Ih kasniš drug potpiso je on za neke poljake prije dan- dva
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa mozda nije sa lagera pa je toliko skuplji, ipak je razlika 40KM.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Slične cijene su i Hajdukovi, jbg to je adidas
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Isto mislio sam uzeti ovaj novi ali 160km je preskupo ona cijena od 120km je bila ok
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Mi bi da nosimo adidas, al nam je kao skup, pa puno kenj*ate, pola vas ima i skupljih stvarcica koje obucete 2x godisnje. Zato ne ser*ite, kupite i nosite adidas.
Il da vam haad vrati Mirvic?
Il da vam haad vrati Mirvic?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nista, sklopit kakav ugovor sa Number1, pa da nam bude za 69KM.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa Adidas je to. Ne moze puno jeftinije.
Moraju ostaviti neki prostor za akcione prodaje. Za uclanjenje i pred jace utakmice i sl.
Koliko su "obicne" Adidas majice, malo bolje. 100+
Moraju ostaviti neki prostor za akcione prodaje. Za uclanjenje i pred jace utakmice i sl.
Koliko su "obicne" Adidas majice, malo bolje. 100+
- FKS -
Kome su dresovi skupi, samo neka pogleda strane klubove i njihove cijene. A i ne morate odmah kupiti, ako ste članovi ovi dresovi će biti i na akcijama za 80KM-90KM nakon nekog vremena tako da sabura 

A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Ma cijena je OK al' daj brate da vidimo šta kupujemo.
Al moš mislit navijača i ljubavi, adidas dres Reala 150 eura + 20 eur ako hoces broj/ime.
Nista specijalno nije custom made, naravno ima tu neke detalje koji ga odvajaju dizajnom, ali poredjenja 350 i 130
Nasi daju za 130 BAM, pljuje se.
Pre-order ovdje nece funkcionisati jer opet ponavljam da ovdje ne postoji kultura navijanja i ljubavi, vec se zivi od rezultata.
Ne placa se clanarina, da se kupi dres u pre-orderu.
Ali da je potez evropski, jeste.
Sasvim je normalno tamo gdje je klub svetinja da se narucuju dresovi unaprijed, da se kupuju sezonske karte, da se clan po defaultu.
ovdje ima faktora koji to sve odredjuju, mislim da bi pozeljno bilo da klub godisnje svakom navijacu uplari 100 maraka da on vidi sta ce s njima.
Nista specijalno nije custom made, naravno ima tu neke detalje koji ga odvajaju dizajnom, ali poredjenja 350 i 130

Nasi daju za 130 BAM, pljuje se.
Pre-order ovdje nece funkcionisati jer opet ponavljam da ovdje ne postoji kultura navijanja i ljubavi, vec se zivi od rezultata.
Ne placa se clanarina, da se kupi dres u pre-orderu.
Ali da je potez evropski, jeste.
Sasvim je normalno tamo gdje je klub svetinja da se narucuju dresovi unaprijed, da se kupuju sezonske karte, da se clan po defaultu.
ovdje ima faktora koji to sve odredjuju, mislim da bi pozeljno bilo da klub godisnje svakom navijacu uplari 100 maraka da on vidi sta ce s njima.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Treba uzet u obzir da mi dobivamo dresove preko dobavljaca, gdje mi placamo dres.
Nama adidas nije generalni sponzor opreme kao velikim klubovima.
Treba malo uci u dubinu i vidjeti zasto je nesto skupo.
Mi nabavimo i prodamo na marzu i opet smo jeftiniji od svih ostalih adidas dresova.
Velikim klubovima sponzor daje opremu i kontigent na prodaju pa dogovaraju procente.
Nama adidas nije generalni sponzor opreme kao velikim klubovima.
Treba malo uci u dubinu i vidjeti zasto je nesto skupo.
Mi nabavimo i prodamo na marzu i opet smo jeftiniji od svih ostalih adidas dresova.
Velikim klubovima sponzor daje opremu i kontigent na prodaju pa dogovaraju procente.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Pa ti si upravo objavio cijene dresova od prosle sezone. Originalni dres juventusa kosta 150 eura, izdanje za navijace 100 eura, a sad imaju popust od 50% jer je proslogodisnji.
99 eura kod Hajduka,za clanove 87....Koliko sam vidio nisu nešto odusevljeni Adidasom kao opremom kao prejednostsvno im tako nešto.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
Dresovi problem ko nekad NIKE 
Na dobrom smo putu

Na dobrom smo putu

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pa eto ja ne znam da su od prosle godine.
Cijena je i dalje smijesna za standard zivota.
Porediti nas i te klubove, drzave i sl je smijesno. Cijena od 100 maraka je OK
Cijena od 160 nije.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- JavierBosnia
- Kontakt:
Opet brkas pojmove. Standard zivota mozes ukljuciti u pricu kada direktno klub odredjuje cijene. Kao npr za ulaznice, clanske, godisnje. To je realno i prilagodjeno standardu u BiH
Ali ne mozes porediti kada dobijas neki gotov proizvod za koji vec imas neku fiksnu cijenu i na to dodas svoju zaradu. To je kao da kazes pa cijena iphonea u Njemackoj i BiH ista, a kakav je standard kod njih..
Cijena dresa jeste skupa i vjerujem da je mogla biti i niza, ada klub ostvari finu zaradu, do nekih 140 KM, ali sigurno su se vodili politikom da su prosle godine sve dresove brzo rasprodali, pa ocekuju isto i ove
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Može Adiadas za 30 KM 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.