Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije ovo uzdizanje, ako ti wingbackove igraju krila koja su defanzivno 0 bodova, stoperi su gotovi. Ako izađemo sa Beganom i Jovićem recimo na wingbackovima i Soldom Đuričkovićem i Čelikom, mislim da možemo neriješeno odigrati tamo, čak i dobiti.
Mislim da je to u najgorem slucaju da ce izaci, moguce kerima da stavi lijevo opet, a stoperi ce bit soldo djuri i celik 99%
Jes grohno a tek mu 27, treba ga dovesti da mu opet ozivimo karijeru hahaha
Ma dobra je ideja ali nije dobra bas taj dan posto je Dan zalosti tako da nema nista od togaHz1946 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 18:53Bilo bi top kakvo zajedničko gledanje utakmice da se napravi, recimo na parkingu kod stadiona klub omogući veliko platno, sigurno bi fin broj ljudi došao a pored oni što prodaju sokove/hranu/grickalice da i oni fino zarade.
Kad je već gostovanje baš daleko i nije dozvoljeno gostujucim navijačima.
Skroz sam zaboravio da se na taj datum igra utakmicaTatamata1946 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 18:58Ma dobra je ideja ali nije dobra bas taj dan posto je Dan zalosti tako da nema nista od togaHz1946 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 18:53Bilo bi top kakvo zajedničko gledanje utakmice da se napravi, recimo na parkingu kod stadiona klub omogući veliko platno, sigurno bi fin broj ljudi došao a pored oni što prodaju sokove/hranu/grickalice da i oni fino zarade.
Kad je već gostovanje baš daleko i nije dozvoljeno gostujucim navijačima.
Anamo njihove navijace i igrace nikad makar nam sam titulu donio
Ja koliko znam on nikad nije igrao za njih. A I ponikao je u Novom Gradu I kasnije bio njihov omladinac ali se ne sjecam da je kad nastupio za prvi tim.skullcrusher je napisao/la: ↑07 jul 2024, 20:18Anamo njihove navijace i igrace nikad makar nam sam titulu donio
Dakle fakticki nikakve veze s njima nema. Nit je ponikao kod njih nit je kad zaigrao za prvi tim. Vise ima veze sa Novim Gradom gdje je poceo karijeru I sa Olimpicom gdje je poceo profesionalno igrat fudbal.
Gracic ga doveo iz Želje besplatno, mozda neku siću da je dao, kasnije od Mamica za njega uzeo extra pare, maltene vratio sve sto je do tada uložio u Olimpik. Ja mislim Osim se i dan danas pojede živ od muke.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.