Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- majestic24
- Kontakt:
Re: Chat
Sta se ovo desava u Turskoj. Nisam u toku. Ko je ugrozen od politicara?? Erdogan ili neko drugi??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa može i ovako. Ogroman broj ljudi je glasao za AK Parti, a pozvali su ih da izađu na ulice. Policija, iako slabije od vojske je i dalje odana vladi tako da su i oni bitan igrač. S druge strane ne vjerujem da bi vojska ušla u ovo bez barem 70% podrške iz vrha.MElloo je napisao/la:Na cnnu javljaju da je samo dio turske vojske ovo uradio.
Ako je samo pola vojske moglo bi ovdje doc i do gradjanskog rata..
Mi nemamo dovoljno vojske da u opštini Istočni Drvar (nekih 100tinjak stanovnika) napravimo udar.ginekolog je napisao/la:
Pa yebo mater kod nas ne bi znali ni državni udar izvesti. Valja na tri strane udarati, nemamo mi vojske za to
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da hoće ovako i u Tuzli bilo bi zanimljivo gledati.
Ma ja sam u posljednji moment večeras odustao. Ubio sam se prije Zostera, tako sa večeras odmor. Ali sutra Gobac i ko zna do kada dernek. Još ja sam poslom vezan za jednu pivaru. Jucer trošak bio mi 12 maraka putarine.Kawhi je napisao/la:Baš su ubili. Odavno nisam bio na boljoj svirci.samocelik je napisao/la:Auuu koja svirka sinoć na beer festu. Bolero i Prljavci razvaliliVečeras taj neki grand u Zetri a mi normalni ispred
![]()
Ja sam umro sinoć. Vjerovatno ću odmoriti večeras.
Nego, šta ako zvanična vlast Turske odbrani i pobjedi ovu skupinu vojnika? Ko tu onda dobija a ko gubi!??
Sve je ovo meni šuveli. Sav državni vrh na sigurnom dok vojska i to ne sva, udara na njih.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada ce mocni Bakir poslati 100 hiljada radnika Binga da ovo uguse i vrate Erdija 
Rijesice se ovo do ujutru, mozda se malo zapuca i to je to.
To je ono naj gore, kamo sreće da se je cijela vojska digla i rekli dosta je! Ovako samo mogu cijeloj državi naškoditi i da dođe do krvoprolića nažalost!MElloo je napisao/la:Na cnnu javljaju da je samo dio turske vojske ovo uradio.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Izdrzat ce sultan insallah

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ev na Turkish CNN neki reporter iz Turske kaze da su počele borbe u policijskim stanicama i nekim mjestima... Dobro reče građanski rat...vrebac86 je napisao/la:To je ono naj gore, kamo sreće da se je cijela vojska digla i rekli dosta je! Ovako samo mogu cijeloj državi naškoditi i da dođe do krvoprolića nažalost!MElloo je napisao/la:Na cnnu javljaju da je samo dio turske vojske ovo uradio.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To je posebna prica kako ce Kurdi jos vise nayebati kad dodju kemalisti. Ljudi vise vole Tursku od zivota, ali ja nisam njihov fan bas zbog toga.Kawhi je napisao/la:Saša Popović je u dosluhu s pobunjenicima. Pada turska vlada, a Bošnjaciu zauzeti ZG i ne mogu je braniti.Bosniacum Lilium je napisao/la:Gledam Zvezde Granda kao svaki Bosnjak u ovom momentu, sta je vama
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pobunjenici Erdi najviše zamjeraju što se nije držao Ataturkove sekularne, nacionalističke Turske i što vojska nije imala dovoljnu podršku u sukobima s Kurdima na istoku.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja sam mislio da će biti jeftinije. Preskupa je piva za jednu onakvu manifestaciju, ali eto izdrži se nekako.samocelik je napisao/la:Ma ja sam u posljednji moment večeras odustao. Ubio sam se prije Zostera, tako sa večeras odmor. Ali sutra Gobac i ko zna do kada dernek. Još ja sam poslom vezan za jednu pivaru. Jucer trošak bio mi 12 maraka putarine.Kawhi je napisao/la:Baš su ubili. Odavno nisam bio na boljoj svirci.samocelik je napisao/la:Auuu koja svirka sinoć na beer festu. Bolero i Prljavci razvaliliVečeras taj neki grand u Zetri a mi normalni ispred
![]()
Ja sam umro sinoć. Vjerovatno ću odmoriti večeras.![]()
Nego, šta ako zvanična vlast Turske odbrani i pobjedi ovu skupinu vojnika? Ko tu onda dobija a ko gubi!??
Sve je ovo meni šuveli. Sav državni vrh na sigurnom dok vojska i to ne sva, udara na njih.
Pa ako zvanična vlast preživi, skinuće glave pobunjenicima, ako izgube ode njima glava.
Ja sam uvijek uz nacionaliste. Da su u svakoj državi na vlasti nacionalisti živjeli bi u prelijepom svijetu.Bosniacum Lilium je napisao/la:To je posebna prica kako ce Kurdi jos vise nayebati kad dodju kemalisti. Ljudi vise vole Tursku od zivota, ali ja nisam njihov fan bas zbog toga.Kawhi je napisao/la:Saša Popović je u dosluhu s pobunjenicima. Pada turska vlada, a Bošnjaciu zauzeti ZG i ne mogu je braniti.Bosniacum Lilium je napisao/la:Gledam Zvezde Granda kao svaki Bosnjak u ovom momentu, sta je vama
Pobunjenici Erdi najviše zamjeraju što se nije držao Ataturkove sekularne, nacionalističke Turske i što vojska nije imala dovoljnu podršku u sukobima s Kurdima na istoku.
Zar nije 3-5-2 Juvetova formacijaIlFantasista je napisao/la:Ma 3-4-3 je čudo, ali nema mi sad Morate, valjda dođe neko u napad.Mokes je napisao/la:To ti k'o neki pes majstorIlFantasista je napisao/la:Bujrum na instrukcije iz PES-a.
Maloprije došao kući, valja mi ponovo u grad za sat vremena.![]()
![]()
Nekad sam igrao baš često, sad vikendom ponekad protiv brata po nekoliko sati.
Moja omiljena je 7-0-3, totalno katenaco, iako mrzim Talijane
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
This time next year we'll be millionaires.
Btw jako bitna stvar koja se desila zadnjih dana je da je turska vlada odlučila dati državljanstvo svakom sirijskom izbjeglici, a ima ih 2.5 miliona. Nacionalistička vojska očigledno nije mogla preko toga preći, a upitno je bi li i građani jer tursko državljanstvo vide u nacionalnom smislu, ne građanskom što u Evropi pokušavaju nametnuti.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@Kawhi
Sta onda reci za ove lazne bosanske ljevicare koji su uz nacionaliste? Na stranu sve ovo, hajde da vidimo sta je fazon ovih navijaca.
Sta onda reci za ove lazne bosanske ljevicare koji su uz nacionaliste? Na stranu sve ovo, hajde da vidimo sta je fazon ovih navijaca.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako se moze u kratko vrijeme unistiti tako lijepa i sredjena drzava. Tamo kada sam bio 2010. ono sto sam vidio je bilo daleko ispred Grcke, a u odnosu na nas da ne pricam ..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gdje su jugosloveni sa foruma, zanima me jel i prije bila ova "sudnji dan je blizu" prica bukvalno svaki put kada se nesto desi? Ono kao svijet je unazad nekoliko hiljada godina bio miran, tek se sad zakuhava.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ujedini Kemal paša ljevičare i komšije sa istočne strane večerasBosniacum Lilium je napisao/la:@Kawhi
Dodo već promijenio profilnu u Ataturkovu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Erdogan pozvao narod da izadju na ulice... Bice svasta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.