FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma dati šansu Milicevicu, ako ništa proslu polusezonu je branio u Bratstvu. I uvijek mi padne napamet Pavlović protiv C.Zvezde. momka pokupise sa plaze i odbranio utalmicu karijere.
Kakav Veca i bakraci, momak nije 2-2,5 godine stao na gol kako treba
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Usaglasiti se sa strukom. Imamo tu privilegiju da je Hasagić trener golmana i mislim da je najispravnije da on donese sud da li Muftić/Miličević može odgovoriti na zadatke za prvih par kola ili da se okrenemo dovođenju novog golmana.lijevapolutka je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:14Ma dati šansu Milicevicu, ako ništa proslu polusezonu je branio u Bratstvu. I uvijek mi padne napamet Pavlović protiv C.Zvezde. momka pokupise sa plaze i odbranio utalmicu karijere.
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma normalno. Zato je on trener golmana a ne ja. Nego čisto moje razmisljanjeSudoHusika je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:34Usaglasiti se sa strukom. Imamo tu privilegiju da je Hasagić trener golmana i mislim da je najispravnije da on donese sud da li Muftić/Miličević može odgovoriti na zadatke za prvih par kola ili da se okrenemo dovođenju novog golmana.lijevapolutka je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:14Ma dati šansu Milicevicu, ako ništa proslu polusezonu je branio u Bratstvu. I uvijek mi padne napamet Pavlović protiv C.Zvezde. momka pokupise sa plaze i odbranio utalmicu karijere.
moSa ljoŽe
- dubioza144
- Kontakt:
Ja bi da nam Nedo sredi Kjosevskog
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Krosevski je brat i volio bi ga vidjeti u svetom dresu 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
Dok nam nedo bude sredjivao igrace mi cemo imati reprezentaciju za bakus ili barloti, a ne za ligu.
Kjosevski kakav god da je, a realno los je i nije dugo branio, na kraju je umislio da je neka zvijezda i k*rcio se po gradu i klubu, umislio da je reprezentativac, jedva cekao da ode, valjda mislio da ce imati neku veliki karijeru. I na kraju pao bogu iza nogu pa sad kao mogli bi ga vratiti.
Ista stvar je sa kemom osmankovicem bila i jos mnogo nasih omladinaca.
A ako ne moze istrpiti Muftica 3 4 tekme, ne znam sta ce nam uopste lik onda.
I jasno mi je da Mulalic ne zna, realno slab je trener, ali mi nije jasno kako covjek za 5 godine nista nije htio nauciti. Jer je stava da on najbolje zna sve samo mu se nikad kockice ne poklope.
Kjosevski kakav god da je, a realno los je i nije dugo branio, na kraju je umislio da je neka zvijezda i k*rcio se po gradu i klubu, umislio da je reprezentativac, jedva cekao da ode, valjda mislio da ce imati neku veliki karijeru. I na kraju pao bogu iza nogu pa sad kao mogli bi ga vratiti.
Ista stvar je sa kemom osmankovicem bila i jos mnogo nasih omladinaca.
A ako ne moze istrpiti Muftica 3 4 tekme, ne znam sta ce nam uopste lik onda.
I jasno mi je da Mulalic ne zna, realno slab je trener, ali mi nije jasno kako covjek za 5 godine nista nije htio nauciti. Jer je stava da on najbolje zna sve samo mu se nikad kockice ne poklope.
Milicevic opet ide u Bratstvo izgledalijevapolutka je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:14Ma dati šansu Milicevicu, ako ništa proslu polusezonu je branio u Bratstvu. I uvijek mi padne napamet Pavlović protiv C.Zvezde. momka pokupise sa plaze i odbranio utalmicu karijere.
Evo maloprije objavi Oslobođenje da Miličević ide u Stupčanicu na posudbuKapitenK je napisao/la: ↑30 jun 2022, 10:38Milicevic opet ide u Bratstvo izgledalijevapolutka je napisao/la: ↑30 jun 2022, 09:14Ma dati šansu Milicevicu, ako ništa proslu polusezonu je branio u Bratstvu. I uvijek mi padne napamet Pavlović protiv C.Zvezde. momka pokupise sa plaze i odbranio utalmicu karijere.
Kako saznajemo, Milićević će na posudbu u NK Stupčanica iz Olova, koji je ove sezone izborio plasman u Prvu ligu FBiH i bio je u potrazi za kvalitetnim golmanom.
Milićević je rođen 13. aprila 2002. godine, a prošle sezone je u sedam utakmica branio za Bratstvo i bile su mu to prve seniorske minute u karijeri.
Nadam se da će i Šito negdje na posudbu ako već neće braniti
-
- Kontakt:
Kad se vrati Bender
-
- Kontakt:
Nije ovo baš toliko ni bezazlena povreda. 3 sedmice samo mirovanja a pitanje je koliko fizikalne traju. Zeznuta situacija.
Željezničar za život cijeli!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:

Znam ali prelazni rok za igrače s amaterskim ugovor traje do polovine septembra, do tad će se vratit Josip i moći ćeš Šitu negdje poslat da braniSudoHusika je napisao/la: ↑30 jun 2022, 11:14Nije ovo baš toliko ni bezazlena povreda. 3 sedmice samo mirovanja a pitanje je koliko fizikalne traju. Zeznuta situacija.
Sta je ovo?
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Fine uslove smo mu dali, ali ode kod Arapa najvjrv..
- NerminFatic
- Kontakt:
Svako zasluzuje drugu sansu pa tako i Vedran. Vjerovatno je sazrio i svjestan je svojih gresaka zbog cega nije ostao u klubu gdje je ponikao i sada samo moze biti bolji. Volio bih da se vrati i zacepi rupu prvih 3-4 kola na golu iako ce tesko pored Bendera izboriti jedinicu kasnije.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, SamoDaKazeem, voltron30 i 58 gostiju.