A, yebiga nisu svi u Sarajevu... Jos u sred sedmiceanonimni je napisao/la:**** operu, svi na Kosevo !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
pa dobro, ko moze naravno, za ostale ima Moja TV, ima Zeljo TV i snalazite se, al' bar ovi koji jesu u i oko Sarajeva, oni moraju biti za skoro 20 sati gore pa da krenemo u boj 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jel sutra igrate Uefa Europa LEAUGE?

-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma koga boli ..... za prenos! Ja cu haman krenut dole u 12 i 'nako hodat po gradu do utakmice 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Konto sam odgovorit na 4-5 postova pitara al nemam snage 
ajmo sutra momci ja zadovoljan sa 2-0, a za kajkuta ako dodje dobro došo ja bi iskreno ofanzivno volio ovako vidjet
Stanic.........................Kajkut
....................Nedo
A ako ne dodje nema veze
ajmo sutra momci ja zadovoljan sa 2-0, a za kajkuta ako dodje dobro došo ja bi iskreno ofanzivno volio ovako vidjet
Stanic.........................Kajkut
....................Nedo
A ako ne dodje nema veze
Na Moja TV nece biti prenosa, samo na Zeljo TV...anonimni je napisao/la:pa dobro, ko moze naravno, za ostale ima Moja TV, ima Zeljo TV i snalazite se, al' bar ovi koji jesu u i oko Sarajeva, oni moraju biti za skoro 20 sati gore pa da krenemo u boj
Ja znam da niko nikad rastavit' me neće od moga Želje, mog života, moje sreće, Južne tribine i Doline što mu pjevaaaaaaaa 
Ja te volim, volim Željo..
Re: Odg: FK Željezničar
jos bolje mozda da se klubu vise pomogne...Alleenn je napisao/la:Na Moja TV nece biti prenosa, samo na Zeljo TV...anonimni je napisao/la:pa dobro, ko moze naravno, za ostale ima Moja TV, ima Zeljo TV i snalazite se, al' bar ovi koji jesu u i oko Sarajeva, oni moraju biti za skoro 20 sati gore pa da krenemo u boj
sretno nam sutra/veceras
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- IlProfessore
- Kontakt:
Evo ga sviće, vrijeme je spavati da se ne prespava tekma 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Jel to neko spava.Ko spava taj nevoli Zelju.
[youtube][/youtube]
Opet sam jutros ustao rano
i krenuo na stadion Kosevo
moja se raja vec skupila tamo
tri sata prije neg' sto je pocelo
Opet sam jutros ustao rano
i krenuo na stadion Kosevo
moja se raja vec skupila tamo
tri sata prije neg' sto je pocelo
Jel stvarno nema na MojaTV prijenosa?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- storm_raider
- Kontakt:
Hajde Zeljkane, ustao sam u 7 i samo o tekmi razmisljam... Hajde... Valja docekati 9 sati uh...
Sport je lijek za tijelo i duh.
- slavko njegus
- Kontakt:
Ko ne dodje -pizda... Nema opravdanja...
Naprijed plavi, napunite lavor 
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Hoce li biti organizovan korteo ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Šta za ljude koji ne mogu doć? Ne mogu da vjerujem da ćemo ostat uskraćeni, a cijelu sedmicu čekaš to...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Nema kortea,vidimo se na Kosevuplavalokomotiva je napisao/la:Hoce li biti organizovan korteo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.