ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja cu samo reci : teorija je teorija, praksa je praksa momak moj.Sta kad praksa nadidje teoriju? Znaci i pored argumenata ti nisi u stanju prihvatiti najobicniju cinjenicu, i to samo zato sto sam ja to rekao i sto je detrimentno prema profesoru ccc. Sta reci?
Al ajd', Hrvati fantaziraju, jebga. Pa i Rusi, Cesi, Slovaci, svi.
Aj aj, pozdrav.
Nije istina da ja ne prihvatam cinjenicu - ja ne prihvatam supljak da su ti brojevi cinjenice. Kontas?
Ne vjerujem nasoj policiji koja se sastoji od hajvana i ciji "rezultati" krse zakone medicine. Vise vjerujem doktorima koji se bave ovim stvarima nego nekom murjasu iz Zagreba ili Sremske Mitrovice koji koristi aparat iz 1978e koji nikad nije kalibriran i ciji je rok trajanja isteko. Ti ljudi nisu doktori i smijesno je da iznose tako bombasticne "cinjenice" koje svi strucnjaci na svijetu poricu.
Znaci ja ne negiram cinjenice - ja negiram absolutne GLUPOSTI i drasticno preuvelicane brojke koje samo neuk covjek moze prihvatit ko cinjenice.
A sto se tice CINJENICA - evo ti jedne - Cak i ako je Prof. Grebo ustvari Superman koji je popio 3.6 pa nije pao u komu(
Drugim rijecima - cak i da je imao 8.0 u krvi (sto je eto moguce u Skutoriji) - on opet nije nikoga udario, nego je neko njega udario. I to se sve desilo u istoj sredini gdje je Vedran ubijen i gdje je policija pucala u masu navijaca. To nije izoliran incident - to je tamo konstantna pojava - a ti to mozes negirati koliko hoces.
Sto to niko nije pretukao navijace Sirokog nijednom kad su dosli na Velezov stadion - a dolazili su 20 puta sto ja znam? Razlika u odgoju SB Fidelis, razlika u odgoju. A negiraj koliko god hoces.