FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Manje, vise u svakoj ligi, a pogotovo u ovoj nasoj je borba i zelja za pobjedom kljucni faktor. Da dovedes 10 Mesija, ako oni igraju ko picke, nema od toga koristi. Tako da je ovim nasim novim a i starim igracima bez veze suditi, hvaliti ih ili kritikovati dok ih se ne vidi na terenu. Ja mislim da smo mi za ovu ligu svakako imali kvaliteta i bez pojacanja, samo je bitno kako ce ih Jesa spremiti fizicki i psihicki. Ako budu ginuli za svaku loptu ja uopste ne sumnjam u titulu...
Sent from my ST23i using Tapatalk
bordoakapitar je napisao/la:E pa dobro, kriticari... Mislim da ste svima "otvorili oci" , ukazali na sve greske Uprave, Jesica i ostalih odgovornih i sada vam preostaje jedino da zasucete rukave i onako iznervirani pobacate tastature i preuzmete stvari u svoje ruke! Otvorite svoje sefove, ulozite svoje milione, dovedite prave igrace iz pravih agencija, samo vas molim PRESTANITE KENJATI OVDJE VISE! Pa i strumfovi su odmjereniji od nekih pojedinaca ovdje... Pitam se samo, sta umisljate vi ? Ko ste? I ja zivim za Sarajevo, ne s.e.r.e.m nego cekam da pocne i da vidim kako ce to izgledati i maximalno vjerujem ljudima u klubu. Ali ne moze kod nas tako, jer se uvijek nadju oni sto znaju sve bolje i od Uprave i od trenera i od igraca i naravno od nas ostalih na forumu, sto od njihovih g.o.v.a.n.a napisemo nesto jednom u mjesec dana... Prekucali ste...
Smiješni ste sa komentarima nije dotakao loptu, vi ste bili na treningu pa znate, pogotovo se čudim @duški,
Ovo je priliog sa prvog treninga ili drugog, pa dva su bila dnevno jedan kondicioni više a drugi sa loptom, ne neko je sam vidio kako trči i stavio je potpis sa likom
[youtube][/youtube]
Mosa RajvoSa
Pitar6785 je napisao/la:Od dolaska JESICA nikakve fajde nije bilo dosad (Hurtic je imo dobar zalet) Jesic je ujebo ito.(jedino sto je rastjero klan).
Drugo sve dosada sto je uradio je priprema terena da u talu sa nekim u upravi ili okolo uprave mazne VELKE pare. Davat ugovor igracu na 2.5 godine pa to ni mahniti dzenan nebi uradio. 0.6 godina plus 1.5 ako se pokaze.
Taktika, mudros, mangupluk nista nije pokazo u7-8 kola koliko je vodio ekipu.
Jedino sto me drzi na lancu da nebi poceo psovat jeste sto jos ima vremena za dovodenje igraca. Inace igracima klase benka je zadnja opcija nasa liga pa kad sve lade potonu BUNDES LIGA BIH je uvjek tu.
2 brazilca koji ne podnose hladnocu, Deni poceo panziju za nerad dobijat, ovaj kramer nezna se obrijat da fino izgleda kad drzi dres koji nama znaci toliko puno, Muharemovic nije za nk derzeelez .
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja sam misljenja da mozemo svakog dovesti samo mu pare daj,igraju za pare,stipu ublehasku politiku liga,trofeji ambicije,libo njega gdje igra ako je adekvatno placen
,al ponavljam opet mi i s ovim igrackim kadrom smo iznad prosjeka lige,i svaki koji dodje moze nas unaprijediti,tako da se puno ne zamaram prelaznim rokom,ko god dosao dobro nam dosao,a sto se tice Krleta,u jednu ruku mi je drago,a kad pogledam stanje u ekipi,z.ajebano,previse igraca na toj poziciji i fkt neko mora ici,e sad ko nisam pametan

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PitarBordo
- Kontakt:
Na temi standardno... Red kritike, red ovih "ma ja hajde da otjeramo upravu vratimo Baljka i Melunovića"... Mada ovi u drugom redu prvi počnu pljuvati kada sranje udari u ventilator. Navikla većina kukati tek kada se nešto loše dogodi, jer je8o preventivu.
Ne vidim da se ovi ispričaše @jokeru za ono prozivanje, a na kraju se ispotavi da je lik bio u pravu.... Što je bilo?
Još 35 dana, da bi da Zrinjski odustane od takmičenja...
Ovaj Pitar54687 je najveći trol, neki dan gledam svima vam bio smješan... Meni zanimljivije gledati sadolin kako se suši na parmaku.
Ne vidim da se ovi ispričaše @jokeru za ono prozivanje, a na kraju se ispotavi da je lik bio u pravu.... Što je bilo?
Još 35 dana, da bi da Zrinjski odustane od takmičenja...
Ovaj Pitar54687 je najveći trol, neki dan gledam svima vam bio smješan... Meni zanimljivije gledati sadolin kako se suši na parmaku.
Samo Saraj'vo.
NE TREBAJU NAMA DUŠMANI DOVOLJNI SMO MI SAMI SEBI. Pa **** te svi pljuju na momka a niko ga ni pogledao nije (čast pojedinim forumašima) pljuju na Brazilce niko nam ne valja. **** te kao da smo Mančester u najmanju ruku pa sad da dođu neki haman zaman bio je Stepanov,Meša čitava liga bi svršavala da dođu u njihov tim i šta bi na kraju!? Ko je ikad čuo za Barbarića pa on ispade haman najbolji kojeg smo doveli a tad kad su nabrojani dovođeni uprava je bila nebo samo niko iznad nas Ibrak je bio najbolji zar ne a Barabarić je smatran da je doveden za rostera .... Jadni smo mi i nekad pomislim pa za koji klub pojedini navijaju .SVE "PRINOVE" koje su sad došle imaju moju podršku oni su sad igrači naše svetinje a jedini sud ali pravi sud če biti teren i pokazat če se da li su to pojačanja ili samo prinove a ime ne mora biti zvučno da bi bio dobar u našem ili bilo kojem klubu. Dino lopov talđija e šta sve nečemo čuti fakat ja bi se preispitao malo da tako razmišljam baš mi pojedini nisu jasni a vrijeme če pokazati ko je u pravu 
Sarajevo ljubavi moja!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ljud samo lagano bice ovo sve ok vjerujte na moju rijec bice velike euforije ovdje ubrzo samo opusteno
Ma pitarska posla ,sutra da potpišu dva dobra igrača od euforije nebi mogli ući na forum i sve tako u krug samo da hoće utakmice pa da se bar ima o čemu komentarisati ova šuplja ubisekac je napisao/la:NE TREBAJU NAMA DUŠMANI DOVOLJNI SMO MI SAMI SEBI. Pa **** te svi pljuju na momka a niko ga ni pogledao nije (čast pojedinim forumašima) pljuju na Brazilce niko nam ne valja. **** te kao da smo Mančester u najmanju ruku pa sad da dođu neki haman zaman bio je Stepanov,Meša čitava liga bi svršavala da dođu u njihov tim i šta bi na kraju!? Ko je ikad čuo za Barbarića pa on ispade haman najbolji kojeg smo doveli a tad kad su nabrojani dovođeni uprava je bila nebo samo niko iznad nas Ibrak je bio najbolji zar ne a Barabarić je smatran da je doveden za rostera .... Jadni smo mi i nekad pomislim pa za koji klub pojedini navijaju .SVE "PRINOVE" koje su sad došle imaju moju podršku oni su sad igrači naše svetinje a jedini sud ali pravi sud če biti teren i pokazat če se da li su to pojačanja ili samo prinove a ime ne mora biti zvučno da bi bio dobar u našem ili bilo kojem klubu. Dino lopov talđija e šta sve nečemo čuti fakat ja bi se preispitao malo da tako razmišljam baš mi pojedini nisu jasni a vrijeme če pokazati ko je u pravu
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ljud samo lagano bice ovo sve ok vjerujte na moju rijec bice velike euforije ovdje ubrzo samo opusteno
- PitarBordo
- Kontakt:
Ko tačno pljuje, recimo, na brazilce? Za Barbarića su čuli svi koji nisu na telemachu, tj. imaju ArenaSport i prate fudbal. Za tog za kojeg kažeš da ga niko nije gledao, a pljuje se - stoji da treba da se odkaže na terenu, ali ova priča da je prošao probu prije nego je dio priprema gdje se igrački može dokazati počeo, to je malo bljutavo. To za Dinu... Molim te.sekac je napisao/la:NE TREBAJU NAMA DUŠMANI DOVOLJNI SMO MI SAMI SEBI. Pa **** te svi pljuju na momka a niko ga ni pogledao nije (čast pojedinim forumašima) pljuju na Brazilce niko nam ne valja. **** te kao da smo Mančester u najmanju ruku pa sad da dođu neki haman zaman bio je Stepanov,meša čitava liga bi svršavala da dođu u njihov tim i šta bi na kraju!? Ko je ikad čuo za Barbarića pa on ispade haman najbolji kojeg smo doveli a tad kad su nabrojani dovođeni uprava je bila nebo samo niko iznad nas Ibrak je bio najbolji zar ne a Barabarić je smatran da je doveden za rostera .... Jadni smo mi i nekad pomislim pa za koji klub pojedini navijaju .SVE "PRINOVE" koje su sad došle imaju moju podršku jedini sud ali pavi sud če biti teren i pokazat če se da li su to pojačanja ili samo prinove a ime ne mora biti zvučno da bi bio dobar u na šem ili bilo kojem klubu. Dino lopov talđija e šta sve nečemo čuti fakat ja bi se preispitao malo da tako razmišljam mbaš mi pojedini nisu jasni a vrijem če pokazati ko je u pravu
A na kraju krajeva, je l' to treba uvijek pustiti da "vrijeme pokaže ko je u pravu" ili nekada treba preventivno djelovati?
Svi ćemo mi imati mišljenje nakon što vidimo "prinove" na djelu, ali kako te nije hastra, na osnovu dosadašnjih iskustava i toka ove pauze - da će tada biti prekasno? Mnogi ovdje po defaultu slijepo brane Upravu, trenera, stare, nove igrače od imaginarih neprijatelja, a izgleda ne kontaju da nam je realna opcija da ostanemo suva kurtza ilitiga da ne odemo ni u EL, realna šansam a volio bih da vidim kako ćete se ponašati borci protiv imaginarnog kada se to desi, jer tada će biti veći "pljuvači" od ovih koje trenutno prozivaju.
Samo Saraj'vo.
Bez Evrope nemozemo ostati nikako,il prvenstvo il kup,negdje cemo je uhvatiti
,a sad je pitanje koliko cemo mi biti zadovoljni samo s Evropom,ako kojim slucajem ne osvojimo ni jedan trofej,vecina je govorila halalit ce titulu da neke stvari dodju na svoje mjesto,i kako te stvari polako dolaze,a i misljenja se polako mijenjaju,def.sto vec neko rece pitarska posla,da sutra potpise Alexandrov,titula je na Kosevu ne treba se ni igrati itd.,al to valjda dodje samo po sebi jbg,jace od ljudi

grb sto kuca,umjesto srca
- PitarBordo
- Kontakt:
To je želja, a u stvarnosti moramo se dobrano namučiti da bi išta osigurali... Isto kao što ću suditi o igraču kad zaigra i u evropu ću povjerovati kad istu osiguramo.RedEvil je napisao/la:Bez Evrope nemozemo ostati nikako,il prvenstvo il kup,negdje cemo je uhvatiti![]()
Samo Saraj'vo.
-
Pitaristok
- Kontakt:
@sekac
Bravo, odlično, međutim teško da ćeš ih natjerati na razmišljanje sa činjenicama...
Bravo, odlično, međutim teško da ćeš ih natjerati na razmišljanje sa činjenicama...
Jedino relevantno neko misljenje mozemo dati o treneru. O svim ostalim prinovama nema potrebe govoriti sve dok ne pocnu igrati. Sjetimo se Suljica dosao iz kantona i pojacao nas. Sto se tice trenera ni mene nije odusevio nista nisam vidio od njega da mogu reci bilo sta. Ali treba sacekati pripreme i nekoliko kola pa onda vidjeti je li i on jos jedna ubleha u nizu. Jer u jednoj utakmici protiv Zrinjskog ne vjerujem da mozemo mnogo toga vidjeti.
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Sarajevo ce izdominirati u drugom djelu sezone tako da ce mnogi pojesti svoja vnago!!
Puna podrska upravi, strucnom stabu i igracima!!
Mosa rajvoSa, mosa Horde Zla!!!
Puna podrska upravi, strucnom stabu i igracima!!
Mosa rajvoSa, mosa Horde Zla!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pitarbordo, sta se imaju izvinjavati, svima je odavno poznato za Bulica, ko hoce da zna on i zna ko nece on ce gurati svoju pricu i biti glup, jednostavno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta si-ste mislio-li o Stepanovu, Meši,Ikandeu..... nemoj da tražim gdje pisano Barbarić može za rostera samo i ono kao da je valjao ostao bi u Splitu bla bla bla i ja sam Tomislava gledao i isto što pišem za ove i za njega sam pisao malo sam navijao da ostane ćak sam rekao da je on pojačanje što se pokazalo tačnim. To za Dinu ja ne govorim pogledaš malo unazad i vidi šta se piše za Dinu i upravu.PitarBordo je napisao/la:Ko tačno pljuje, recimo, na brazilce? Za Barbarića su čuli svi koji nisu na telemachu, tj. imaju ArenaSport i prate fudbal. Za tog za kojeg kažeš da ga niko nije gledao, a pljuje se - stoji da treba da se odkaže na terenu, ali ova priča da je prošao probu prije nego je dio priprema gdje se igrački može dokazati počeo, to je malo bljutavo. To za Dinu... Molim te.sekac je napisao/la:NE TREBAJU NAMA DUŠMANI DOVOLJNI SMO MI SAMI SEBI. Pa **** te svi pljuju na momka a niko ga ni pogledao nije (čast pojedinim forumašima) pljuju na Brazilce niko nam ne valja. **** te kao da smo Mančester u najmanju ruku pa sad da dođu neki haman zaman bio je Stepanov,meša čitava liga bi svršavala da dođu u njihov tim i šta bi na kraju!? Ko je ikad čuo za Barbarića pa on ispade haman najbolji kojeg smo doveli a tad kad su nabrojani dovođeni uprava je bila nebo samo niko iznad nas Ibrak je bio najbolji zar ne a Barabarić je smatran da je doveden za rostera .... Jadni smo mi i nekad pomislim pa za koji klub pojedini navijaju .SVE "PRINOVE" koje su sad došle imaju moju podršku jedini sud ali pavi sud če biti teren i pokazat če se da li su to pojačanja ili samo prinove a ime ne mora biti zvučno da bi bio dobar u na šem ili bilo kojem klubu. Dino lopov talđija e šta sve nečemo čuti fakat ja bi se preispitao malo da tako razmišljam mbaš mi pojedini nisu jasni a vrijem če pokazati ko je u pravu
A na kraju krajeva, je l' to treba uvijek pustiti da "vrijeme pokaže ko je u pravu" ili nekada treba preventivno djelovati?![]()
Svi ćemo mi imati mišljenje nakon što vidimo "prinove" na djelu, ali kako te nije hastra, na osnovu dosadašnjih iskustava i toka ove pauze - da će tada biti prekasno? Mnogi ovdje po defaultu slijepo brane Upravu, trenera, stare, nove igrače od imaginarih neprijatelja, a izgleda ne kontaju da nam je realna opcija da ostanemo suva kurtza ilitiga da ne odemo ni u EL, realna šansam a volio bih da vidim kako ćete se ponašati borci protiv imaginarnog kada se to desi, jer tada će biti veći "pljuvači" od ovih koje trenutno prozivaju.
Sarajevo ljubavi moja!
FK Sarajevo
"Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati, ja mogu samo u Sarajevu igrati"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A tebe cu iz tenka gadjat'MCMLXVI je napisao/la:"Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati, ja mogu samo u Sarajevu igrati"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dakle, ostaje Krle!? Dobar je on, ali kad je na poziciji centarfora, tad je najbolji, ovo ovako kako sad izgleda iskreno se nadam da ide Benko, i da ide za lijepu lovu, strah me donekle da ne ode Duljević, zbog dolaska Denija, a i zbog neke naše zle navike da Krleta "pripitomljavamo" na krilo, onda ćemo čak i unazaditi našu igru. Do ovog momenta mi se sve činilo kao dobro, jer su Deni, i spominjani dolazak Ledeta, barem meni davali neku ideju unaprijeđenja onog što trenutno imamo. Smatram da Deni Simeunović u određenoj mjeri može unaprijediti našu igru, ali sve pod uslovom da u ekipi bude i Duljević. Nadalje, smatram da Muharemović može u znatnoj mjeri pokrenuti i preokrenuti našu sredinu, i da je u situaciji u kakvoj se nalazimo idealno rješenje tu (neće mu trebati period prilagođavanja, prilično je polivalentan (ogavni komentatorski epitet) igrač i dovoljno kvalitetan da odgovori svim ulogama na sredini jednako kvalitetno), priče starac i dolazi iz raspalog Olimpika su...hmmm, starac je nosio raspalog Olimpika do evropskih nastupa prošle godine. Ova priča o prilagođavanju je sve samo ne izlizana, postoje igrači koji se teže priviknu na novi klub, oni koji se lakše priviknu, i oni koji se nikad ne priviknu. Čak i veliki, najveći igrači nekad blistaju, odu u novu sredinu i nestanu.
Samir Radovac lako može postati inicijalna kapisla našeg napada na titulu, takav je igrač, vjerujem da u ekipi u kojoj se mnogo treba napadati po krilima, on može izvući maksimum. Na stranu sve priče.
Što se tiče ovog Kramara, nisam nešto oduševljen. Smetaće i ne znam šta sad treba da bude sa Mihojevićem!? Ranije sam govorio da nam nisu potrebni i Barbarić i Stepanov, već jedan od njih uz kojeg treba prključiti Kovačevića i maksimalno isforsirati jer može postati dobar stoper, sad sam svakako bio uvjerenja da Marko konačno treba da počne da dobija priliku, ali nejse... da budem krajnje subjektivan, radije sam za opciju da smo umjesto Kramara potpisali Husejinovića i čekali do ljeta, eto da ga makar vidim 15 minuta u našem dresu.
Što se tiče odlazaka, žao mi je Hebibovića, kada su svi pljuvali Almira Bekića mišljenja sam bio da će doći na svoje, i evo dolazi, istog sam mišljenja bio i za Hebibovića, jednostavno smatram da nije dobio pravu priliku i tačka, nema rasprave. Malo ljudi je svjesno da igra beka zavisi apsolutno od krila koje se nalazi ispred njega. Sad trenutno preporođeni i samopouzdani Duljević igra ispred Bekića i imaš lijevu stranu odličnu, ako vratimo sve kako je i bilo u Dženinom mandatu garantujem da će Bekić opet biti meta kritika i ismijavanja.
Uglavnom eto tako, čitam svašta nešto ovdje oko pojačanja, pa mi dođe da šta i napišem, kad može onaj pitarnešto, mogu i ja
Samir Radovac lako može postati inicijalna kapisla našeg napada na titulu, takav je igrač, vjerujem da u ekipi u kojoj se mnogo treba napadati po krilima, on može izvući maksimum. Na stranu sve priče.
Što se tiče ovog Kramara, nisam nešto oduševljen. Smetaće i ne znam šta sad treba da bude sa Mihojevićem!? Ranije sam govorio da nam nisu potrebni i Barbarić i Stepanov, već jedan od njih uz kojeg treba prključiti Kovačevića i maksimalno isforsirati jer može postati dobar stoper, sad sam svakako bio uvjerenja da Marko konačno treba da počne da dobija priliku, ali nejse... da budem krajnje subjektivan, radije sam za opciju da smo umjesto Kramara potpisali Husejinovića i čekali do ljeta, eto da ga makar vidim 15 minuta u našem dresu.
Što se tiče odlazaka, žao mi je Hebibovića, kada su svi pljuvali Almira Bekića mišljenja sam bio da će doći na svoje, i evo dolazi, istog sam mišljenja bio i za Hebibovića, jednostavno smatram da nije dobio pravu priliku i tačka, nema rasprave. Malo ljudi je svjesno da igra beka zavisi apsolutno od krila koje se nalazi ispred njega. Sad trenutno preporođeni i samopouzdani Duljević igra ispred Bekića i imaš lijevu stranu odličnu, ako vratimo sve kako je i bilo u Dženinom mandatu garantujem da će Bekić opet biti meta kritika i ismijavanja.
Uglavnom eto tako, čitam svašta nešto ovdje oko pojačanja, pa mi dođe da šta i napišem, kad može onaj pitarnešto, mogu i ja
Trenutno korisnika/ca: VolimoSarajevo i 34 gosta.