messilla je napisao/la:Čekaj da uzmem kokice, tek sad kreću prave teorije zavjere.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Au kakvo sranje na Al Jazeeri. Strasna paljba.
Policija na nekim mjestima uz zestoku razmjenu vatre pokusava privesti vojsku uz pomoc naroda
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
gle, smatram da narod treba biti taj koji odlucujetuzlak1987 je napisao/la:Mozes podrzati vojsku koja voli popiti pivo ili drogirane vjernike? :)Chinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
ako narod zeli islamiziranu Tursku, neka tako bude, ako zeli sekularnu Tursku, neka tako bude
ako Erdogdan nesto namece mimo volje naroda, to ne podrzavam, medjutim, ovdje vidim da je narod na ulicama stao uz Erdogana, tako da sam sklon misljenju da narod najbolje zna i da vojska grijesi
Lotito ce to da potamani do izlaska sunca, do ikindije svi prezivjeli pocinju navijati za Romu.vrebac86 je napisao/la:Bielsa hoće da preuzme Tursku pa se ovi iz Lazia digli i protestujuGefufna je napisao/la:Jedini si gluplji od Baketa veceras, cestitamChinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kaze neki lik na Sky-u da mu je ovo sve cudno, skoro iscenirano

messilla je napisao/la:Zar ne reče da turska vojska nije što je nekad bila?Kawhi je napisao/la:Mali dio vojske bez ičije podrške krenuo, hmm. Erdoganu ovo najviše odgovara.
Prije cu vjerovat u zavjeru da Erdogan sam napravi ovo , nego da su ovoliko glupi i slabi bili.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jel to s lica mjesta izvjestavassolinas je napisao/la:Policija na nekim mjestima uz zestoku razmjenu vatre pokusava privesti vojsku uz pomoc naroda
This time next year we'll be millionaires.
Nema potrebe da kopiraš sa drugih forumaKawhi je napisao/la:
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nemas ti svoje misljenje, vec plutas nizvodno, to je tvoj najveci problemChinaglia je napisao/la:gle, smatram da narod treba biti taj koji odlucujetuzlak1987 je napisao/la:Mozes podrzati vojsku koja voli popiti pivo ili drogirane vjernike?Chinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
ako narod zeli islamiziranu Tursku, neka tako bude, ako zeli sekularnu Tursku, neka tako bude
ako Erdogdan nesto namece mimo volje naroda, to ne podrzavam, medjutim, ovdje vidim da je narod na ulicama stao uz Erdogana, tako da sam sklon misljenju da narod najbolje zna i da vojska grijesi
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayinMomciluk je napisao/la:Jel to s lica mjesta izvjestavassolinas je napisao/la:Policija na nekim mjestima uz zestoku razmjenu vatre pokusava privesti vojsku uz pomoc naroda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:gle, smatram da narod treba biti taj koji odlucujetuzlak1987 je napisao/la:Mozes podrzati vojsku koja voli popiti pivo ili drogirane vjernike?Chinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
Tom logikom SDA je najbolja opcija za BiH vec 25 godina iako je BiH u tih 25 godina jedna od najnerazvijenijih drzava Evrope
Ovi vojnici sto ce veceras da izginu ce za 50-100 godina vjerovatno biti heroji kada narod shvati koliko je se zafrkao .. Normalno ako ovo nije iscenirano
pa u suštini treba da nas boli qurac šta narod hoće i kako će bit. šta mene zaboli qurac kakvu oni Tursku hoće, samo nek **** od ranjavanja i ubijanja civila a ostalo nek rade šta god hoćeChinaglia je napisao/la:gle, smatram da narod treba biti taj koji odlucujetuzlak1987 je napisao/la:Mozes podrzati vojsku koja voli popiti pivo ili drogirane vjernike?Chinaglia je napisao/la:nisam upucen zbog cega sve ovo, tako da ne znam koga podrzat'
jbt gledam na fejsu, nekim ko da je Erdogan prvi rodjak koliko ga brane, a brane ga samo jer voli spometuti Bosna, Bošnjaci i na kraju obnovi hamam u Sarajevu. Dogodine ce nam i jednu trafiku napravit pa će opet svršavati na pomen Erdogana
Nad tobom sunce najljepše sja
- SlevinKelevra
- Kontakt:
"It's almost 2 a.m. and mosques across Istanbul are relentlessly calling people to the streets to resist and protest the military coup."
eh sad, nije to tako jednostavno, mislim ovo za SDAtuzlak1987 je napisao/la:Tom logikom SDA je najbolja opcija za BiH vec 25 godina iako je BiH u tih 25 godina jedna od najnerazvijenijih drzava Evrope :D
Ovi vojnici sto ce veceras da izginu ce za 50-100 godina vjerovatno biti heroji kada narod shvati koliko je se zafrkao .. Normalno ako ovo nije iscenirano :)
Pa sto obrisa ne bi te ja prijaviosolinas je napisao/la:..
This time next year we'll be millionaires.
Otvorite oci I vi u BiH, pa saberite samo dva I dva I vidjet cete sta je uzrok ovoga u Turskoj I da sama Turska je ovdje u ratu sa stranom silom koja je isti scenario realizovala u Iraku, Egiptu I Siriji. Sta se treba desiti da ljudi otvore oci vise I shvate kako JEDNO KRILO CIAe konstantno izazica haos u vladama koje nisu pod njenom kontrolom. Pa sukob ovdje je I djetetu vidljiv iz aviona pobogu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nisam ja obrisao. A sada **** u PM.Momciluk je napisao/la:Pa sto obrisa ne bi te ja prijaviosolinas je napisao/la:..
"Modra boja,na bijelome platnu,
aj ovako ja i ti pričamo i ti kažeš dižeš udar. ja te pitam šta prvo radiš? šta bi mi ti rekao?messilla je napisao/la:Zar ne reče da turska vojska nije što je nekad bila?Kawhi je napisao/la:Mali dio vojske bez ičije podrške krenuo, hmm. Erdoganu ovo najviše odgovara.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.