je napisao/la:Oo pika se javila, to onaj sto krajem februara 2016-te govori o gasenju kluba, stavlja neke katance po forumu i slike preoranog stadiona i jos kaze da pocnemo da navijamo za fk naprijed koji ima svijetlu buducnostToliko o tvojoj objektivnosti i zdravoj pameti. Dosta smo se naslusali tvojih nauka, ne moras vise, znamo da si pametan, taman za vrtica za gliste.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nacekacete sePipiDugaCarapa je napisao/la:Odlično, ponesite nam to što valja sa stadiona kad budete dolazili, svakako vam više i neće trebati.PiromanBL je napisao/la:Oo pika se javila, to onaj sto krajem februara 2016-te govori o gasenju kluba, stavlja neke katance po forumu i slike preoranog stadiona i jos kaze da pocnemo da navijamo za fk naprijed koji ima svijetlu buducnostToliko o tvojoj objektivnosti i zdravoj pameti. Dosta smo se naslusali tvojih nauka, ne moras vise, znamo da si pametan, taman za vrtica za gliste.
Edit: i obrati paznju na KRAJEM FEBRUARA 2016-TE. Da mj pominjes neke price o tonjenju u decembru, pa hajd, ali sad, nakon skoro 2 mjeseca postavljanja kluba na zdrave noge... Stvarno si zaostao ta 2 mjeseca, ispao iz kolotecine... Tacnije iz sina, to je vase, zeljeznicarsko
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:

Borac postavljen na zdrave noge.
Hoće li biti organizovana svečana ceremonija gašenja?
Sukob insajdera na temi FKS zanimljiviji je od ovog presijecanja crvene vrpce i puštanja bijelih golubova, čime se svečano gasi Borac te zatvara stadion.
Eto mamlaza, drzi se naseg gasenja ko pijan plota, ko manijak atletike. Pa tacno smo vam trn u oku, to je nevjerovatno. Isfuravas se opasno, svakim danom sve vise jer se nisi updateovao oko onog o cemu pricas vec u desetinama postova, informacija ti zastarjeva. Skontaces jednom.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
@Chinaglia
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Talija, talija, talijaPiromanBL je napisao/la:Eto mamlaza, drzi se naseg gasenja ko pijan plota, ko manijak atletike. Pa tacno smo vam trn u oku, to je nevjerovatno. Isfuravas se opasno, svakim danom sve vise jer se nisi updateovao oko onog o cemu pricas vec u desetinama postova, informacija ti zastarjeva. Skontaces jednom.
ja i ti, ja i ti, ti i ja.
Ma dosta smo vas trpili. Uništiti svaki trag koji upućuje na postojanje Borca, a navijače pozatvarati u zološki.
DZEČE ZBILJANOOMHigh je napisao/la:Selam Biljani Sečivanović!
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 feb 2016, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Selam Biljani Sečivanović!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ubi brazilac muhu bez ispaljenog metka

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Molim te boze daj samo jednu godinu borbu za titulu ovom mostarskom ološu. 

O invazijama. Ma to mogu samo 4 kluba u drzavi. Ostali su korozija. Dokazano mnogo puta

O invazijama. Ma to mogu samo 4 kluba u drzavi. Ostali su korozija. Dokazano mnogo puta
vjerovatno izmišljena izjava, žena mu je LazialkaDoeTz je napisao/la:@Chinaglia
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Borba za titulu nastupa u federalnoj sljedece sezone.Cocaine je napisao/la:Molim te boze daj samo jednu godinu borbu za titulu ovom mostarskom ološu. [img]http://redarmy-mostar.ba/galerija/albums/ArhivaSlika/Gostujuce%20utakmice/Rudar%20Velez%2004%2005/normal_rudvelez04-05_15.jpg[/img]
[img]http://redarmy-mostar.ba/galerija/albums/ArhivaSlika/Gostujuce%20utakmice/Zeljo%20Velez%2006%2007/normal_zeljvelez06-07_10_7.jpg[/img]
[img]http://redarmy-mostar.ba/galerija/albums/ArhivaSlika/Gostujuce%20utakmice/Sarajevo%20-%20Velez%2009%2010/normal_saravelez09-10_281129.jpg[/img]
Zelja ispunjenja.
Bog
goveđigulašmajka
@PipiDugaCarapa los vam taj sugavicki humor, pogotovo sto nema blage veze sa realnoscu.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
@krmak los pokusaj ali dobro. Bit ce akobogda a onda znas sta ide. 2-3 milje u crvenom 
Samo da se zna, trenutno sam najbolji trener u BiH!
Željo nije velik, Željo je golem. الرغبة ليست كبيرة، والرغبة المجردة.
Hajde da te citiram da ko obrati paznju I na tebe.RedEvil je napisao/la:Ubi brazilac muhu bez ispaljenog metka![]()
Zar nisam ja napisao da je on sinoc pao bez ispaljenog metka.
Vrati se par stranica ali hajde de. Izdrzace Salko I ovo malko.
Eno post moj s njegovim nikovima.
Dosta vise o gnjidi.
Nemam ni clansku, ulazim na jednu kartu s bratom, on je Manijak ja pitar znaci aldine skonto si me.
Stvarno volim se zezati s rajom I nekad mene neko preleti nekad ja nekog zeznem. Ali psovanje familije preko pp I svega ne samo meni nego I drugima nije ok.
@staragarda de sta sam ja reko lose sto sam rekao rokaj Borac? Zar to nije dobro lipu mu J***.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Muha je dobar čovjek. Manite se šupljih. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.