NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kojih dimenzija ce biti pomocni teren? Hoce li imati bar montaznu tribinu?
- superFrankie
- Kontakt:
Tri u21 igraca, Halilagic nam se vraca iz Veleza. Vrijedno se radi, do pocetka priprema je ostalo sigurno desetak dana a vec sad polako dovodimo igrace. Zasad sve izgleda obecavajuceSAZNAJEMO: Ali Mahmud, Alden Šetkić i Samir Halilagić novi igrači Jedinstva
Mahmud dolazi iz Gornjeg Rahića i igra u napadu, a Šetkić dolazi iz Slobode Novi Grad igra na poziciji stopera i u staro jato se vraća mladi ofanzivac Halilagić.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Dogovoren Setkic, top pojacanje. Rijesava nam poziciju U-21 igraca.gattuso1919 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:47Salkanović potpisuje i odmah ga šalju na posudbu, tako sam načuo. Ja bih volio oba Božića da ostanu kod nas. Mateja ima taj potez koji po meni pravi razliku. Mateo Božić ispred Zare i Smailovića. Nazad Zgonjanin i Hadra, dok i onaj Carlos može ostati na beku, sasvim korektno odrađivao posao kad dobije priliku.
Navodno se pregovara sa jednim igračem iz Slobode Novi
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Izgleda uprava radi i dalje, bez ikakvog odmora. Ovo je bas iznenadjujuc potez.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Daj jos golmana, desnog beka i iskusnijeg spica.
Produzi Zgonjanina i Marriagu. Neka sarne i Gasal pa da se tucemo momacki.
Produzi Zgonjanina i Marriagu. Neka sarne i Gasal pa da se tucemo momacki.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
U srijedu iducu dolazi na potpisivanjeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 jun 2025, 19:20Dogovoren Setkic, top pojacanje. Rijesava nam poziciju U-21 igraca.gattuso1919 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:47Salkanović potpisuje i odmah ga šalju na posudbu, tako sam načuo. Ja bih volio oba Božića da ostanu kod nas. Mateja ima taj potez koji po meni pravi razliku. Mateo Božić ispred Zare i Smailovića. Nazad Zgonjanin i Hadra, dok i onaj Carlos može ostati na beku, sasvim korektno odrađivao posao kad dobije priliku.
Navodno se pregovara sa jednim igračem iz Slobode Novi
-
- Kontakt:
Njegovu požrtvovanost, lidersvo i timski duh prepoznali su navijači Pod borićima, ali i Uprava Kluba, te je dogovoreno da će popularni Zara i u narednoj sezoni nositi crveno - bijeli dres.
#DIGNIGLAVUNISISAM
U ovu upravu vise ne sumnjam.

- superFrankie
- Kontakt:
Ne sjecam se kad smo aktivniji bili u ovom prelaznom periodu izmedju dvije sezone. Kapa dolje upravi
Bravo za upravu!! Znamo mi i pohvalit kad se stvari rade kako treba 

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jbt da i mi jednom izgledamo ozbiljno. Svaka cast ovo bas fino izgleda.
Ne znam cemu tisina kod pojedinih, izgleda im ne valja kad nema licnih interesa.
Ne znam cemu tisina kod pojedinih, izgleda im ne valja kad nema licnih interesa.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Pa ovdje je uvijek i pisalo nas 5-6 koji smo tu desetak godina. Sve ovo sto dodje na novo registrovano, nestane za par dana jer vide da ne mogu prosipati nikakve glupostiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:24Jbt da i mi jednom izgledamo ozbiljno. Svaka cast ovo bas fino izgleda.
Ja mislim da bi nas pet sa foruma trebalo jedan dan sjesti na kafu i pricati o klubu jednu pet sati
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Treba nesto i na rostilj prebaciti.nebeskasila je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:32Pa ovdje je uvijek i pisalo nas 5-6 koji smo tu desetak godina. Sve ovo sto dodje na novo registrovano, nestane za par dana jer vide da ne mogu prosipati nikakve glupostiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:24Jbt da i mi jednom izgledamo ozbiljno. Svaka cast ovo bas fino izgleda.
Ja mislim da bi nas pet sa foruma trebalo jedan dan sjesti na kafu i pricati o klubu jednu pet sati![]()

Samo da se skupstina dogodi sto prije, da prvi kompletiramo ekipu i krenemo sa pripremama. Uz to nastaviti raditi ovako dobar marketing i biti u trendu.
Pokrenuti fan shop za narednu sezonu bi isto bio veliki napredak.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Pozdrav za ekipu
Moglo bi se naći svjetlo na kraju tunela, samo da se nastavi ovim tempom.
Moglo bi se naći svjetlo na kraju tunela, samo da se nastavi ovim tempom.
Da znas da cita sveInatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:24Jbt da i mi jednom izgledamo ozbiljno. Svaka cast ovo bas fino izgleda.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne sekiraj se drug!Naša je greška što se svakom daje na značenju samo ignore i udri.Zbog vas nekoliko pozitivnih forumaša i ja se ponekad uključim i napišem neku pametnu heheharden je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:24Da znas da cita sveInatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:24Jbt da i mi jednom izgledamo ozbiljno. Svaka cast ovo bas fino izgleda.
![]()
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma ne znam sta bi ti rekao, nije vrijedno paznje. Prosle su te godine da se belaj oravi za to. De ti meni reci sta kazes na ovo sve.harden je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:24Da znas da cita sveInatSilniBosanski je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:24Jbt da i mi jednom izgledamo ozbiljno. Svaka cast ovo bas fino izgleda.
![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Samo ovako nastaviti, konkretan posao, bez populističkih bombastičkih najava, samo struka i častan posao. Zagarantovan uspjeh.
-
- Kontakt:
Ne znam sto nam se Neri ne javlja. Nema ga bas na ovo sve da cujem sta on kaze
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Mora da hladnu tuce u nekakvom hladunebeskasila je napisao/la: ↑26 jun 2025, 06:47Ne znam sto nam se Neri ne javlja. Nema ga bas na ovo sve da cujem sta on kaze

Navodno jos 5-6 igraca dolazi, dobra je stvar sto ce uz Zeru ostati svi ljudi koji su bili tu uz Adzema.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Niste pogriješili, poslovni put, pa sedam dana hladno piće i pogled koji odmara očiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 jun 2025, 08:27Mora da hladnu tuce u nekakvom hladunebeskasila je napisao/la: ↑26 jun 2025, 06:47Ne znam sto nam se Neri ne javlja. Nema ga bas na ovo sve da cujem sta on kaze.
Navodno jos 5-6 igraca dolazi, dobra je stvar sto ce uz Zeru ostati svi ljudi koji su bili tu uz Adzema.

Pratim situaciju, svakako da je ostanak Zarića i Fontemachia najbolje pojačanje. Priželjkujem dogovor sa Zgonjaninom i Salkanovićem.
Ali Mahmud je odlično pojačanje kad se uzme u obzir da je u21.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****