Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dobro pa ga ne poredi sa onim sto je vise placen i sto nije promijenio ligu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Principatus
- Kontakt:
1. Ma ustvari boli me briga koje si vjere, a sa nacionalnosti to nema veze.
2. Ako ti je to toliko dosadilo ili ti ne valja, jednostavno ne citaj.
Pa to vec zvuci logicnije.
2. Ako ti je to toliko dosadilo ili ti ne valja, jednostavno ne citaj.
Dakle mi moramo prestati sa tim? Uredu nije krivica u njegovim saigracima nego u nama.Dirk je napisao/la:Da Bog da Edin dao 100 golova ali nece ih dati dok u drugim igracima trazite izgovor za njegovu losu igru
Pa to vec zvuci logicnije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Onaj nakon povrede odigra tek trecu tekmu i to nijednu cijelu a dobio je svaki skok dok tvoj "dijamant" ne radi nista (osim onih stvari koje vi izvucete da su dobre), a usput moras shvatiti da ovo nije Bundesliga i da nema smjesnih stopera da ih prolazis kako pozelis ... TEVEZ JE KRIV , A MOZDA I SILVARaul_64 je napisao/la:Dobro pa ga ne poredi sa onim sto je vise placen i sto nije promijenio ligu...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da barem znas na koga je momak mislio?Dirk je napisao/la:
Onaj nakon povrede odigra tek trecu tekmu i to nijednu cijelu a dobio je svaki skok dok tvoj "dijamant" ne radi nista (osim onih stvari koje vi izvucete da su dobre), a usput moras shvatiti da ovo nije Bundesliga i da nema smjesnih stopera da ih prolazis kako pozelis ... TEVEZ JE KRIV , A MOZDA I SILVA
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- crvenocrni
- Kontakt:
Ja stvarno neznam sto neki ljudi jedva cekaju da pljuju po Dzeki. Pa sta sad hocete da dodje kod branitelja titule i kod najbolje odbrane u ligi i reseta sve redom, stvarno mozes procitat puno s.r.a.nj.a ovdje. Ne kazem da trenutno nesto super igra al' sjasite mu vise sa ledja i pustite momka da se prilagodjava a ne odma 'vidi nema Teveza ko mu je sad kriv' i tako te suplje.
P.S.
Ne odobravam ni ove sto krive druge za njegovu nesto slabiju igru. Jos uvijek se prilagodjava. U svakom slucaju ima bolji prosjek od Torresa i to za dosta manje para...
P.S.
Ne odobravam ni ove sto krive druge za njegovu nesto slabiju igru. Jos uvijek se prilagodjava. U svakom slucaju ima bolji prosjek od Torresa i to za dosta manje para...
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 20 mar 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko je danas isto los...ili dobar kao svi igraci na tekmi.
Ama bas niko se ne istice.Prema tome......
P.S M.C
je dosao po bod.I sa ovakvom ce igrom prije to izvuci,nego Celzi tri.
Ama bas niko se ne istice.Prema tome......
P.S M.C
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 mar 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislio sam da spominje Carrolla , a onaj sto nije promjenio ligi je do sada uradio ono sto Edin nece za 10 godina u istoj ... Mene dusa zaboli kad se neko usudi reci da je on blizu Torresa koji je vjerovao ili ne najuspjesniji DEBITANT u Premiershipu sa 24 postignuta gola u prvoj sezoniOmerbavarac je napisao/la:Da barem znas na koga je momak mislio?Dirk je napisao/la:
Onaj nakon povrede odigra tek trecu tekmu i to nijednu cijelu a dobio je svaki skok dok tvoj "dijamant" ne radi nista (osim onih stvari koje vi izvucete da su dobre), a usput moras shvatiti da ovo nije Bundesliga i da nema smjesnih stopera da ih prolazis kako pozelis ... TEVEZ JE KRIV , A MOZDA I SILVA
Edine 24 gola ... ma ne trudi se ti ces doci do 4 ali ovo 24
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Dzeko nije los bio u prvom poluvremenu, cak su i na Bluemoom zadovoljni.. NAjgore je sto nema lopti.. Hajvan Kolarov i kad dobije loptu puca iz nidje veze pozicija umjesto da doda..
Dzeko je makar bolji u odnosu na Toresa.. Treba Mancini Jonsona uvesti da Dzeki proba proturiti koju loptu...
Dzeko je makar bolji u odnosu na Toresa.. Treba Mancini Jonsona uvesti da Dzeki proba proturiti koju loptu...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav samo jadan dribling .. Mogao je vise napraviti iz ove situacije . Ee moj Dzeko 
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Ajde i ti se pridruzi pljuvacimaGoalgetter je napisao/la:Kakav samo jadan dribling .. Mogao je vise napraviti iz ove situacije . Ee moj Dzeko
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Postoji velika razlika izmedju kritike i pljuvanja.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Ajde i ti se pridruzi pljuvacimaGoalgetter je napisao/la:Kakav samo jadan dribling .. Mogao je vise napraviti iz ove situacije . Ee moj Dzeko
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Znam da postoji, nisam rekao da si pljuvao po njemu, nego "pridruzi se"Goalgetter je napisao/la:Postoji velika razlika izmedju kritike i pljuvanja.Analiticar=Ahmo je napisao/la:Ajde i ti se pridruzi pljuvacimaGoalgetter je napisao/la:Kakav samo jadan dribling .. Mogao je vise napraviti iz ove situacije . Ee moj Dzeko
R.I.P VEDRAN PULJIC
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto bih se pridruzio ? Lose igre Dzeke sigurno nisu razlog da ga pljujem.
Ne trazim da ga hvalis. Vec ako te vec ne zanima ili ako te nervira njegova neefikasnost mozes to reci u jednom postu fino, korektno. Nisam ni ja zadovoljan njegovim igrama. Vec tvoji postovi vise lice na neko ponizavanje i pljuvanje...Dirk je napisao/la:Dobar je Edinrossoner je napisao/la:Ajde Dirk fak of! Imas li ti sine drugih poteskoca u zivotu? Nije zivot samo tastatura i internet... Ne nabijaj postove svojom gluposcu.
Osim - drugo ime za Želju !
- SoloJuve26
- Kontakt:
cudan smo mi narod,, uvijek volimo vise tudje nego svoje, zalosno!!!!!!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Necromacer
- Kontakt:
Hajmo se poceti lagati "Dzeko dans briljira" 
Edo danas nit smrdi nit miriše.Sva igra Citya se svodi napucaj sa 40 m. do Ede pa šta on napravi.Mancini treba da vidi od Carla šta je kolektiv i kad ne ide najbolje kao danas zalaganje i kolektivna igra donesu rezultat.Da je umjesto Lamparda ili Maloude Anelke ili bilo koga drugog vidjeli bi da je Edo zaista majstor.
Aj bola okanite se covjeka nije on kriv što niko ne zna dodat lopte iz ovog City-a sve isto sakato 
Sretno Abidal :´(
- Megamon
- Kontakt:
Kolarovu treba kompas 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dzeko nije tip igraca da dobije loptu na 40-50 metara i da prodribla sve i dadne gol . Njemu trebaju lopte na nekih 20 -25 metara , izbaciti ga 1 na 1 sa golmanom ili 1 na 1 sa stoperom i to su njegove situacije . On to u Cityu do sada nikada nije dobio