PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Je li to za onu "Umisto sprida uša nan je sazad"
-
- Kontakt:
Ja sam na onoj slici iza vaseg vodje Covica sa bubnjemMMM je napisao/la: ↑22 mar 2020, 10:20Nema, pravo žestoko vrijeđaš sa sapunom!ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 mar 2020, 20:21Pa nema vas ni ovdje niti bilo gdje drugo![]()
Niti sam iz podvelezja niti volim hurdu, isto kao sto ti ne volis vodu i sapun![]()
![]()
![]()

Forzza Velez
Igranje bez publike neće pogoditi velikane Slobodu i Čelik, ama baš nikako.
Par stoja bilo, nebilo.
Par stoja bilo, nebilo.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.

Poyy za @svrakino
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nisu slučajno na Grbavici snimali spot.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gledam danas onu bjelorusku ligu, iskreno veze nemam koji su ono klubovi, ali se bas iznenadih ne kvalitetom fudbala...
Pa yebo te, nasa Premijer liga je za ono liga petice...
Stadion u nekoj sumi,trave ni za lijeka, vec onaj plastificaner od terena, o igri da i ne pricam...
Udri, nabij, izbij isto kao hrkljus da gledas , kad jurnu u napad samo jos golman nedostaje u protivnickom sesnestercu...
Ocigledno je da je Bate državni projekat, ovo ostalo kod nas ne bi igralo ni u 1. kantonalnoj ligi...
Pa yebo te, nasa Premijer liga je za ono liga petice...
Stadion u nekoj sumi,trave ni za lijeka, vec onaj plastificaner od terena, o igri da i ne pricam...
Udri, nabij, izbij isto kao hrkljus da gledas , kad jurnu u napad samo jos golman nedostaje u protivnickom sesnestercu...
Ocigledno je da je Bate državni projekat, ovo ostalo kod nas ne bi igralo ni u 1. kantonalnoj ligi...
-
- Kontakt:
Petrovic: Drago mi je da su neki pred bankrotom

Mislim da je svima jasno koji su to

Poceo sam na TM U17 sezona 17/18 da stavljam. i nasao na cometu ovo utakmica bila zrinjski - sloboda
" Zbog prigovora glavnom sucu ( koliko sam ja čuo sa riječima '' zašto sad sviraš, što nisi maloprije svirao pi... jedna ), u 65 minuti je udaljen sa klupe domaći trener Teo Krešić. Po iskazu glavnog suca, prilikom udaljenja domaćeg trenera, isti mu je psovao majku, vrijeđao pogrdnim riječima, te prijetio da će ga naći u gradu i obračunati se sa njim. To vrijeđanje je trajalo tokom cijelog izlaska trenera sa terena. Još, kao delegat, mogu dodati da mi je domaći trener nakon utakmice rekao da je glavni sudac, prilikom njegovog udaljenja, njemu opsovao majku. "

" Zbog prigovora glavnom sucu ( koliko sam ja čuo sa riječima '' zašto sad sviraš, što nisi maloprije svirao pi... jedna ), u 65 minuti je udaljen sa klupe domaći trener Teo Krešić. Po iskazu glavnog suca, prilikom udaljenja domaćeg trenera, isti mu je psovao majku, vrijeđao pogrdnim riječima, te prijetio da će ga naći u gradu i obračunati se sa njim. To vrijeđanje je trajalo tokom cijelog izlaska trenera sa terena. Još, kao delegat, mogu dodati da mi je domaći trener nakon utakmice rekao da je glavni sudac, prilikom njegovog udaljenja, njemu opsovao majku. "

Kako si štila
Imaš li daha
Još jedna tekma
na tebe čeka
Gdje mi je Amar
Taj stari kamatar
I njega čeka
Sipina ćuza
Ti ćeš biti jad
Ti ćeš biti smrad
Al titule na grbavici
Više nikad!!!

Imaš li daha
Još jedna tekma
na tebe čeka
Gdje mi je Amar
Taj stari kamatar
I njega čeka
Sipina ćuza
Ti ćeš biti jad
Ti ćeš biti smrad
Al titule na grbavici
Više nikad!!!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Ostani kod kuce
Gledaj 1921 tv.
Gledaj 1921 tv.
-
- Kontakt:
To je psihicka izolacija
Jesi li gledo izvjestaje sa evropskih utakmica
Dajte Dinamu titulu, nebil i oni zadovili da prođe ovaj belaj.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
-
- Kontakt:
Pomozite lokomotivi da ne bankrotira
Dajte im koju marku, sevap je
Ovo saopstenje Zeljeznicara, drugim rijecima, daj radite bilo sta, samo da ne moramo vise davati plate, jer cemo se ugasiti.
Hebes i titulu i sve
Hebes i titulu i sve

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Željo ih I S K A R A O oba puta, na kraju njima titula.. mene bi stid bilo , iskrenon bracon 

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 13 gostiju.