FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Smjesno je jos uvijek porediti nas i njih...
Tiho veceras na temi, raja se kupa, sprema za posao.. Nema ni pljuvaca, ni bordo vitezova branioca, svak se o svom jadu zabavio.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
Oluja se sprema....Moj Joker 
[youtube][/youtube]

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Da hoce makar kakav povjetarac ako nistacrozzer je napisao/la:Oluja se sprema....Moj Joker
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
-
kraljlavova
- Kontakt:
I te kakva se oluja sprema
Sutra sam planirao ići u ribolov, pa se nadam da neće biti oluje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svaki post neka najava bombasticna kod tebe druze, na cemu to temeljis, kojim info?kraljlavova je napisao/la:I te kakva se oluja sprema
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
šalo barojoker90 je napisao/la:Svaki post neka najava bombasticna kod tebe druze, na cemu to temeljis, kojim info?kraljlavova je napisao/la:I te kakva se oluja sprema
-
kraljlavova
- Kontakt:
Samo cu reci 2 igraca ce doci i to kakva samo molim bez nervoze molim lijepojoker90 je napisao/la:Svaki post neka najava bombasticna kod tebe druze, na cemu to temeljis, kojim info?kraljlavova je napisao/la:I te kakva se oluja sprema
@ajdohordas, Samo plati njegovu cijenu, i igrati ce on i u Fojnici ako treba. (:
@muhamedhulk

@muhamedhulk

kraljlavova je napisao/la:Samo cu reci 2 igraca ce doci i to kakva samo molim bez nervoze molim lijepojoker90 je napisao/la:Svaki post neka najava bombasticna kod tebe druze, na cemu to temeljis, kojim info?kraljlavova je napisao/la:I te kakva se oluja sprema
postao si mi pravo zanimljiv ovih dana
Nece niko doc sta bezveze furate
Mislim da smo prvi po pitanju broja igrača koji nisu šarnuli ugovor u toku ovog prelaznog roka.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
joj ovih insajdera mati moja mila znaju li oni ista o necemu drugom pisati. 
FK Sarajevo u srcu.
GIF
GIF
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
A neko tek dolazi s posla...joker90 je napisao/la:Tiho veceras na temi, raja se kupa, sprema za posao..
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
A u picku materinu..hilmo je napisao/la:A neko tek dolazi s posla...joker90 je napisao/la:Tiho veceras na temi, raja se kupa, sprema za posao..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Veceras je neki igrac iz srbije koji je bio u pregovorima sa klubom odbio ponudu i ostaje negdje u srbiji. Nez o kome se radi ne pratim najbolje situaciju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BitiSrcemVezan
- Kontakt: