Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Bakir na aparatima 
joj kad šveđanke počnu tražiti azilKawhi je napisao/la:Velikosrpska zavjera bre. ZG finale u Sarajevu, a u Turskoj pada sultan.![]()
Shit just got real. Znam da je BI nestabilan, ali kako je krenulo uskoro bi i neke zemlje poput Francuske i Švedske mogli upasti u građanske ratove.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zamisli crnjaka da ostane predsjednik Assad a brko zavrsi u tvorza.Gunner4 je napisao/la:@samo_lijevo
Jos se ne zna, Erdoganovi uzvracaju udarac.
Sad me stah za onog naseg forumasa iz Tuzle.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 15 jul 2016, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Neda se Erdogan
**** im majku izdajničku!! Sve na goli otok,,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pradjed-I svjetski checkKawhi je napisao/la:Velikosrpska zavjera bre. ZG finale u Sarajevu, a u Turskoj pada sultan.![]()
Shit just got real. Znam da je BI nestabilan, ali kako je krenulo uskoro bi i neke zemlje poput Francuske i Švedske mogli upasti u građanske ratove.
Djed-II svjetski check
Stari ovaj rat check
Ne piše mi se dobro, sva sreća nije niko pogino u ratu
Izdrži Bakire.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 15 jul 2016, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vojska je u Turskoj stub društva i države, ali u ovakvom trenutku gdje sve oko njih gori i gdje su evropski političari toliko pobjegli iz stvarnosti u Alisinu zemlju muda ovo može imati yebene posljedice.
Turska vojska sigurno nije izdajnik. 100 godina čuvaju i vode Tursku na najbolji način. Očigledno misle da ih Erdogan više ne vodi naprijed.vrebac86 je napisao/la:Neda se Erdogan![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ne da njega SAD, sem ako oni ovo ne organizujusamo_lijevo je napisao/la:Zamisli crnjaka da ostane predsjednik Assad a brko zavrsi u tvorza.Gunner4 je napisao/la:@samo_lijevo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mislim da je Volim TZ u Tuzli trenutno, vidio sam ga neki dan na Ircu
Nullius in verba
- samo_lijevo
- Kontakt:
ma boli me ki..DANTES je napisao/la: ne da njega SAD, sem ako oni ovo ne organizuju
ako nista sad mogu biti miran jer znam da Turska nece "samarati" Njemacku i Angelu.
Ako se baš vojska pobunila nema tu niko sa strane veze. Oni čuvaju Ataturkovu Tursku i bilo je dosad milion udara. Oni su uostalom i doveli RTE na vlast i ako se bune očigledno misle da ne vodi više naprijed Tursku.DANTES je napisao/la:ne da njega SAD, sem ako oni ovo ne organizujusamo_lijevo je napisao/la:Zamisli crnjaka da ostane predsjednik Assad a brko zavrsi u tvorza.Gunner4 je napisao/la:@samo_lijevo
Doduše, govorka se i da je ovo dio vojske odan idiotu Gulenu. Ako je tako, onda su baš nayebali.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- samo_lijevo
- Kontakt:
Aerodrom zauzet...
Joj mogu mislit baketovih podanika i ljubitelja turske brace.
Joj mogu mislit baketovih podanika i ljubitelja turske brace.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 15 jul 2016, 23:02, ukupno mijenjano 3 puta.
Ono sto je bila Libija za Afriku i održavanje red na Mediteranu to je Turska prema Bliskom istoku ... Ovaj vojni udar neće biti kao oni iz prošlog stoljeća jer sada ima Kurdsko pitanje, ISIL i milion drugi stvari koji će dovesti do još veće nestabilnosti za čitav svijet.
@Kahwi ne lupaj gluposti jer vojni udari iz prošlosti nisu imali nikakvu težnju da osiguraju Tursku nego da generali sačuvaju vlast.
@Kahwi ne lupaj gluposti jer vojni udari iz prošlosti nisu imali nikakvu težnju da osiguraju Tursku nego da generali sačuvaju vlast.
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 15 jul 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za naseg bracu Erdu <333333333333
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Vojska je u Turskoj stub društva i države, ali u ovakvom trenutku gdje sve oko njih gori i gdje su evropski političari toliko pobjegli iz stvarnosti u Alisinu zemlju muda ovo može imati yebene posljedice.
U današnje vrijeme gdje su pola muslimanski država, razorili na isti kalup misliš da i u Turskoj vojsci nema njih par koji bi da vladaju
Turska vojska sigurno nije izdajnik. 100 godina čuvaju i vode Tursku na najbolji način. Očigledno misle da ih Erdogan više ne vodi naprijed.[/quote]vrebac86 je napisao/la:Neda se Erdogan![]()
![]()
U današnje vrijeme gdje su pola muslimanski država, razorili na isti kalup misliš da i u Turskoj vojsci nema njih par koji bi da vladaju
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Posamaraj to Erdogan to su Gulenovi pijuni pod pokroviteljstvom Amerike.
Yebace im Erdogan majku.
Yebace im Erdogan majku.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: $: RE: Re: Chat
A bila bi forasamo_lijevo je napisao/la:Zamisli crnjaka da ostane predsjednik Assad a brko zavrsi u tvorza.Gunner4 je napisao/la:@samo_lijevo
Inace cini mi se da je i ranije bio pokusaj drzavnog udara i da se sultan skloni ali bezuspjesno.
Sitacija prilicno nejasna. Jedni pisu da bezbjedonosne sluzbe suzbijaju ustanak dok drugi opet pisu da je vojska preuzela kontrolu nad drzavom?!
@DANTES moze biti. Brko je prilicno postao samovoljan.
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 15 jul 2016, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ma ko vjeruje u to šamaranje. nisam fan njemačke ali njih može Šamarati samo amerika i možda rusija(s kojom ko fol imaju sankcije a vrte pare samo takve)..samo_lijevo je napisao/la:ma boli me ki..DANTES je napisao/la: ne da njega SAD, sem ako oni ovo ne organizuju
ako nista sad mogu biti miran jer znam da Turska nece "samarati" Njemacku i Angelu.![]()
![]()
@kawhi ne znam, meni ovo sve smrdi na teške dane.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Kako Bosnjaci onanisu. Eto vam cigre pred vratima Bosnje, samo festajte
Ovo je Brki kazna jer bi da bude blizak sa Rusijom. Tesko onom kome su Amerikanci prijatelji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo je Brki kazna jer bi da bude blizak sa Rusijom. Tesko onom kome su Amerikanci prijatelji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 15 jul 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma ovo je bilo samo pitanje trenutka. Svi znamo da Turska vojska garantuje Ataturkove principe i da su do sad nekoliko put zbacili vlade koje su zastranile. Sljedeći bitan faktor je da je Erdogan luđak, koji je pokušao religiju ugurati u svaku poru društva, od zabrane reklamiranja alkohola, zabrane konzumacije i ostalo, što je snažno udaljavanje od Ataturkovog sekularizma. Cenzurisanje interneta itd...
Nullius in verba
Posalji BBC-u ekskluzivu ako znas ko je izvrsio udar i sta je bilo, trazi masne pare.. sretnosolinas je napisao/la:Posamaraj to Erdogan to su Gulenovi pijuni pod pokroviteljstvom Amerike.
Yebace im Erdogan majku.
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.