Nogometni savez BiH pokrenuo akciju: Sutra počinje emitovanje duela od prvog kola Premijer lige
Nogometni savez Bosne i Hercegovine počet će sa emitiranjem snimaka utakmica Premijer lige od prvog kola tekuće sezone.
Sta je problem s ovom objavom?
Jel te to savladala korona?Taurus1999 je napisao/la: ↑25 mar 2020, 15:38Sta je problem s ovom objavom?
Nato je bombardovao Srbiju, prvenstveno vojne postrojbe, ali stradali su takodjer i civili. Zasto sad napadat covjeka sto se prisjetio toga?
Svacija nevina zrtva je jednaka... i ja smatram da je Nato bombardovanje bilo opravdano, ali ne na civilne mete. A za ove sto se nasladjuju, znajte da negativne posljedice bombardovanja i zracenja i danas osjecaju i Albanci, i Srbi i Bosnjaci.
Šta je bio problem sa Puzigaćina tri prsta? Čovjek je pravoslavac, oni se krste s tri prsta.Taurus1999 je napisao/la: ↑25 mar 2020, 15:38Sta je problem s ovom objavom?
Nato je bombardovao Srbiju, prvenstveno vojne postrojbe, ali stradali su takodjer i civili. Zasto sad napadat covjeka sto se prisjetio toga?
Svacija nevina zrtva je jednaka... i ja smatram da je Nato bombardovanje bilo opravdano, ali ne na civilne mete. A za ove sto se nasladjuju, znajte da negativne posljedice bombardovanja i zracenja i danas osjecaju i Albanci, i Srbi i Bosnjaci.
Ovakve osobe kriminalce i zlocince smatraju herojima i legendama ali ne krivim ja njega jer momak vjerovatno ima izmedju 12 i 18 godina i uzor u zivotu mu je 30-godisnji diler koji njega i njemu slicne strasi pistoljima. Krivim mu roditelje sto ga nisu ili **** ili odgajali kako treba. Ali sta covjek da ocekuje od ljudi koji u 2020-toj ne znaju koristiti internet gdje imas sve informacije na dlanu. Da imaju mozak, tacno bi covjek povjerovao da im je uradjena lobotomija. Tacno nekad pomislim da treba ovu koronu i slicne viruse pustiti svakih 5-6 godina da nas malo procisti od ovakvih.negativne posljedice Nato bombardovanja srbije danas osjecaju Bosnjaci.
Nemoj tako. Pa znas li ti kakav je rahatluk i blagostanje bilo u Bosni prije te natove agresije na nevinu serbiju? Nije valjda da vjerujes zapadnim medijima da su ti miroljubivi srbi nekom pomislili nesto lose ili nedaj boze ucinili neko zlo? Pa jedini su oni branili i stitili jadni narod krenuvsi od slovenije pa preko hrvatske i bih sve do kosova. I onda dodje nato i bombarduje im civilna anselja. Sto pichke nisu bombardovali vojne ciljeve a? Nisu smjeli ili nisu imali sta jer serbija nije ni imala vojsku, sve je to bio crveni krst koji je pomagao komsijske drzave bacajuci im paketice sa neba i okolnih brda
A jesam li ja rekao da to nije istina? Srbija je uz JNA izvrsila agresiju na susjedne zemlje, a poslije napad i na Kosovo, usljed cega su kaznjeni Nato bombardovanjem, u kojem su stradali i civili.TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 mar 2020, 16:12Nemoj tako. Pa znas li ti kakav je rahatluk i blagostanje bilo u Bosni prije te natove agresije na nevinu serbiju? Nije valjda da vjerujes zapadnim medijima da su ti miroljubivi srbi nekom pomislili nesto lose ili nedaj boze ucinili neko zlo? Pa jedini su oni branili i stitili jadni narod krenuvsi od slovenije pa preko hrvatske i bih sve do kosova.![]()
![]()
![]()
Tebe je cini mi se vise zakacilo... cuj manje jakTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 mar 2020, 22:19@Tariguz1999 pravi primjer the manjejaka. Ali sve su to samo posljedice nato agresije![]()
Nik ti je pravi junacki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.