Pa Soldo će i biti startni lijevi stoper nema tu šta, ja sam ok s tim dobar je onNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2024, 11:08Skroz sam zaboravio na njegajohntravolta123 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 11:02Imas Soldu koji je odigrao kraj sezone odlicno s tim jos od prije radio sa ZekicemNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2024, 10:45
Koliko sam shvatio ovaj Djordjevic je doveden da bude ta 10ka i vezni red ce sacinjavati on Mustafic i Buljubasic.Ovo ostalo Julardzija,Matanovic,Mehmedovic rotacija
Ocekujem potpis Kupresaka da rijesimo tu poziciju lijevog beka koja nam je pre pre prekriticna
Malo me brine i taj LCB kojeg ce igrati Jovic i Mujkic.Ocekicao sam nekoga jaceg tu a ove za klupe ali dobro sta je tu je![]()
Valjda od njih trojice jedan bude u formi.Soldo se probudio pred kraj prosle sezone a mogao bi ga Zekic jos unaprijediti i podici
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
@skoroalenstojko je napisao/la: ↑07 jul 2024, 02:13NazorUso je napisao/la: ↑07 jul 2024, 01:13I ti si dolijo, lisac jedan![]()
Ja s teme upoznao dosta momaka. Ruleta brata spletom okolnosti na dzenazi sreo. Panto, joker, stare kuke![]()
Btw, necete vjerovati, s jednim likom se sprijateljio na forumu, i evo prije 10 min mu dosao sa svadbe.
Forum pise romane haha
Pozz za sve, dok se nismo "poklali"![]()
![]()
Ima ovdje puno dobrih momaka/ljudi. I ti si jedan od njih.
A Ko se to “objesio”![]()
![]()

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kupresak je dobar igrac, za ovu ligu top pojacanje, a za nesto vise cemo tek vidjeti..
Hercegovke svima dohakale 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Samo da ne bude ono naše standardno kad dovedemo nekog iz druge ekipe naše lige, da se sa loptom sastavit ne može.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dobro ovaj je pismeniju školu prošao prije potpisa za Široki, vjerujem da ne bi bio Duraković br. 2
Šta bi na kraju s onim iz Wehena Ćatićem? Je l' prestao Ajlu pratit', da ga prekrižimo?
benko21 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 11:56@skoroalenstojko je napisao/la: ↑07 jul 2024, 02:13NazorUso je napisao/la: ↑07 jul 2024, 01:13
I ti si dolijo, lisac jedan![]()
Ja s teme upoznao dosta momaka. Ruleta brata spletom okolnosti na dzenazi sreo. Panto, joker, stare kuke![]()
Btw, necete vjerovati, s jednim likom se sprijateljio na forumu, i evo prije 10 min mu dosao sa svadbe.
Forum pise romane haha
Pozz za sve, dok se nismo "poklali"![]()
![]()
Ima ovdje puno dobrih momaka/ljudi. I ti si jedan od njih.
A Ko se to “objesio”![]()
![]()
![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
Nezdrava atmosfera na forumu. Treba se vratit na normalnu..pljuvanje vrijedjanje ismijavanje i negativa.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kada bi se uspjeli dovesti Kupresak i Oroz sto je duska spomenuo to bi bilo top. Sto se tice te 10ke sto se spominje to bi se moglo nadopunit trenutnim rosterom. Djordjevic, Mustafic pa cak i umjesto 10ke poluspic u vidu Catakovica, Guliahsvilija, Kyeremeha se moze iskombinovati.
Evo napokon sam našao neke od ulaznica
Ovo je popularna iz gradacca gdje su hemijskom prepravljali cijenu kad su vidjeli koliko nas ima

Ovo je popularna iz gradacca gdje su hemijskom prepravljali cijenu kad su vidjeli koliko nas ima

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Kad putuju naši za Kazakstan , ima li kakvih insajdera ko putuje da li su uopste bili prijave igrace za europu. Slabo nešto i mediji pisu o ovim europskim utakmicama.
-
- Kontakt:
Pisao je neko da su svi prijavljeni osim Jatte koji mora cekati radnu i boravisnu dozvolubordobijeli je napisao/la: ↑07 jul 2024, 13:40Kad putuju naši za Kazakstan , ima li kakvih insajdera ko putuje da li su uopste bili prijave igrace za europu. Slabo nešto i mediji pisu o ovim europskim utakmicama.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ferencvaros ne racuna na Gojaka...

Gdje će Bubanja u vezi?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2024, 10:45Koliko sam shvatio ovaj Djordjevic je doveden da bude ta 10ka i vezni red ce sacinjavati on Mustafic i Buljubasic.Ovo ostalo Julardzija,Matanovic,Mehmedovic rotacijaBordoBBoja je napisao/la: ↑07 jul 2024, 10:31Kupresak bi nam legao samo tako. Ali pored tog likevog wing backa, ocajnicki nam treba ofanzivni veznjak, a i stoper neki kvalitetniji. I to bi bilo to.
Vjerujem da ce se ta tri igraca i dovesti
Ocekujem potpis Kupresaka da rijesimo tu poziciju lijevog beka koja nam je pre pre prekriticna
Malo me brine i taj LCB kojeg ce igrati Jovic i Mujkic.Ocekicao sam nekoga jaceg tu a ove za klupe ali dobro sta je tu je
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Najlogicnije bi mi bilo, da protiv Aktobea pocnu Buljubasic i Bubanja iza Đorđevica, desno Kyeremech ili Guli, a lijevo Anđušić.mnon46 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 14:11Gdje će Bubanja u vezi?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2024, 10:45Koliko sam shvatio ovaj Djordjevic je doveden da bude ta 10ka i vezni red ce sacinjavati on Mustafic i Buljubasic.Ovo ostalo Julardzija,Matanovic,Mehmedovic rotacijaBordoBBoja je napisao/la: ↑07 jul 2024, 10:31Kupresak bi nam legao samo tako. Ali pored tog likevog wing backa, ocajnicki nam treba ofanzivni veznjak, a i stoper neki kvalitetniji. I to bi bilo to.
Vjerujem da ce se ta tri igraca i dovesti
Malo me brine i taj LCB kojeg ce igrati Jovic i Mujkic.Ocekicao sam nekoga jaceg tu a ove za klupe ali dobro sta je tu je
Ako budemo igrali sa 3 nazad, satrali bi nas kad bi ovako izašliLucas je napisao/la: ↑07 jul 2024, 14:19Najlogicnije bi mi bilo, da protiv Aktobea pocnu Buljubasic i Bubanja iza Đorđevica, desno Kyeremech ili Guli, a lijevo Anđušić.mnon46 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 14:11Gdje će Bubanja u vezi?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2024, 10:45
Koliko sam shvatio ovaj Djordjevic je doveden da bude ta 10ka i vezni red ce sacinjavati on Mustafic i Buljubasic.Ovo ostalo Julardzija,Matanovic,Mehmedovic rotacija
Onda desno mora igrati Began, lijevo nek nam je Bog na pomoći.
Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, JavierBosnia, laznokrilo, Nantess, OzmoodPinglewood, pierce, SamoDaKazeem, VolimBiH96, zagorski i 110 gostiju.