FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 19 jan 2023, 18:19

husrefbeg je napisao/la:
19 jan 2023, 16:02
tuzlac je napisao/la:
19 jan 2023, 14:10
Ma dobro, ne bih ja iz ove utakmice izvodio neke zaključke.Činjenica je da standardnim igračima ovi novi, koje dovedu na probu, idu na neku stvar.Ne može se tu nikako sabrati 2 i 2.Eto, imaju još Zvjezdu 09 i odredit će se putnici za Antaiju.
Dobro bi bilo dovesti Milakovića i Ahmetovića.
Kakav Milakovic pa Sloga ga nogirala.Ako mi budemo kupili njihov višak gdje smo onda. Jučer je Hasanbegovic napravio nekoliko kokseva ka zadnji.
Imao je on vrlodobru jesen i ne bih rekao da je Sloga njega otpustila.
"Kako saznaje ****, Aleksandar Milaković sporazumno je raskinuo saradnju sa Slogom Meridian."

Tc955
Kontakt:

Post Postao/la Tc955 » 19 jan 2023, 22:44

slika
Da li je ovo istina?

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 20 jan 2023, 07:41

Tc955 je napisao/la:
19 jan 2023, 22:44
slika
Da li je ovo istina?
Bruka..pogledaj te statistiku koliko ima utakmica u karijeri sa 27 godina. Drugo koliko je klubova do sad promjenio. Zali boze para. Ja neznam koje ljude njih savjetuju oko igraca.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 09:57

slika

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 10:04

Njegova zastupnička agencija ima mnogo dobrih igrača.

P&P Sport Management S.A.M.
Street:
29, Boulevard d'Italie
ZIP, location:
98000, Monaco
Momak je igrao u Ukrajini za Kryvbas od avgusta 2021 - do januara 2023.
I iz intervjua koji je dao Zdravku Rejiću može se shvatiti da Ukrajinu napušta zbog rata.
Neka ga potpišu ,dobivamo ga kao slobodnog igrača.
Dosadašnji njegov klub Kryvbas u poslednjih godinu dana napustilo je preko 25 igrača sa slobodnim papirima zbog ruske agresije i rata,
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 20 jan 2023, 10:58, ukupno mijenjano 3 puta.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 10:32

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 20 jan 2023, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 10:36

Ni puna tri mjeseca pod Bijelim Brijegom nije se zadržao Splićanin Dragan Lovrić. Ovaj 24-godišnjak jučer je sporazumno raskinuo ugovor s klubom s Bijelog Brijega, a da nije upisao niti jednu službenu minutu.

Lovrić je već pronašao novi klub. Bit će to slovenska Mura. Tu informaciju je potvrdio i sam nogometaš.

“Istina je. Upravo se spremam na put za Sloveniju. Sve sam dogovorio s Murom i to će biti moj novi klub”, kazao je defanzivac za ****.

Lovrić je rekao zašto je došlo do naglog rastanka sa Zrinjskim.

“Nema tu puno razgovora. Jednostavno nisam bio u planovima trenera. Pripreme sam odradio jako korektno, čak sam i postigao jedan gol, no, nije bilo dovoljno. Nisam bio ni u konkurenciji niti za jednu utakmicu, iako u nekima nije bilo trećeg stopera, odnosno zamjene, te sam odlučio otići. Mislim da je ta odluka bila najbolja za obje strane. Ja idem igrati, a Zrinjski više na teretu neće imati igrača koji ne igra, tako da je odlično ispalo za obje strane”, ističe Lovrić.

Kaže kako ga je oduševio direktor Zrinjskog Danko Šulenta.

“To je odličan čovjek, ispao je veliki gospodin, baš onako kako su mi pričali prije nego sam došao u Mostar. Sporazumni raskid smo dogovorili bez ikakvih problema i zaista imam samo riječi hvale za direktora Zrinjskog.”

Kaže da je Mura vidjela kakav status ima u Zrinjskom.

“Njima se ozlijedio jako važan stoper i tražili su igrača na toj poziciji. Pratili su mene i saznali su da nisam u kombinacijama trenera u Zrinjskom i poslali su upit. Vrlo brzo smo se dogovorili. Nadam se da ću u Sloveniji pokazati što znam i da ću se izboriti za mjesto u momčadi”, rekao je Lovrić u razgovoru iz Splita za ****.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 20 jan 2023, 12:35

Ljudi moji ako mislite da se pucnes rukama i dovedes pojacanje grdno se varate. Da , ja bih isto volio da dodju svaki dan po jedno top pojacanje, ali ne moze, ne ide. Imas prvo igrace kojima je neko dao ugovore, moras prvo sa njima da zavrsis. Svako iole malo jace ime, lupa cifru, trazi kao da dolazi iz Real Madrida. Pogledajte Sarajevo, upumpali su para u ekipu i trenera i na kraju fula. Nismo mi klub koji prima pare sa budzeta , pa boli nas briga lece 700-800 hiljada godisnje mozemo toliko lahko da razbacimo, nasa budzetska primanja i sva druga primanja na godisnjem nivou ne mogu platiti jednu mjesecnu platu jednom dobrom igracu..Nikoga ne branim, nisam ni ja najzadvoljniji ovakvim timom i bodovnim saldom, ali samo treba biti realan i realno procjeniti. Moja licna procjena, treba se otarasiti igraca koji nam ne trebaju ,imamo dovoljno kvalitetnih igraca, sa jos dva pojacanja to je super.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 20 jan 2023, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Tuzla City / Sloga Simin Han

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 20 jan 2023, 16:00

elvirbaljic je napisao/la:
20 jan 2023, 12:35
Ljudi moji ako mislite da se pucnes rukama i dovedes pojacanje grdno se varate. Da , ja bih isto volio da dodju svaki dan po jedno top pojacanje, ali ne moze, ne ide. Imas prvo igrace kojima je neko dao ugovore, moras prvo sa njima da zavrsis. Svako iole malo jace ime, lupa cifru, trazi kao da dolazi iz Real Madrida. Pogledajte Sarajevo, upumpali su para u ekipu i trenera i na kraju fula. Nismo mi klub koji prima pare sa budzeta , pa boli nas briga lece 700-800 hiljada godisnje mozemo toliko lahko da razbacimo, nasa budzetska primanja i sva druga primanja na godisnjem nivou ne mogu platiti jednu mjesecnu platu jednom dobrom igracu..Nikoga ne branim, nisam ni ja najzadvoljniji ovakvim timom i bodovnim saldom, ali samo treba biti realan i realno procjeniti. Moja LG cna procjena, treba se otarasiti igraca koji nam ne trebaju ,imamo dovoljno kvalitetnih pojacanja, sa jos dva pojacanja to je super.
Ima li istine za A.H. ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 20 jan 2023, 16:24

NazorUso je napisao/la:
20 jan 2023, 16:00
Ljudi moji ako mislite da se pucnes rukama i dovedes pojacanje grdno se varate. Da , ja bih isto volio da dodju svaki dan po jedno top pojacanje, ali ne moze, ne ide. Imas prvo igrace kojima je neko dao ugovore, moras prvo sa njima da zavrsis. Svako iole malo jace ime, lupa cifru, trazi kao da dolazi iz Real Madrida. Pogledajte Sarajevo, upumpali su para u ekipu i trenera i na kraju fula. Nismo mi klub koji prima pare sa budzeta , pa boli nas briga lece 700-800 hiljada godisnje mozemo toliko lahko da razbacimo, nasa budzetska primanja i sva druga primanja na godisnjem nivou ne mogu platiti jednu mjesecnu platu jednom dobrom igracu..Nikoga ne branim, nisam ni ja najzadvoljniji ovakvim timom i bodovnim saldom, ali samo treba biti realan i realno procjeniti. Moja LG cna procjena, treba se otarasiti igraca koji nam ne trebaju ,imamo dovoljno kvalitetnih pojacanja, sa jos dva pojacanja to je super.
Ima li istine za A.H. ?
Ima, al pred nama je 🤸

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 20 jan 2023, 16:45

Slažem se. Olako se potpisuju ugovori. Gledam neki dan Hasanbegivic doveden a kiksa protiv Loznice kao zadnji. Jest mlad i borben ali to nije dovoljno i u Slogi Doboj izgubio mjesto. Takvih ima na pretek.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 20 jan 2023, 16:49

husrefbeg je napisao/la:
20 jan 2023, 16:45
Slažem se. Olako se potpisuju ugovori. Gledam neki dan Hasanbegivic doveden a kiksa protiv Loznice kao zadnji. Jest mlad i borben ali to nije dovoljno i u Slogi Doboj izgubio mjesto. Takvih ima na pretek.
Eh, daj pojacanja, potpisuj pa posle samo problem ..Ja sam za da se mladi igraci istrpe..npr Sukilovic imao je gresaka ali nije toliko strasan, jer mi moramo nesto i prodati. Hasanbegovic jeste jak, borben ali bojim se da je Nukic II.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 16:52

VRIJEME JE DA SE SUZI KRUG NA 22-25 IGRAČA I NASTAVI SA PRIPREMAMA U ANTALIJI.EVIDENTNO JE DA IMAMO KVALITET I DA TREBA RADITI NA UIGRAVANJU EKIPE.ROK ZA PRINOVE POLAKO ISTIČE I JA IH VIŠE I NE OČEKUJEM.BILO KAKVI NAKNADNI DOLASCI ZNAČIT ĆE STVARANJE DISHARMONIJE.AKO IGRAČ DOĐE U EKIPU 25 DANA POSLIJE PROZIVKE ILI VIŠE KAKO .ĆE ON I KAD SUSTIĆI SAIGRAČE.PA ONDA PAPIRI.....

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 17:26

Ako je Barkola tu onda nam treba centarfor.Eto halalim i ofenzivnog veznog.
dakle:Fejzić,Barkola,
Čeliković,Šukilovič,Hasanbegović,
Mehidić,Fereira,Ćorić,
Karjašević,Diabi,Karić,Gavrić,Mendeš,
Pantelić,Mehanovič,Mišić,
Nukić,Kuzmanović,Mujarić(?)
Hadžić,-
-----------------------------------
p.s. Mujarića nema na TM.
---------------------------------------------
(MEŠINOVIĆ,BURIĆ,NARGALIČ)(?)

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 17:29

Allan Eleouet.......OVAJ SE JOŠ VODI NA NAŠEM TM.Je li ga ko vidio na treninzima?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 17:35

Transfer rumours BiH

·
💣 𝘽𝙊𝙈𝘽𝘼 𝙄𝙕 𝙏𝙐𝙕𝙇𝙀 💣
𝘼𝙯𝙢𝙞𝙧 𝙃𝙪𝙨𝙞𝙘 𝙨𝙫𝙞𝙢 𝙨𝙞𝙡𝙖𝙢𝙖 𝙯𝙚𝙡𝙞 𝙙𝙤𝙫𝙚𝙨𝙩𝙞 𝙣𝙖𝙥𝙖𝙙𝙖𝙘𝙖 𝘼𝙧𝙢𝙞𝙣𝙖 𝙃𝙤𝙙𝙯𝙞𝙘𝙖 !!!
Azmir Husic je bivsem bh. reprezentativcu pripremio ponudu kakva se ne odbija. Hodzic je u karijeri igrao za Liverpool, Dinamo, Zeljeznicar...
slika
slika
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22/23.................Aug 31, 2022...Fehérvár------------------Fehérvár.......Without Club...€500k
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 17:49

Danas je na svom stadionu Banja Ilidža gradačačka Zvijezda i zvanično počela pripreme za nastavak sezone 2022/2023 pod vođstvom stručnog štaba na čelu sa glavnim trenerom Nebojšom Đekanovićem.

Pozivu su se odazvali svi igrači iz jesenjeg dijela prvenstva a nedostaju samo Amar Kovčić i Berin Ćatić koji su odlučili potražiti drugim klub. NK Zvijezda očekuje u ovoj zimskoj pauzi nekoliko prinova o čemu će se jasnije znati sve kada se to ostvari.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 18:20

Da li se ovo neko šali sa nama za Lovrića i Hodžića ili stvarno pregovaramo sa momcima.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 20 jan 2023, 18:26

tuzlac je napisao/la:
20 jan 2023, 17:49
Danas je na svom stadionu Banja Ilidža gradačačka Zvijezda i zvanično počela pripreme za nastavak sezone 2022/2023 pod vođstvom stručnog štaba na čelu sa glavnim trenerom Nebojšom Đekanovićem.

Pozivu su se odazvali svi igrači iz jesenjeg dijela prvenstva a nedostaju samo Amar Kovčić i Berin Ćatić koji su odlučili potražiti drugim klub. NK Zvijezda očekuje u ovoj zimskoj pauzi nekoliko prinova o čemu će se jasnije znati sve kada se to ostvari.
Potpisao za Banovice, zavrseno je to.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 20 jan 2023, 19:40

Harun Karić: Bošnjaković je odličan trener i stručnjak, uz njegovu pomoć želimo izaći iz krize
PREMIJER LIGA BIH20/01/2023 u 19:09 h
Mlađi premijerligaš iz grada soli, Tuzla City, iza sebe već ima jednu odigranu pripremnu utakmicu. Na stadionu Bare gostovala je Loznica slavivši pobjedu sa 2:0. Rezultat je bio u drugom planu, a intencija novog šefa struke Nebeskoplavih bila je da isproba sve raspoložive igračke snage.
Fudbaleri Tuzla Cityja ovog vikenda pred sobom imaju još jedan izazov. Sutra će na Barama dočekati ekipu Zvijezde 09. Meč se igra sa početkom od 13 sati, a o dosadašnjim toku priprema razgovarali smo sa mladim veznjakom Tuzlaka, Harunom Karićem.
"Pripreme teku u najboljem redu, a mi smo krenuli sedmicu dana ranije u odnosu na sve ekipe. Na treninzima je dobra atmosfera, radi se punom parom i u ekipi vlada dobro raspoloženje što je preduslov za postizanje dobrih rezultata u nastupajućoj polusezoni“, poručuje U-21 reprezentativac BiH koji je prošle polusezone imao dosta prilika da pokaže koliko zna i može.
Karić se nada da će dobre igre nastaviti i pod trenerskom palicom Milenka Bošnjakovića.
"Novi šef stručnog štaba je odličan trener i stručnjak. Nadam se da ćemo uz njegov kvalitet i naš trud i rad ostvariti sve zacrtane ciljeve vezane za predstojeću polusezonu. Prije svega da u ligi izađemo iz rezultatske krize i vratimo se na kolosijek pobjeda, a u Kupu BiH da odemo do samog kraja i podignemo pobjednički pehar“, zaključuje Karić.
Nakon sutrašnje utakmice protiv Zvijezde 09, ekipa Tuzle City 25. januara putuje na pripreme u Antaliju (Turska). Prema ranijem planu, tamo će Nebeskoplavi odigrati najmanje tri pripremna meča.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 2 gosta.