FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo i crnogorci prave vece transfere od nas. Vasilije Adzic u Juve za 2 mil eura. Mi smo crna rupa Evrope...
Ovdje su neki pisali, da Celika i Buljubašića ne treba puštati ispod tog iznosabelosevic23 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 13:54evo i crnogorci prave vece transfere od nas. Vasilije Adzic u Juve za 2 mil eura. Mi smo crna rupa Evrope...

na kraju ce otici za 400k euraLucas je napisao/la: ↑05 jul 2024, 13:56Ovdje su neki pisali, da Celika i Buljubašića ne treba puštati ispod tog iznosabelosevic23 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 13:54evo i crnogorci prave vece transfere od nas. Vasilije Adzic u Juve za 2 mil eura. Mi smo crna rupa Evrope...![]()
![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Edin Dudo glavni trener U-13.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kad pocnu kod nas akademci igrat za prvi tim sa 16g, a vec sa 18 da imaju dvije pune sezone kao prvotimci, prodavat cemo i mi za ovaj iznos.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nikola Vasic vam je novi napadac
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ko je taj

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu.“
-
- Kontakt:
Ti si pisao zivotom da je Buljubasic prodan i na ljekarskom u Turskoj
Ako si dosao nas yebavati ovdje nemoj majke ti.Imas temu reprezentacija tamo pa njih loži
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nigdje nisam napisao da je na ljekarskim pregledima, pregledaj mi postove pa ces vidjeti. A da ide je informacija od Zubana licno, nemas frke.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 jul 2024, 15:44Ti si pisao zivotom da je Buljubasic prodan i na ljekarskom u TurskojRajvoSA03 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 15:29Nikola Vasic vam je novi napadac
https://www.transfermarkt.com/nikola-va ... ler/503496
Ako si dosao nas yebavati ovdje nemoj majke ti.Imas temu reprezentacija tamo pa njih loži
Nemam razloga da trollam, nisam pacenik da vrijeme na forumu provodim na taj nacin, takvih ima dovoljno i previse.
92:48 - La Decima
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
I švabo pao kurcu za uši...i to ne samo adidas!
Pozdrav raja.
U moru svih ovih informacija i "pojacanja" koja su nam dosla, moze li neko napraviti analizu tih igraca. Sta ko igra, koje pozicije, mozemo li se pokriti sa njima? Znam da nam je stoper, golman i 10 tka prijeko potrebni, imperativ, jesmo li u ovim dolascima nasli te pozicije?
Pisalo se o Migi Mehanivic jedno vrijeme, sta bi od toga, ima li nekih inf?
Ako neko ima vr.da napravi neku analizu zaista bi volio to procitat. Ako je bilo negdje a da ja nisam vidio da je pisano, izvinjavam se.
Hoce li novi dres biti opet klasika, "majica" sa brojem?
U moru svih ovih informacija i "pojacanja" koja su nam dosla, moze li neko napraviti analizu tih igraca. Sta ko igra, koje pozicije, mozemo li se pokriti sa njima? Znam da nam je stoper, golman i 10 tka prijeko potrebni, imperativ, jesmo li u ovim dolascima nasli te pozicije?
Ako neko ima vr.da napravi neku analizu zaista bi volio to procitat. Ako je bilo negdje a da ja nisam vidio da je pisano, izvinjavam se.
Vodio je par Skoli fudbala, mislim da je prije godinu dvije skola koju je vodio potpisala ugovor sa Sarajevom da igrace salje iz skole u klub ja kako znam
deda je napisao/la: ↑05 jul 2024, 16:46Pozdrav raja.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Djordjevic je zasad jedini pokazao da je pojacanje, vezni igrac zna s loptom.deda je napisao/la: ↑05 jul 2024, 16:46Pozdrav raja.
Ristic nista nije pokazao, doduse je igro sa mehmedovicem i matanovicem koji ne znaju dodat loptu kako treba, treba jos vremena za njeg da vidimo sta je rec.
Jovic prije fula nego dobar, sto se tice fizicki jedan od spremnijih, prepadnut nekakav.
Unusic solidan da se sa Beganom bori, desni bekovi su sigurni nam, koliko je began dobar naprijed toliko je unusic u odbrani, siguran je.
Gulisa samo nek nastavi gdje je stao i bice dobro
Golmani bara bara, Iliev je bolji od obojice duplo, Rokov galami na njih, skolovaniji je od Rogica, ali vidi se da nije branio dugo.
Fali nam LWB, stoper (osim ako ne bude Bubanju probao tu), i ta desetka (sad hoce li probati djordjevica i mustafica na toj poziciji vidit cemo).
Nadam se da nisam nikog zaboravio
Ne znam iskreno ništa o njemu kao treneru.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Dudo je dugo vremena bio u skoli fudbala Derby.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Samo ne bih bas takav na pruge jer vise dominira bijela boja
Ovo su jednobojni kataloski iz te kolekcije

Dres je svakako zavrsen pa cemo da vidimo

90!