Drugi klub play off
Njegov klub igra prekosutra
Dobra situacija, fino krenulo, lijepa prica
A on u 1h navečer nadje nacina pričat o FKS.

Ne mora biti apsolutno ništa u naredne 4 godine. Vici mandat ističe za 7 mjeseci i može biti ponovo izabran samo ako ga Bošnjaci podrže.HemusHotel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:36Jel vi shvaćate da sada, kada se ovim kriminalcima zvanim FK Borac i Vico Zeljković oslade ovih 10 miliona KM koje će ukupno dobiti za grupu KL uključujući i dosadašnje utakmice, ono što su nam Musa, Kazlagić i kompanija radili će biti Diznilend u odnosu na ono što nas čeka u naredne 4 godine.
Dje si fratre-supak efendija@Mchala?!MocMahale444 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:49pitarsam-smradek samo te @ 19vendetta87 citira I zao mu pa ti daje paznje, inace si popuslic prnO si u fenjer.
Nikakvi talovi i prevare, nego ce opstina i grad finansijski pogurati najveci klub u Sarajevu koji ima svoj stadion, te kako bi na tom stadionu mogli gledati i utakmice reprezentacije BiH.Pitarsam je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:23@tetaNaDaSvevegeta,
Posto si ti najpametniji od ovih glupana sto si ih kreirao,
možeš li objasniti kao neko ko vlada materijom,ide na
tekme redovno,upućen je u svašta nešto,šta znaci ovom
Ministru Magodi:
“Mi ćemo formalno SUFINASIRATI,a REALNO finansirati”.?!?!
Kakvi su ovde politički talovi i prevare u pitanju?!
Lijepo je to cuti 7 mjeseciVirtu4l je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:29Ne mora biti apsolutno ništa u naredne 4 godine. Vici mandat ističe za 7 mjeseci i može biti ponovo izabran samo ako ga Bošnjaci podrže.HemusHotel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:36Jel vi shvaćate da sada, kada se ovim kriminalcima zvanim FK Borac i Vico Zeljković oslade ovih 10 miliona KM koje će ukupno dobiti za grupu KL uključujući i dosadašnje utakmice, ono što su nam Musa, Kazlagić i kompanija radili će biti Diznilend u odnosu na ono što nas čeka u naredne 4 godine.
Ako ga ponovo izaberu, niko od nas više nema pravo glasa. Treba da šutimo i trpimo, to je to.
Virtualni, pa zar ti ne napisa ovo: “Nisam ulazio na temu Sarajeva ali ti garantujem da se sad tamo piše isto ono što se pisalo onu noć kada je Zrinjski obezbijedio grupe prošle godine.”Virtu4l je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:29Ne mora biti apsolutno ništa u naredne 4 godine. Vici mandat ističe za 7 mjeseci i može biti ponovo izabran samo ako ga Bošnjaci podrže.HemusHotel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:36Jel vi shvaćate da sada, kada se ovim kriminalcima zvanim FK Borac i Vico Zeljković oslade ovih 10 miliona KM koje će ukupno dobiti za grupu KL uključujući i dosadašnje utakmice, ono što su nam Musa, Kazlagić i kompanija radili će biti Diznilend u odnosu na ono što nas čeka u naredne 4 godine.
Ako ga ponovo izaberu, niko od nas više nema pravo glasa. Treba da šutimo i trpimo, to je to.
Da se razumijemo još jednom!!!19vendetta87 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:35Nikakvi talovi i prevare, nego ce opstina i grad finansijski pogurati najveci klub u Sarajevu koji ima svoj stadion, te kako bi na tom stadionu mogli gledati i utakmice reprezentacije BiH.Pitarsam je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:23@tetaNaDaSvevegeta,
Posto si ti najpametniji od ovih glupana sto si ih kreirao,
možeš li objasniti kao neko ko vlada materijom,ide na
tekme redovno,upućen je u svašta nešto,šta znaci ovom
Ministru Magodi:
“Mi ćemo formalno SUFINASIRATI,a REALNO finansirati”.?!?!
Kakvi su ovde politički talovi i prevare u pitanju?!
Valjda ti kao uspjesan businessman znas da se ulaze u ambiciozne projekte od kojih ce biti neke koristi![]()
Nema nikakvih problema, zelim vam sve najbolje!Surreal je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:29Želim ti se duboko ispričati zbog svojih prošlih komentara. I know da nije bilo apsolutno nikakvog opravdanja za gnusne riječi koje sam koristio. U potpunosti sam svjestan da sam te unjustly vrijeđao i "otjerao" s teme. To nije bio način kako bih trebao reagirati, i iskreno mi je žao.
Unfortunately, taj moj ispad bio je rezultat osobnih životnih i akademskih okolnosti koje su me overwhelmed, i frustracija koju sam osjećao na sebi potpuno je neprimjereno prerasla u verbalni napad na tebe. Želim da znaš da this wasn't about you, nego više o mojoj nemogućnosti da se nosim s vlastitim problemima u tom trenutku.
Također, želim ti reći da sam i sam bio žrtva bullyinga na ovoj temi, i znam koliko je to teško. Upravo zbog tog iskustva, trebao sam biti puno pažljiviji prema tebi, and for that, I sincerely apologize. Nadam se da ćemo moći nastaviti dalje u boljem i konstruktivnijem tonu
Uvijek sam i bio 19-87
Godpodine Mirvicu,IsmirMirvic je napisao/la: ↑16 avg 2024, 02:06Nema nikakvih problema, zelim vam sve najbolje!Surreal je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:29Želim ti se duboko ispričati zbog svojih prošlih komentara. I know da nije bilo apsolutno nikakvog opravdanja za gnusne riječi koje sam koristio. U potpunosti sam svjestan da sam te unjustly vrijeđao i "otjerao" s teme. To nije bio način kako bih trebao reagirati, i iskreno mi je žao.
Unfortunately, taj moj ispad bio je rezultat osobnih životnih i akademskih okolnosti koje su me overwhelmed, i frustracija koju sam osjećao na sebi potpuno je neprimjereno prerasla u verbalni napad na tebe. Želim da znaš da this wasn't about you, nego više o mojoj nemogućnosti da se nosim s vlastitim problemima u tom trenutku.
Također, želim ti reći da sam i sam bio žrtva bullyinga na ovoj temi, i znam koliko je to teško. Upravo zbog tog iskustva, trebao sam biti puno pažljiviji prema tebi, and for that, I sincerely apologize. Nadam se da ćemo moći nastaviti dalje u boljem i konstruktivnijem tonu
Poseban pozdrav za gospodina @Pitarsam i hvala za educativne postove!
Ma idem redovno,to mi je najdraži doktor(ica).19vendetta87 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 02:13Uvijek sam i bio 19-87![]()
Nadasve bi trebao otici kod oftamologa da ti provjeri dioptriju, ocigledno trebas nove naocale
Ja garantujem da Vico dobija 4 nove vodine a komsinica titulu ove sezone, a onda naredne cetri kokice u ruke i lagano.Virtu4l je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:29Ne mora biti apsolutno ništa u naredne 4 godine. Vici mandat ističe za 7 mjeseci i može biti ponovo izabran samo ako ga Bošnjaci podrže.HemusHotel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:36Jel vi shvaćate da sada, kada se ovim kriminalcima zvanim FK Borac i Vico Zeljković oslade ovih 10 miliona KM koje će ukupno dobiti za grupu KL uključujući i dosadašnje utakmice, ono što su nam Musa, Kazlagić i kompanija radili će biti Diznilend u odnosu na ono što nas čeka u naredne 4 godine.
Kad budeš imao informaciju koliko vi trošite na mjesečnom ili godišnjem nivou, tad možemo pričati o tome.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 avg 2024, 23:03Znaci vise te ne zanimaju troskovi koristenja Gradskog Stadiona, zanimljivotabba77 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:39Hvala na informaciji.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:36
Hm......
"Svi znamo da javna ustanova CSR ima dugogodišnju saradnju s FK Sarajevo. Ova ustanova je dokazala koliki je prijatelj FK Sarajevo. Ustanova uz pomoć Općine Centar finansijski podržava i daje FK Sarajevo posebne popuste za korištenje stadiona, shodno dugogodišnjoj tradiciji i saradnji. Ustanova na godišnjem nivou ima troškove održavanja samo za glavni teren oko 180.000 KM. Računica nam pokazuje, ako su troškovi 180.000, a Sarajevo plaća 86.000 na godišnjem nivou u startu vidimo koliki je gubitak ustanove. Ukoliko bi po standardnim i regularnim cijenama ustanova fakturisala FK Sarajevo korištenje stadiona to bi iznosilo na godišnjem nivou 400.000 KM. Te cijene nisu komercijalne, nego su na troškovnom principu.
Mislim da ne treba dalje. Il neko laze, neka me neko ispravi ako grijesim, vjerujem da ima ljudi koji su bolje upuceni. Mrsko mi da kopam, al poprilicno sam siguran da vi ustedite bruku para na godisnjem nivou
Sad ti meni reci, ali iskreno i bez izgovora. Kad neko ne može da plaća svoje tekuće obaveze, šta se dešava? Bez reprograma već postojećeg reprograma i pozajmica od sluge politike i režima i partija.![]()
Koliko ste para ustedili preko ovih finti mogli ste pola stadiona napraviti, al niste i je.biga, nema krova, nema nista, cekajuci da vam neko nesto pokloni, a od toga nema nista sto je i posteno.
Ma naravno da ide novi mandat, pisao to vec. Sve je dogovoreno, Hrvati su rekli da njih ne zanima mjesto predsjednika, oni su trazili finansije da oni vode, to su i dobili, a Vico ostaje i naredne 4 godine. To se vec zna, nije nikakva tajna.
Titulu i ako uzmemo, neće nam je niko pokloniti.Orvel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 03:47Ja garantujem da Vico dobija 4 nove vodine a komsinica titulu ove sezone, a onda naredne cetri kokice u ruke i lagano.Virtu4l je napisao/la: ↑16 avg 2024, 01:29Ne mora biti apsolutno ništa u naredne 4 godine. Vici mandat ističe za 7 mjeseci i može biti ponovo izabran samo ako ga Bošnjaci podrže.HemusHotel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 00:36Jel vi shvaćate da sada, kada se ovim kriminalcima zvanim FK Borac i Vico Zeljković oslade ovih 10 miliona KM koje će ukupno dobiti za grupu KL uključujući i dosadašnje utakmice, ono što su nam Musa, Kazlagić i kompanija radili će biti Diznilend u odnosu na ono što nas čeka u naredne 4 godine.
Normalno da ce glasati bosnjaci. Jednima dade titulu u kovidu, ove plave supke spasio ispadanja. Bice Vico opet predsjednik. Ali se iskreno nadam fer borbi na terenu, pa neka najbolji bude prviShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2024, 08:24Titulu i ako uzmemo, neće nam je niko pokloniti.
To na šta aludiraš, glasaće i oni koje su vaši ljudi aminovali u savez.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, VolimoSarajevo i 27 gostiju.