AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

pesmaster
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la pesmaster » 04 dec 2012, 22:44

_forzamilan_ je napisao/la:Vala je bezveze izgubiti protiv ovih rusa koji su zalutali u LP pa makar i rezultatski nebitnoj utakmic. Ako ništa bar se niko od ovih važnih nije povrijedio :roll:
Koga li će Milan dobiti sad u knock out fazi? :cry:

Barcu ili Real :D
Sloboda Tuzla !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 dec 2012, 22:44

ma nek je usao malo i on, nek skuplja te utakmice u LP

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 04 dec 2012, 22:46

realno nisam nista ocekivao od utakmice, ali sam bar mislio da ce igraci koji ne dobijaju stalno sansu nesto pokazati, kad ono kante obicne, nista vrijedno pomena nisu napravili i onda neko kaze sto ne igraju, a tu prije svega mislim na Pazzinija i Bojana, moram reci da je Zapata opet odlican bio, dok se vidjelo da nemamo sredine i ideje u napadu, ovako losem zenitu nisu mogli napraviti par zrelih sansi za go

doduse kad vidis flaminija i ambrosinija u sredini ne mozes ni ocekivati nikakvu kreaciju napada

molim boga samo da ovo ne utice na psihu igraca, jer smo taman uhvatili neki ritam dobrih rezultata, ako sad sjebu i seriji A onda ga je..

FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 04 dec 2012, 22:53

Ma joj,nama pod hitno treba neki veznjak i kreativac na sredini terena da proigrava,ovo sad izgleda zalosno,trce ko telad po terenu lijevo desno,nesto se dodaju,a nista konkretno da urade.

Veceras su mi svi djelovali nezainteresovano,posebno oni od kojih sam ocekivao da ce se potruditi odigrati kako treba i mozda izboriti mjesto u prvih 11,ali kakvi,nista,njet :mrgreen:
Ali ajde,sta je bilo bilo je,prosli smo dalje,valjda ce nam se potrefiti neki laksi protivnik :)

Evo ga Dinamo dao gol,amin boze vise :lol:
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 04 dec 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 04 dec 2012, 22:56

Valjate gluposti vala ...

Kad pogledaš da na sredini imaš Ambrosinija i Flaminija, treba znat da puno kreativnih napada neće biti.

Bojan se trudi, pokušava, imao je par dobrih prodora ...

Boateng samo igrač koji zna sve sa loptom ali nema igrača kao što je imao Ibrahimovica da mu pravi visak pa da se pokaze ...

Pazzini ku'rac ! kad primi loptu samo se nagne ledjima na cuvara i pokusava je graditi ili izboriti faul.

Acerbi me oduševio ;)

Robinho unese makar živosti u našu igru ;) pokuša, kreira ... ugl treba znati da boljeg igrača nemamo pa da možeš reći "što nije nejga ubacio, yebo ga Robinho" ... valjao je njihove igrače, žonglirao ... istina imao 2-3 greše kod predaje lopte ali sa njim naša igra je puno brža ...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 dec 2012, 23:05

Totalno nebitna utakmica koja neće uticati na moral naših igrača , ovo je bila utakmica tipa "moramo je odigrati i pojaviti se na terenu" , čak i bez 6-7 standardnih igrača smo bili bolji ..
Ali eto sad se vidi da od 7-8 igrača veznih koje imamo u rotaciji , samo je Montolivo pravi kreator , ostali su trkači i to treba mjenjati :roll:
Zapat i Acerbi su bili ponajbolji noćas , De Sciglio je bio solidan , malo je djelovao nonšalantno ali jbg dešava se .
Pazzini , Mesbah , Flamini , i Robinho su po meni najlošiji .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 dec 2012, 23:46

ja ne kontam vas sto nesto vazda kudite robinha...vidite li vi koliko je nasa igra brza i opasnija sa njim u igri...njega je jako tesko cuvati i definitivno dosta prilika po gol stvara...i iz jedne takve vecinom dodje gol ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 dec 2012, 00:48

Sljedeća 2 mjeseca se maksimalno posvetiti ligaškim utakmicama i pokušati što prije se priključiti vrhu tabele.
Liga Prvaka je iza nas , makar do polovine Februara, nije loše bilo , makar nismo kao City koji uloži pola milijarde u 3 godine i ne mogu grupu da prođu već 2 god. zaredom :lol: :lol: :lol:
Odnosno prvi engleski tim koji nije pobjedio nijednu utakmicu u grupi .
Nije sve u novcu , zato FORZAAAAAAAAAA MILAAAAAAAAN !!
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 dec 2012, 09:18

ma ajd nismo lose odigrali uzmemo li u obzir ko je sve igrao sinoc i to da nama nije trebao ni bo dok je zenit trebao sva tri. osim rezultata u svakom segmentu smo ih nadigrali.. samo steta moga je dati priliku i niangu i gabrijelu ali eto. valjda i oni zaigraju kad :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 dec 2012, 11:20

francobaresi je napisao/la:Sljedeća 2 mjeseca se maksimalno posvetiti ligaškim utakmicama i pokušati što prije se priključiti vrhu tabele.
Liga Prvaka je iza nas , makar do polovine Februara, nije loše bilo , makar nismo kao City koji uloži pola milijarde u 3 godine i ne mogu grupu da prođu već 2 god. zaredom :lol: :lol: :lol:
Odnosno prvi engleski tim koji nije pobjedio nijednu utakmicu u grupi .
Nije sve u novcu , zato FORZAAAAAAAAAA MILAAAAAAAAN !!
al jbg ljudi nemaju srece u zdrijebu :mrgreen:

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 05 dec 2012, 12:03

Realno gledajući, da ste vi bili u grupi u kojoj se City nalazio ne vjerujem kako bi ste se našli u potu za knockout fazu takmičenja. RMA & BvB su jako vel'ki zalogaji, te je ta grupa od početka nazvana kao grupa 'smrti'.
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 dec 2012, 13:27

slika

:lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 dec 2012, 16:59

Ocjene za sinoćnji poraz od Gazproma :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 dec 2012, 17:32

Drago mi je što je De Sciglio igrač utakmice , odnosno najbolje ocjenjen igrač Milana.
Momak je odigrao 70 % od onoga što može i eto najbolji je bio .
I Snajder nam se praktički nudi , jer izjavio je da želi ostati u Milanu jer mu se dopada život u tom gradu , haman pa ga skoro džaba možemo dobiti samo treba na vrijeme reagovati . Mislim da bi pristao i na platu od nekih 4-4.5 miliona € Još kad tome dodamo da je veliki prijatelj sa De Jongom i Boatengom onda nema nikakvih prepreka .
Montolivo- De Jong - Snajder .. "trio fantastico " :D :D
-Rui Costa-

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 05 dec 2012, 19:56

francobaresi je napisao/la:Drago mi je što je De Sciglio igrač utakmice , odnosno najbolje ocjenjen igrač Milana.
Momak je odigrao 70 % od onoga što može i eto najbolji je bio .
I Snajder nam se praktički nudi , jer izjavio je da želi ostati u Milanu jer mu se dopada život u tom gradu , haman pa ga skoro džaba možemo dobiti samo treba na vrijeme reagovati . Mislim da bi pristao i na platu od nekih 4-4.5 miliona € Još kad tome dodamo da je veliki prijatelj sa De Jongom i Boatengom onda nema nikakvih prepreka .
Montolivo- De Jong - Snajder .. "trio fantastico " :D :D
Eh to je vec neki pomak, bas onaj tip igraca koji je potreban Milanu. Pojacati se na jos mozda dvije-tri pozicije i ekipa ce biti sasvim zadovoljhavajuca. Vjerujem da bi se i Boateng malo trznuo njegovim dolaskom tako da bi sredina bila izvrsna a valjda bi to ovako nekako izgledalo.

Boateng - Montolivo - De Jong
-------------Sneijder--------------

Dovesti nekoga jaceg kao stopera, lijevog beka i nekog pravog CF-a uz Shaarawya, ma kako zadovoljavajuca ta bi ekipa Milana bila vrh.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 dec 2012, 20:04

_____________________Gabriel
__DeSciglio__Papadopoulos__Mexes__Constant
__________Boateng___De Jong___Montolivo
___________________Sneijder
____________Balotelli_______El-Shaarawy

:lol:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 dec 2012, 20:05

Sneijder je zasad u domeni SF ali uvijek postoji ta šansica pa ćemo vidjeti kako će se stvari razvijati u budućnosti. Zna se da su on i Boa ali i njihove djevojke/žene prijatelji pa i to može biti jedan od faktora mada zasad kako ja to vidim Sneijder će u Englesku.

Usput sretno Juventini večeras, mislim na one prave, ne trolove ;)
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 dec 2012, 22:52

Mogući protivnici Milana u osmini finala: PSG, Schalke, Dortmund, Barça, Manchester United, Bayern. :twisted:

PSG,Schalke inekako, ostalo sve ako nam dođe možemo se pozdraviti :P

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 05 dec 2012, 23:03

IlPrincipe je napisao/la:Mogući protivnici Milana u osmini finala: PSG, Schalke, Dortmund, Barça, Manchester United, Bayern. :twisted:

PSG,Schalke inekako, ostalo sve ako nam dođe možemo se pozdraviti :P
Imam eben osjecaj da bi bez obzira na (Ne)kvalitet satrali Domuza iako su oni ove godine fantasticni..... Strpljivom igrom se oni mogu vrlo lahko dobiti u to sam ubjedjen..... Tu je svakako Schalke oni su ovdje zalutali i def. najslabiji nosioc...... PSG bi vas ubio budimo realni.... Mozda bi Ibra :D osjetio neku sentimentalnost i bio blag......
Pa zasto ne i LOPOVIJA United.... Nista oni posebno nisu.... Jedino dobar napad, sve ostalo prosjek.....
Ovi ostali su bolji.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 dec 2012, 23:04

Ma Bayerna smo uvijek dobijali kad bi igrali sa njima, a United osim one sramote od 4:0 isto tako :mrgreen:
Ja bi volio ovim redom : PSG, Schalke, Bayern, Utd, Barca, Dortmund

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.