_forzamilan_ je napisao/la:Vala je bezveze izgubiti protiv ovih rusa koji su zalutali u LP pa makar i rezultatski nebitnoj utakmic. Ako ništa bar se niko od ovih važnih nije povrijedio![]()
Koga li će Milan dobiti sad u knock out fazi?
Barcu ili Real
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
_forzamilan_ je napisao/la:Vala je bezveze izgubiti protiv ovih rusa koji su zalutali u LP pa makar i rezultatski nebitnoj utakmic. Ako ništa bar se niko od ovih važnih nije povrijedio![]()
Koga li će Milan dobiti sad u knock out fazi?
al jbg ljudi nemaju srece u zdrijebufrancobaresi je napisao/la:Sljedeća 2 mjeseca se maksimalno posvetiti ligaškim utakmicama i pokušati što prije se priključiti vrhu tabele.
Liga Prvaka je iza nas , makar do polovine Februara, nije loše bilo , makar nismo kao City koji uloži pola milijarde u 3 godine i ne mogu grupu da prođu već 2 god. zaredom![]()
![]()
![]()
Odnosno prvi engleski tim koji nije pobjedio nijednu utakmicu u grupi .
Nije sve u novcu , zato FORZAAAAAAAAAA MILAAAAAAAAN !!

Eh to je vec neki pomak, bas onaj tip igraca koji je potreban Milanu. Pojacati se na jos mozda dvije-tri pozicije i ekipa ce biti sasvim zadovoljhavajuca. Vjerujem da bi se i Boateng malo trznuo njegovim dolaskom tako da bi sredina bila izvrsna a valjda bi to ovako nekako izgledalo.francobaresi je napisao/la:Drago mi je što je De Sciglio igrač utakmice , odnosno najbolje ocjenjen igrač Milana.
Momak je odigrao 70 % od onoga što može i eto najbolji je bio .
I Snajder nam se praktički nudi , jer izjavio je da želi ostati u Milanu jer mu se dopada život u tom gradu , haman pa ga skoro džaba možemo dobiti samo treba na vrijeme reagovati . Mislim da bi pristao i na platu od nekih 4-4.5 miliona € Još kad tome dodamo da je veliki prijatelj sa De Jongom i Boatengom onda nema nikakvih prepreka .
Montolivo- De Jong - Snajder .. "trio fantastico "![]()
Imam eben osjecaj da bi bez obzira na (Ne)kvalitet satrali Domuza iako su oni ove godine fantasticni..... Strpljivom igrom se oni mogu vrlo lahko dobiti u to sam ubjedjen..... Tu je svakako Schalke oni su ovdje zalutali i def. najslabiji nosioc...... PSG bi vas ubio budimo realni.... Mozda bi IbraIlPrincipe je napisao/la:Mogući protivnici Milana u osmini finala: PSG, Schalke, Dortmund, Barça, Manchester United, Bayern.![]()
PSG,Schalke inekako, ostalo sve ako nam dođe možemo se pozdraviti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.