FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li biti prenosa utakmice ??
Postao/la rammstein dana 02 jul 2014, 20:18
pa bolje da kajkuta ganjate, nista slabije uvjete necete mu ponuditi od zeljeznicara a eno ga sa njima pregovara
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
nisam se ja prepao nego ti cim ides cak na nasu temu pa na temu celika(molis) da pregovaraju sa kajkutom da nebi dosao kod nas

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
pa zar moze forum upropastiti transfersuper je napisao/la:nisam se ja prepao nego ti cim ides cak na nasu temu pa na temu celika(molis) da pregovaraju sa kajkutom da nebi dosao kod nas![]()
![]()
![]()
pa zna momak svoj posao. on pregovara s Kalešijem već 6 mjeseci, sve mu sredio, samo da poleti s jednog aerodroma gdje spava tih pola godine, ne trenira nikako, samo želi u taj divovski klub.pusti ga.super je napisao/la:nisam se ja prepao nego ti cim ides cak na nasu temu pa na temu celika(molis) da pregovaraju sa kajkutom da nebi dosao kod nas![]()
![]()
![]()
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
AK koliko dolazi na kraju ce imati 27 godina
Zadnja izmjena: super, dana/u 02 jul 2014, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
jbt ne znam kako ovi padobranci koji ko lafo navijaju za sarajevo imaju obraza trolati ovdje, kad nas stignete u titulama onda uzmi zajebavati a do tad

Dobro se pojacavate,ima te vec sad dobru ekipu.super je napisao/la:nisam se ja prepao nego ti cim ides cak na nasu temu pa na temu celika(molis) da pregovaraju sa kajkutom da nebi dosao kod nas![]()
![]()
![]()
Sumnjam da Kajkut moze izbaciti Nedu iz prve postave.I da ne zaboravim,sretno vam sutra.
nece biti kao protiv Zeta, moramo ovom gradu osvjetlati obraz jer ste ga ukaljali u pm.amypitar je napisao/la:Dobro se pojacavate,ima te vec sad dobru ekipu.super je napisao/la:nisam se ja prepao nego ti cim ides cak na nasu temu pa na temu celika(molis) da pregovaraju sa kajkutom da nebi dosao kod nas![]()
![]()
![]()
Sumnjam da Kajkut moze izbaciti Nedu iz prve postave.I da ne zaboravim,sretno vam sutra.
Turkovic ce bit iznenadjenje sezone.Iznenadi nas protiv Lovcena da te nebi mi lovili.Hoce li doc dzetici na tekmu.Kazu oko 150 .
Hjoj giganta 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Što ovaj Nuspahić potpisa na jednu godinu, garant neki amaterski ugovor?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ja sam mišljenja da je godina da vide kako će se snaći i uklopiti ako se uklopi lako ga je potpisati na više na da potpišu odmah na više, a pokaže se da nije to to.Adviser je napisao/la:Što ovaj Nuspahić potpisa na jednu godinu, garant neki amaterski ugovor?
Re: Odg: FK Željezničar
na Mojoj TV ide direktno, a na BHT snimak od 22:20 (ici ce od pocetka, al' kasnijeEdoBa je napisao/la:Hoce li biti prenosa utakmice ??
Nuspahic je vjerovatno potpisao tako ugovor da se ne placa ona naknada Jedinstvu, ako bude kasnije valjao, lako je i to srediti
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ljiljani87
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To za mojaTV se pojavilo ovdje na forumu, još nigdje nisam pročitao. Odakle ta informacija uopšte?anonimni je napisao/la:na Mojoj TV ide direktno, a na BHT snimak od 22:20 (ici ce od pocetka, al' kasnijeEdoBa je napisao/la:Hoce li biti prenosa utakmice ??)
Nuspahic je vjerovatno potpisao tako ugovor da se ne placa ona naknada Jedinstvu, ako bude kasnije valjao, lako je i to srediti
i ja sam to ovdje procitao, pa napisao momku jer je pitao, na Telecomovom portalu toga nema... inace mene i ne zanima, ja sam sutra u ova doba na stadionu, al' se nadam da ce tako i biti da bar neki od vas koji ne mozete doci mogu odmah gledati utakmicu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam cuo u BHT Sportu onaj voditelj rekao da ce direktan prenos biti na Moja TVDukeOfWellington je napisao/la:To za mojaTV se pojavilo ovdje na forumu, još nigdje nisam pročitao. Odakle ta informacija uopšte?anonimni je napisao/la:na Mojoj TV ide direktno, a na BHT snimak od 22:20 (ici ce od pocetka, al' kasnijeEdoBa je napisao/la:Hoce li biti prenosa utakmice ??)
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Hajde fino, već sam planir'o da se pravim mutav i da se nafuram da je snimak direktan prijenos.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Šta je s Alibašića, ima li šanse da bude među 18 sutra?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MisterBlue i 23 gosta.