Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raul_64
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Raul_64 » 20 mar 2011, 18:09

Dobro pa ga ne poredi sa onim sto je vise placen i sto nije promijenio ligu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 mar 2011, 18:09

1. Ma ustvari boli me briga koje si vjere, a sa nacionalnosti to nema veze.
2. Ako ti je to toliko dosadilo ili ti ne valja, jednostavno ne citaj. :)
Dirk je napisao/la:Da Bog da Edin dao 100 golova ali nece ih dati dok u drugim igracima trazite izgovor za njegovu losu igru
Dakle mi moramo prestati sa tim? Uredu nije krivica u njegovim saigracima nego u nama.
Pa to vec zvuci logicnije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 18:11

Raul_64 je napisao/la:Dobro pa ga ne poredi sa onim sto je vise placen i sto nije promijenio ligu...
Onaj nakon povrede odigra tek trecu tekmu i to nijednu cijelu a dobio je svaki skok dok tvoj "dijamant" ne radi nista (osim onih stvari koje vi izvucete da su dobre), a usput moras shvatiti da ovo nije Bundesliga i da nema smjesnih stopera da ih prolazis kako pozelis ... TEVEZ JE KRIV , A MOZDA I SILVA :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 mar 2011, 18:14

Dirk je napisao/la:
Onaj nakon povrede odigra tek trecu tekmu i to nijednu cijelu a dobio je svaki skok dok tvoj "dijamant" ne radi nista (osim onih stvari koje vi izvucete da su dobre), a usput moras shvatiti da ovo nije Bundesliga i da nema smjesnih stopera da ih prolazis kako pozelis ... TEVEZ JE KRIV , A MOZDA I SILVA :lol:
Da barem znas na koga je momak mislio? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 20 mar 2011, 18:15

Ja stvarno neznam sto neki ljudi jedva cekaju da pljuju po Dzeki. Pa sta sad hocete da dodje kod branitelja titule i kod najbolje odbrane u ligi i reseta sve redom, stvarno mozes procitat puno s.r.a.nj.a ovdje. Ne kazem da trenutno nesto super igra al' sjasite mu vise sa ledja i pustite momka da se prilagodjava a ne odma 'vidi nema Teveza ko mu je sad kriv' i tako te suplje.

P.S.
Ne odobravam ni ove sto krive druge za njegovu nesto slabiju igru. Jos uvijek se prilagodjava. U svakom slucaju ima bolji prosjek od Torresa i to za dosta manje para...
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 20 mar 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 mar 2011, 18:15

Dzeko je danas isto los...ili dobar kao svi igraci na tekmi.
Ama bas niko se ne istice.Prema tome......
P.S M.C :mrgreen: je dosao po bod.I sa ovakvom ce igrom prije to izvuci,nego Celzi tri.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 mar 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 mar 2011, 18:16

Omerbavarac je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
Da barem znas na koga je momak mislio? :roll:
Mislio sam da spominje Carrolla , a onaj sto nije promjenio ligi je do sada uradio ono sto Edin nece za 10 godina u istoj ... Mene dusa zaboli kad se neko usudi reci da je on blizu Torresa koji je vjerovao ili ne najuspjesniji DEBITANT u Premiershipu sa 24 postignuta gola u prvoj sezoni :D

Edine 24 gola ... ma ne trudi se ti ces doci do 4 ali ovo 24 :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 20 mar 2011, 18:19

Dzeko nije los bio u prvom poluvremenu, cak su i na Bluemoom zadovoljni.. NAjgore je sto nema lopti.. Hajvan Kolarov i kad dobije loptu puca iz nidje veze pozicija umjesto da doda..

Dzeko je makar bolji u odnosu na Toresa.. Treba Mancini Jonsona uvesti da Dzeki proba proturiti koju loptu...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 18:22

Kakav samo jadan dribling .. Mogao je vise napraviti iz ove situacije . Ee moj Dzeko :shock:

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 20 mar 2011, 18:23

Goalgetter je napisao/la:Kakav samo jadan dribling .. Mogao je vise napraviti iz ove situacije . Ee moj Dzeko :shock:
Ajde i ti se pridruzi pljuvacima ;)
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 18:24

Analiticar=Ahmo je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kakav samo jadan dribling .. Mogao je vise napraviti iz ove situacije . Ee moj Dzeko :shock:
Postoji velika razlika izmedju kritike i pljuvanja. ;)

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 20 mar 2011, 18:25

Goalgetter je napisao/la:
Analiticar=Ahmo je napisao/la:
Postoji velika razlika izmedju kritike i pljuvanja. ;)
Znam da postoji, nisam rekao da si pljuvao po njemu, nego "pridruzi se" ;)
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 mar 2011, 18:28

Sto bih se pridruzio ? Lose igre Dzeke sigurno nisu razlog da ga pljujem.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 20 mar 2011, 18:32

Dirk je napisao/la:
rossoner je napisao/la:Ajde Dirk fak of! Imas li ti sine drugih poteskoca u zivotu? Nije zivot samo tastatura i internet... Ne nabijaj postove svojom gluposcu.
Dobar je Edin :lol:
Ne trazim da ga hvalis. Vec ako te vec ne zanima ili ako te nervira njegova neefikasnost mozes to reci u jednom postu fino, korektno. Nisam ni ja zadovoljan njegovim igrama. Vec tvoji postovi vise lice na neko ponizavanje i pljuvanje...
Osim - drugo ime za Želju !

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 mar 2011, 18:38

cudan smo mi narod,, uvijek volimo vise tudje nego svoje, zalosno!!!!!!!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 20 mar 2011, 18:48

Hajmo se poceti lagati "Dzeko dans briljira" :D

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 20 mar 2011, 18:54

Edo danas nit smrdi nit miriše.Sva igra Citya se svodi napucaj sa 40 m. do Ede pa šta on napravi.Mancini treba da vidi od Carla šta je kolektiv i kad ne ide najbolje kao danas zalaganje i kolektivna igra donesu rezultat.Da je umjesto Lamparda ili Maloude Anelke ili bilo koga drugog vidjeli bi da je Edo zaista majstor.

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 20 mar 2011, 18:55

Aj bola okanite se covjeka nije on kriv što niko ne zna dodat lopte iz ovog City-a sve isto sakato :(
Sretno Abidal :´(

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 mar 2011, 18:55

Kolarovu treba kompas :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 mar 2011, 18:58

Dzeko nije tip igraca da dobije loptu na 40-50 metara i da prodribla sve i dadne gol . Njemu trebaju lopte na nekih 20 -25 metara , izbaciti ga 1 na 1 sa golmanom ili 1 na 1 sa stoperom i to su njegove situacije . On to u Cityu do sada nikada nije dobio ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, IgmanskiVukovi, LeCoq, Normus90, Sheyi i 39 gostiju.