PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 25 feb 2016, 23:59

PipiDugaCarapa je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:Ajde, cekamo inFaziju na nas dGra, pa da vidimo cudo. Naravno, korektno cemo vas docekati ako se vi korektno budete ponasali, jelde. U protivnom, preuzmite vec tradicionalnu stafetu od strumpfeta pa trk nazad u Tuzlu ;)
[youtube][/youtube]
Herojski sa stijenama?
makar ne bacaju bombe

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 feb 2016, 00:01

Ne bih baš rekao, ali eto.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 26 feb 2016, 00:03

Oo pika se javila, to onaj sto krajem februara 2016-te govori o gasenju kluba, stavlja neke katance po forumu i slike preoranog stadiona i jos kaze da pocnemo da navijamo za fk naprijed koji ima svijetlu buducnost :rol: Toliko o tvojoj objektivnosti i zdravoj pameti. Dosta smo se naslusali tvojih nauka, ne moras vise, znamo da si pametan, taman za vrtica za gliste.

Sto se preoranog stadiona tice, vasa sugavica moze na koljena pred nasim Gradskim stadionom po svemu. Jedino vam onaj sjever koliko toliko valja cemu, ovo ostalo za zgrnuti bagerom.
Zadnja izmjena: PiromanBL, dana/u 26 feb 2016, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 26 feb 2016, 00:03

slika
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 feb 2016, 00:07

PiromanBL je napisao/la:Oo pika se javila, to onaj sto krajem februara 2016-te govori o gasenju kluba, stavlja neke katance po forumu i slike preoranog stadiona i jos kaze da pocnemo da navijamo za fk naprijed koji ima svijetlu buducnost :rol: Toliko o tvojoj objektivnosti i zdravoj pameti. Dosta smo se naslusali tvojih nauka, ne moras vise, znamo da si pametan, taman za vrtica za gliste.

Sto se preoranog stadiona tice, vasa sugavica moze na koljena pred nasim Gradskim stadionom po svemu. Jedino vam onaj sjever koliko toliko valja cemu, ovo ostalo za zgrnuti bagerom.
Odlično, ponesite nam to što valja sa stadiona kad budete dolazili, svakako vam više i neće trebati.
slika

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 26 feb 2016, 00:08

PipiDugaCarapa je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:Oo pika se javila, to onaj sto krajem februara 2016-te govori o gasenju kluba, stavlja neke katance po forumu i slike preoranog stadiona i jos kaze da pocnemo da navijamo za fk naprijed koji ima svijetlu buducnost :rol: Toliko o tvojoj objektivnosti i zdravoj pameti. Dosta smo se naslusali tvojih nauka, ne moras vise, znamo da si pametan, taman za vrtica za gliste.

Odlično, ponesite nam to što valja sa stadiona kad budete dolazili, svakako vam više i neće trebati.
slika
Nacekacete se ;) A za Titanik, necu da komentarisem, komentar dovoljan ce da bude u nastavku sezone.

Edit: i obrati paznju na KRAJEM FEBRUARA 2016-TE. Da mj pominjes neke price o tonjenju u decembru, pa hajd, ali sad, nakon skoro 2 mjeseca postavljanja kluba na zdrave noge... Stvarno si zaostao ta 2 mjeseca, ispao iz kolotecine... Tacnije iz sina, to je vase, zeljeznicarsko
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 feb 2016, 00:15

slika
Borac postavljen na zdrave noge.

Hoće li biti organizovana svečana ceremonija gašenja?

Sukob insajdera na temi FKS zanimljiviji je od ovog presijecanja crvene vrpce i puštanja bijelih golubova, čime se svečano gasi Borac te zatvara stadion.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 26 feb 2016, 00:21

Eto mamlaza, drzi se naseg gasenja ko pijan plota, ko manijak atletike. Pa tacno smo vam trn u oku, to je nevjerovatno. Isfuravas se opasno, svakim danom sve vise jer se nisi updateovao oko onog o cemu pricas vec u desetinama postova, informacija ti zastarjeva. Skontaces jednom.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 feb 2016, 00:23

@Chinaglia
slika
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 26 feb 2016, 00:34

PiromanBL je napisao/la:Eto mamlaza, drzi se naseg gasenja ko pijan plota, ko manijak atletike. Pa tacno smo vam trn u oku, to je nevjerovatno. Isfuravas se opasno, svakim danom sve vise jer se nisi updateovao oko onog o cemu pricas vec u desetinama postova, informacija ti zastarjeva. Skontaces jednom.
Talija, talija, talija
ja i ti, ja i ti, ti i ja.

Ma dosta smo vas trpili. Uništiti svaki trag koji upućuje na postojanje Borca, a navijače pozatvarati u zološki.
High je napisao/la:Selam Biljani Sečivanović!
DZEČE ZBILJANOOM :kafa:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 feb 2016, 00:39, ukupno mijenjano 2 puta.

High

Post Postao/la High » 26 feb 2016, 00:37

Selam Biljani Sečivanović!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 26 feb 2016, 00:39

Ubi brazilac muhu bez ispaljenog metka :lol: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 26 feb 2016, 00:45

Molim te boze daj samo jednu godinu borbu za titulu ovom mostarskom ološu. slika
slika
slika

O invazijama. Ma to mogu samo 4 kluba u drzavi. Ostali su korozija. Dokazano mnogo puta

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2016, 00:49

DoeTz je napisao/la:@Chinaglia
slika
vjerovatno izmišljena izjava, žena mu je Lazialka :cool:
slika

rigotina
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la rigotina » 26 feb 2016, 00:54

Cocaine je napisao/la:Molim te boze daj samo jednu godinu borbu za titulu ovom mostarskom ološu. [img]http://redarmy-mostar.ba/galerija/albums/ArhivaSlika/Gostujuce%20utakmice/Rudar%20Velez%2004%2005/normal_rudvelez04-05_15.jpg[/img]
[img]http://redarmy-mostar.ba/galerija/albums/ArhivaSlika/Gostujuce%20utakmice/Zeljo%20Velez%2006%2007/normal_zeljvelez06-07_10_7.jpg[/img]
[img]http://redarmy-mostar.ba/galerija/albums/ArhivaSlika/Gostujuce%20utakmice/Sarajevo%20-%20Velez%2009%2010/normal_saravelez09-10_281129.jpg[/img]

O invazijama. Ma to mogu samo 4 kluba u drzavi. Ostali su korozija. Dokazano mnogo puta
Borba za titulu nastupa u federalnoj sljedece sezone.
Zelja ispunjenja.
Bog
goveđigulašmajka

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 26 feb 2016, 00:54

@PipiDugaCarapa los vam taj sugavicki humor, pogotovo sto nema blage veze sa realnoscu.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 26 feb 2016, 00:58

@krmak los pokusaj ali dobro. Bit ce akobogda a onda znas sta ide. 2-3 milje u crvenom :wave:

Hoonaj
Kontakt:

Post Postao/la Hoonaj » 26 feb 2016, 01:09

Samo da se zna, trenutno sam najbolji trener u BiH!
Željo nije velik, Željo je golem. الرغبة ليست كبيرة، والرغبة المجردة.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 26 feb 2016, 01:11

RedEvil je napisao/la:Ubi brazilac muhu bez ispaljenog metka :lol: :thumbup:
Hajde da te citiram da ko obrati paznju I na tebe.
Zar nisam ja napisao da je on sinoc pao bez ispaljenog metka.
Vrati se par stranica ali hajde de. Izdrzace Salko I ovo malko.
Eno post moj s njegovim nikovima.
Dosta vise o gnjidi.
Nemam ni clansku, ulazim na jednu kartu s bratom, on je Manijak ja pitar znaci aldine skonto si me.

Stvarno volim se zezati s rajom I nekad mene neko preleti nekad ja nekog zeznem. Ali psovanje familije preko pp I svega ne samo meni nego I drugima nije ok.

@staragarda de sta sam ja reko lose sto sam rekao rokaj Borac? Zar to nije dobro lipu mu J***.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 26 feb 2016, 01:14

Muha je dobar čovjek. Manite se šupljih. :salut:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.