I got you next timerasavoje je napisao/la:Nije me zvao. Ne stajem pod kisobran nepozvana.![]()
Ne mogu da vjerujem da sam sva mokra bila samo dok sam pretrcala do tramvajske. Ako se ne razbolim, evo glava.
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Moderator/ica: insider
I got you next timerasavoje je napisao/la:Nije me zvao. Ne stajem pod kisobran nepozvana.![]()
Ne mogu da vjerujem da sam sva mokra bila samo dok sam pretrcala do tramvajske. Ako se ne razbolim, evo glava.
Hocel' to konacno biti nastavak 'Becke price' ?Nerminovic je napisao/la:Bili evo sa Bosnacium cijeli dan kontali izaci nesto ali nista ovo vrijeme ubija brate, kod Cartmana smo sad u hoteluhodža je napisao/la:A dje ste tooo ???Nerminovic je napisao/la: Cartman nam pokisno, ne vjeruje sta se desava hoce pivu a nigdje nikog
Ljiljana Lovi Dijasporce 2: Više Mi Nije Do Pasoša.hodža je napisao/la:Hocel' to konacno biti nastavak 'Becke price' ?Nerminovic je napisao/la:Bili evo sa Bosnacium cijeli dan kontali izaci nesto ali nista ovo vrijeme ubija brate, kod Cartmana smo sad u hoteluhodža je napisao/la:
A dje ste tooo ???
daj ba, je l´ bi @federer, sta pricas o stvarima o kojima nemas pojma.Jos nesto, u (islamskom) svijetu ne postoji skupina, grupacija (kako god) koja sebe naziva "vehabijama", kako je to kod nas popularno.
Drzavni udar, tenkovi na ulicama, zatvoreni mostovi.Momciluk je napisao/la:Ohoho sta se ovo u Turskoj desava??![]()
Ataturkove tekovine se moraju čuvati od bolesnik ala Erdogan, ovo je četvrti po redu. Sva sreća pa je Sebilja doktorica, ako Baketa šta opali kad mu jave da je Erdogan u prdekani.rob do bagro je napisao/la:Drzavni udar, tenkovi na ulicama, zatvoreni mostovi.Momciluk je napisao/la:Ohoho sta se ovo u Turskoj desava??![]()
Wtf??rob do bagro je napisao/la:Drzavni udar, tenkovi na ulicama, zatvoreni mostovi.Momciluk je napisao/la:Ohoho sta se ovo u Turskoj desava??![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.