Ne jedi ba gofna smrdis druzeMomciluk je napisao/la:Posalji BBC-u ekskluzivu ako znas ko je izvrsio udar i sta je bilo, trazi masne pare.. sretnosolinas je napisao/la:Posamaraj to Erdogan to su Gulenovi pijuni pod pokroviteljstvom Amerike.
Yebace im Erdogan majku.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pa i u Egiptu bila ista priča. Još su Mursija podržavali zapadnjaci. Doduše, ovo je opasnije jer je Erdo dosta jači od Mursija.vrebac86 je napisao/la: U današnje vrijeme gdje su pola muslimanski država, razorili na isti kalup misliš da i u Turskoj vojsci nema njih par koji bi da vladaju
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mogao bi on ko Causesku da zavrsi. 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ti ih jedes, erdogan ne zna sta mu se desava u drzavi ti naso pametovat nesto.solinas je napisao/la:Ne jedi ba gofna smrdis druzeMomciluk je napisao/la:Posalji BBC-u ekskluzivu ako znas ko je izvrsio udar i sta je bilo, trazi masne pare.. sretnosolinas je napisao/la:Posamaraj to Erdogan to su Gulenovi pijuni pod pokroviteljstvom Amerike.
Yebace im Erdogan majku.
This time next year we'll be millionaires.
Guuner,@ znaš i sam mediji vladaju svijetom i propaganda je onakva kako kome bolje odgovora!
Ja se samo nadam da ce Erdogan uspjeti i ojačati, u današnje vrijeme gdje cijeli svijet poludio ne radi se državni udar, jer to nije sigurno za dobrobit države već da lešinari razgrebu sta valja!!!
Ja se samo nadam da ce Erdogan uspjeti i ojačati, u današnje vrijeme gdje cijeli svijet poludio ne radi se državni udar, jer to nije sigurno za dobrobit države već da lešinari razgrebu sta valja!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Samo da se krv ne prolije. Samo neka obicni svijet ne gine.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Full statement of the Turkish Armed Forces
#Turkey #coup

#Turkey #coup

Turska vojska je drzava u drzavi, a (k)ako je Erdogan krenuo ka Evropi ovima su ruke bile sve vise zarvnutije. Mislio sam da ce se ovo prije desiti, i prije 10god, ali eto sad jeste (u kolikom obimu ne znamo).
Posljedica politike od 2011. i okretanja protiv Asada zarad interesa Čemerike. Srušeni ruski avion ga je najviše zayebao. Zadnjih dana mirenje s Putinom, Izraelom, na kraju i s Asadom, al izgleda da nije bilo dovoljno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Teroristicki akt. AKP je najjaca partija u Turskoj. Ta vlada je demokratski izabrana. Samo onanisite kjafiri, sad ce i ovdje mecka zaigrat 
Prije 10 godina je propao ovakav pokusaj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 15 jul 2016, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hvala ljudima koji pitaju za moju malenkost.
Ziv i zdrav u Tuzli.
@Heller - polozio sam vozacki iz prve buraz, haha.
Ziv i zdrav u Tuzli.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Momciluk boli te racku ba druze svako iznosi svoje misljenje sta tebe boli ku..rac.
Pisat cu sta hocu bas se ti pitas nesto i boli nekog sta mislis.
Pisat cu sta hocu bas se ti pitas nesto i boli nekog sta mislis.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- samo_lijevo
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:Hvala ljudima koji pitaju za moju malenkost.
Ziv i zdrav u Tuzli.![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da mijenjamo Tuzlu za Lukavicu, sta kazes Milorade?Momciluk je napisao/la:kuknjava balije na haparatimaBosniacum Lilium je napisao/la:Teroristicki akt. AKP je najjaca partija u Turskoj. Ta vlada je demokratski izabrana. Samo onanisite kjafiri, sad ce i ovdje mecka zaigrat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vojska preuzela televiziju.
Znaš i sam da je za mene Erdo bolji od svakog drugog. Kao i za većinu Balkana, Sirije, čak i Kurde (ako vojska uzme ovo oni su najviše najebali). Problem je što za Tursku nije.Bosniacum Lilium je napisao/la:Teroristicki akt. AKP je najjaca partija u Turskoj. Ta vlada je demokratski izabrana. Samo onanisite kjafiri, sad ce i ovdje mecka zaigrat
Re: RE: Re: Chat
Jao, jesi ti covjek naporan da Bog sacuva... Sta ja imam pricati s covjekom koji brani sve ono sto vecina siija radi i kakva ubjedjenja ima? Ljudi koji na najpodmuklije nacine rade to sto rade sunitima i ti ih branis. Ako si siija, sto to ne priznas? Rijetki su oni koji ih brane, a nisu oni, mislim na one koji imaju ubjedjenja (u prethodnoj raspravi sam nabrojao neke stvari). Najveca ulema svijeta se slozila da su takvi otpadnici islama, a ti nasao da branis ta djela i stavove :S I kada sam onda rekao da takvi nemaju veze s islamom, nisam mislio na sve siije, ali mi se to ne da tebi objasnjavati. Zna Onaj pred kim cu racun polagati.sekerbay je napisao/la:koliko je meni poznato, hadis o ubijanju pasa je daif.daj ba, je l´ bi @federer, sta pricas o stvarima o kojima nemas pojma.Jos nesto, u (islamskom) svijetu ne postoji skupina, grupacija (kako god) koja sebe naziva "vehabijama", kako je to kod nas popularno.
nasjeo na pricu bosanskih "daija" koji prosipaju lafinu kako toboze ne postoji grupa koja sebe naziva vehabijama![]()
kobajagi, oni nikada nisu culi da se neko naziva vehabijom. lazu. to je sekta koja slijedi pogano ucenje muhameda ibn abdulvehaba cije su pristalice vodile "dzihad" iskljucivo protiv muslimana. sada bi oni da prisvoje islam i islamske velikane a iste su tekfirili.
jedan od njihovih najvecih sejhova, bin baz, se ponosio imenom vehabija. za njega su to istiniti sljedbenici tevhida [emoji38]
u saudiji se svake godine organizuju dani ibn abdulvehaba, dok se u kataru svake godine organizuju konferencije "vehabizam i selefizam".
sejh sulejman ibn abdulvehab je prvi koji ih je nazvao vehabijama i borio se protiv te sekte.
To sto ti ne volis (ili mozda cak mrzis) ove Bosnjake koji su fakultete zavrsili u islamskom svijetu, Saudiji, Egiptu, Siriji, sto je ocito budali, je sasvim druga prica. Moze jedan, pet, deset pricati jedno (imati neku korist, sto ti mozda mislis), ali svi ipak tesko. Doduse, ti sigurno bolje poznajes to stanje od njih, prozivio si zivot u takvim okolnostima. Ljudi imetke i zivote dali u izucavanje ove vjere i ti se nasao da ulazis u neciju iskrenost i stavljas pod navodnike nesto. Tu svoju teoriju prosipaj nekome kome mozes, meni vjeruj ne mozes, jer znam sigurno puno vise nego sto ti mislis. Iz svake rijeci ti bije mrznja prema navedenim, a ne mogu ih smisliti ni siije, ni okorjele "sufije", ti ne znam ko si ista si. Ne gibeti ljude, Allah ti pomogao. Allah mi je svjedok da nikoga bliznjeg takvog nemam, niti da se uvijek slazem i slijepo prihvatam ono sto oni govore. Kur'an i sunnet, te onda zajednica (islamska) muslimana mi je iznad svega.
Molim te u buduce zaobidji moje komentare.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo da ne bude krvoprolica... A, moglo bi biti nazalost 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ameri ne podržavaju vojnu huntu nigdje, tako da ovo nije njihovo maslo, njima je jaka Turska odgovarala i bila najstabilniji i najbolji partner u regionu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cinizam?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ameri ne podržavaju vojnu huntu nigdje, tako da ovo nije njihovo maslo, njima je jaka Turska odgovarala i bila najstabilniji i najbolji partner u regionu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.