Pa nije se ni sirokom prosle godine odgodilo tako da...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Nisam ja nikog izdvojio, generalno kad se to desi, NS treba da ima malo vise osjecaja prema bilo kom klubu
- FKSDoGroba
- Kontakt:
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:275:2, 1:3mnon46 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:23Vico vam ukr'o titulu, a drugi biliRatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:21
Ona dupla je bila postena, ne mogu dusu grijesiti![]()
Jel to Zubandan nije postena titula ? Jel to Amarovo prekucavanje nisu postene titule ? Ko je ostecen ? Nama je Zrinjski zvekno titulu i Sarajevo dva puta ( jednom su Dino, Ibrakovic i Kusturica zavrsili Boga da je ukradu, a jednom Vico uz odobravanje pitara nebil Borac otisao u Europu ).
Trabal jos sta ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Situacija je posebno zanimljiva jer se slična scena dva ista kluba dogodila nedavno u kup natjecanju. Naime, tada je bila obrnuta situacija, Široki je tražio odgodu na što je tada Velež pristao, da bi u odgođenoj utakmici Velež ispao od Širokog.
Ovo je lekcija prema ovom klubu, Savez nije mogao odgoditi utakmicu bez pristanka kluba iz lištice.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
mislim da savez formalno ne moze nista u ovoj situaciji, jer siroki ne zeli da odgodi.
VrenamaDrogiranih, ce meni odmah moralisati ovdje o tome kako se pise nekom borcu, ali ce zato sutiti ko zadnja hinja kada onaj Pitar ismijava rahmetli Djildu koji je isto tako branio ovaj grad, dao zivot za njega. Tad ne reaguje, fol ne vidi sta se pise.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:01
Odakle ti pravo da tako pišeš jednom borcu?!?! Da nije bilo njega, sad ni ti ne bi kuckao ovde, ili bi bio "večni navijač železničara". Kako te nije sramota? Bez obzira šta je i kako napisao, tvoje je da ga poštuješ dok god diše. Ako nešto pogrešno i/ili loše napiše, opet moraš imati razumjevanja zbog svega onoga što je prošao.
Odavno je meni jasno, kad vidim za koga i šta sam se borio, da sam napravio najveću glupost u životu, a ti si samo još jedan od dokaza..Ali, ako nekad pogriješimo, profulimo, zaboravimo... imaj osjećaja, ako ne prema nama i našoj borbi, onda barem prema onim zabrinutim roditeljskim pogledima kojima su nas ispraćali, nevještim osmjehom prikrivajući suze.
Bezobrazno mile!
Sibe, licemjeru !
- IsmirMirvic
Cudi me ovo. Velez i Siroki Brijeg imaju correctne odnose, ili su bar imali.
https://maps.app.goo.gl/jdK1jXUf2Q2zTPJj9
Eto ti adresa na google maps da se ne izgubis. I nemoj da im bjezis vise, ljudi ulazu napore i svoje vrijeme kako bi tebi pomogli a ti im uzvracas kako? Nema smisla covjece.
dedice bolje se brini da te hercika ne opali il proteza ne ispadne zbog brige za namaPitarsam je napisao/la: ↑16 avg 2024, 19:57Sinoc smo obratili pažnju kako lokalna i kantonalna politika
neumjesno i nadasve bezobrazno krade budjetske pare od
gradjana i usmjerava ih u propalu kriminalnu prciju iz Zvornicke!
Večeras,unutrašnje slagalice i previranja!
Strucna Analiza”front man”Rahimica!
“Budu dio nas”
“Biti dio nas”
“Oni su dio nas”
Ako Bog dabit će to sve dobro”iako stanje u klubu nije dobro”
“Imamo 42 igrača na platnom spisku,ali ćemo to smanjiti
Na 20”
Rahimicev mecena i “investitor “već skrisio 2M€
za malo vise od 2 mjeseca,da bi zakrpio rupe da nasukana
Zeljkanova brodica ne potone!!Izlaznih transfera nigdje,Jozakovih
700 000€ nigdje,a trener samo kukumace i kvalitetne igrače traži .
A tek smo u polovini Augusta?!
dusa draga zabrinuta

Prvo namiriti sve one sa DNK -Željkan i filozofijom. Za svaki
slucaj,pogotovo sto se Stilica tice.
Katastrofalno stanje vamo,tamo,ali bice dobro ako Bog da!
“Treba da se prave veliki transferi”
“Očekujemo jedan takav”
“Nadamo se da će biti”
“Velika vjerovatnoca”
“Desiti i nadam se”
“Tako će i da bude”
Ako Bog da
I ako investitor krhne još par miliona €!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
A koji ti sad@telahavlevela?!TefalTava je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:34dedice bolje se brini da te hercika ne opali il proteza ne ispadne zbog brige za namaPitarsam je napisao/la: ↑16 avg 2024, 19:57Sinoc smo obratili pažnju kako lokalna i kantonalna politika
neumjesno i nadasve bezobrazno krade budjetske pare od
gradjana i usmjerava ih u propalu kriminalnu prciju iz Zvornicke!
Večeras,unutrašnje slagalice i previranja!
Strucna Analiza”front man”Rahimica!
“Budu dio nas”
“Biti dio nas”
“Oni su dio nas”
Ako Bog dabit će to sve dobro”iako stanje u klubu nije dobro”
“Imamo 42 igrača na platnom spisku,ali ćemo to smanjiti
Na 20”
Rahimicev mecena i “investitor “već skrisio 2M€
za malo vise od 2 mjeseca,da bi zakrpio rupe da nasukana
Zeljkanova brodica ne potone!!Izlaznih transfera nigdje,Jozakovih
700 000€ nigdje,a trener samo kukumace i kvalitetne igrače traži .
A tek smo u polovini Augusta?!
dusa draga zabrinuta![]()
Čiji si ti bot,ko te napravio od ove trojice?!

Ti stvarno pacenice mitomanski misliš da ćeš svojim primitivnim
odgovorima baziranih na ličnoj osnovi ispast pametan i smiješan?!
Sve mu dodje kraj,nego paša imali kakvi novi igrača na vidiku kod nas?IsmirMirvic je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:32Cudi me ovo. Velez i Siroki Brijeg imaju correctne odnose, ili su bar imali.
Šta ti dodju ovi @orden43-44,@19vegeta87?!Orvel je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:34https://maps.app.goo.gl/jdK1jXUf2Q2zTPJj9
Eto ti adresa na google maps da se ne izgubis. I nemoj da im bjezis vise, ljudi ulazu napore i svoje vrijeme kako bi tebi pomogli a ti im uzvracas kako? Nema smisla covjece.
Jeste li u nekom botovskom krvnom srodstvu.Ko je koga kreirao?!

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Šta će trans Red Army-a na utakmici Junajteda?
Nisu ih valjda i englezi natamburali?!
Nisu ih valjda i englezi natamburali?!

- HemusHotel
- Kontakt:
Evo, ja ti neću ništa za zlo uzeti, halali mi ako sam te uvrijedio, tebe ili bilo kojeg navijača Želje. Džilda je bio moj drug, neka mu se Jedini smiluje. Imao je zlatno, a opet dječačko srce u tijelu gorostasa. Učio je nas mlađe da ne srljamo ako idemo na druge u akcijanje, bilo smo bordo ili plavi klinci. Vidiš nešto, ja dam svaki vikend bilo na tekmi, dal na Koševu dal na Grbavici, na Koševu onako sa svojim bordo obilježjima, na Grbavici incognito. Ali se uvijek išlo skupa, djeca mahala, da udarimo kod god dođe. I kad je Zema zvao BBB sam pred jugom Koševa da izađu da se pošiba sa njima, a znao je da smo mi tu odmah spremni da uletimo ili kada dođe 15 buseva cigana na Grbavicu skupa sa Pašom, Šinikom, Brnetom i ostalim delijskim vedetama grada Sarajeva, pa ih ne možemo udariti.let3 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:29VrenamaDrogiranih, ce meni odmah moralisati ovdje o tome kako se pise nekom borcu, ali ce zato sutiti ko zadnja hinja kada onaj Pitar ismijava rahmetli Djildu koji je isto tako branio ovaj grad, dao zivot za njega. Tad ne reaguje, fol ne vidi sta se pise.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑16 avg 2024, 20:01
Odakle ti pravo da tako pišeš jednom borcu?!?! Da nije bilo njega, sad ni ti ne bi kuckao ovde, ili bi bio "večni navijač železničara". Kako te nije sramota? Bez obzira šta je i kako napisao, tvoje je da ga poštuješ dok god diše. Ako nešto pogrešno i/ili loše napiše, opet moraš imati razumjevanja zbog svega onoga što je prošao.
Odavno je meni jasno, kad vidim za koga i šta sam se borio, da sam napravio najveću glupost u životu, a ti si samo još jedan od dokaza..Ali, ako nekad pogriješimo, profulimo, zaboravimo... imaj osjećaja, ako ne prema nama i našoj borbi, onda barem prema onim zabrinutim roditeljskim pogledima kojima su nas ispraćali, nevještim osmjehom prikrivajući suze.
Bezobrazno mile!
Sibe, licemjeru !
I završit ću ti ovo jednom kratkom pričom: Nekada dok su se igrali malonogometni novogodišnji turniri na kojima je bilo strašno navijanje sa obje strane, sa leđa sam dobio udarac u glavu od jednog od tadašnjih prominentnijih likova sa vašega Juga. U koškanju se nismo uspjeli ni ljudski potući tada. E znaš li da sam njemu prvom na dženazu otišao na samom početku rata i bilo mi ga je žao kao brata rođenog. I dan danas jeste. Još jednom, no hard feelings, možemo se mi prepucavati, pa i udarati ako treba. Ali mi smo djeca ove zemlje i ovog grada i dišemo istim srcem i plućima.
Neka te svako dobro prati.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?
- MocMahale444
Smradek-pitarsam je mala vagina, sta ce on 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ja ne znam koji je **** drugi put igramo u pon, zasto ne vikend **** ih svak?
04.10.2009 !
A zamisljam dedicu kako se sav u punom pogonu zada da nesto podvlaci, trazi, istrazuje

- MocMahale444
Đuturum tajpi ga koliko mu treba ima godina, sve ce ti biti jasno.
Kaze mlatio raju redovno u mladosti, crni pojas drugi dan.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Eno potparol Slobode najavljuje da će klepnuti Želju, a ne zna da su već u Federalnoj, pa kroz koju godinu u kantonalnoj sve zahvaljujući mafiji koja vodi klub. Zamazuju oči navijačima.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska i 33 gosta.