FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rockov
(Rogic)
Celik-Ðurickovic-Soldo
(Mujkic-OROZ-Jovic)
Bubanja
(Krdzalic)
Began-Buljubasic-Ðorđevic-KUPRESAK
(Unusic-Mustafic-Julardzija-Durakovic)
Kyeremeh-Čatakovic
(Guliashvili-Renan)
Popunili smo se mi dobro ako dođu Oroz i Kupresak. Vezni red i napad su odlicni, odbrana solidna, a golman bi mogao biti najveci problem, Rockov ima kvalitet ali koliko ce mu trebati da udje u formu je pitanje.
Ne vidim da Matanovic, Mehmedovic, pa i Anđušić i Mulalic imaju neku šansu da se nametnu u ovoj ekipi. Bolje to malo minuta koje bi oni uzeli da se daju ovim momcima koji su prikljuceni iz akademije.
(Rogic)
Celik-Ðurickovic-Soldo
(Mujkic-OROZ-Jovic)
Bubanja
(Krdzalic)
Began-Buljubasic-Ðorđevic-KUPRESAK
(Unusic-Mustafic-Julardzija-Durakovic)
Kyeremeh-Čatakovic
(Guliashvili-Renan)
Popunili smo se mi dobro ako dođu Oroz i Kupresak. Vezni red i napad su odlicni, odbrana solidna, a golman bi mogao biti najveci problem, Rockov ima kvalitet ali koliko ce mu trebati da udje u formu je pitanje.
Ne vidim da Matanovic, Mehmedovic, pa i Anđušić i Mulalic imaju neku šansu da se nametnu u ovoj ekipi. Bolje to malo minuta koje bi oni uzeli da se daju ovim momcima koji su prikljuceni iz akademije.
Sad kad se S.P vrati na LB 
Zar nije Lijin menadžer srao nešto po nama kao odvest će on njega jer ga ne zaslužujemo haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- belosevic23
- Kontakt:
Ma Pidroni je uvijek igrao solidno, bez velikih kikseva, pouzdan bek nije nista gori od kupresaka to garantujem, a nase dijete
Sjetih se odmah one asistencije za Fanima protiv Buducnosti, kao Beckham iz najboljih danabelosevic23 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:11Ma Pidroni je uvijek igrao solidno, bez velikih kikseva, pouzdan bek nije nista gori od kupresaka to garantujem, a nase dijete

Ma ako ima šanse da se Pidro vrati daj ga odmah, dobar je to bek 

U statut kluba staviti " Ko je god ubilježio minute u Lištici, od pjetlića do seniora, ne može niti smije biti član kluba. " Sve što ima veze sa tim klubom je na bojkot listi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nemoj Renana i Hamzu zajedno stavljati ne mogu meda zajedno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nema smisla porediti njih dvojicu,nebo i zemlja.Ovaj skolovan igrac ovaj igrac kvaliteta za federalne lige,eventualno ekipe koja se bori za goli opstanak u PL nista vise.Ne znam ni kojeg divnog qurca smo ga dovodili.
Pidro je Roberto Carlos licno za Durakovica.Jbt Dusan Hodzic na lijevom beku je bolje izgledao za klasu
Sto se tice tvog drugog posta ne bi se slozio.Iz Listice smo doveli Sesara koji nam je puno valjao i Ikica.Obojica brzo zavoljeli klub.
Ovo bi uveo za sve igrace Borca 2020-kraj Vicinog mandata
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 jul 2024, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imamo Durakovića i Kyeremeha, oba truba u odbrani i oba nemaju neki Bog zna centaršut. Kyeremeh bolja pas igra, bolji u ofanzivi i brži, ako je rizik igrati sa Kyeremehom onda bih rizikovao pogotovo jer i oni igraju 3-5-2, bez krila, koja bi mogla praviti problem Kyeremehu u defanzivi, a svakako kad igra kao krilo mora čuvati protivničkog beka što znači da mu ta uloga ne bi trebala donijeti probleme na koje nije navikao.
Rogic
Beganovic Djurickovic Soldo Durakovic
Djordjevic Buljubasic Bubanj
Mustafic
Gulisa Catakovic
Kad mogu Real i Francuska mozemo i mi ovako
Beganovic Djurickovic Soldo Durakovic
Mustafic
Gulisa Catakovic
Kad mogu Real i Francuska mozemo i mi ovako

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ako smijem reći ovo je do sad najsmislenije postavljeno.
S tim da ćemo igrat sa 3 nazad pa samo izbaci Mutafića dodaj dole jednog štopera i to je to.

Djurickovic Soldo Jović
Beganovic Durakovic
Buljubasic Bubanj
Djordjevic
Gulisa Catakovic
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ide gas ljubi te Facko ,dugo sam vremena na solji razmisljao o ovome...danimajurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:52Ako smijem reći ovo je do sad najsmislenije postavljeno.
S tim da ćemo igrat sa 3 nazad pa samo izbaci Mutafića dodaj dole jednog štopera i to je to.![]()
Djurickovic Soldo Durakovic
Beganovic
Mustafic
Gulisa Catakovic

FK SARAJEVO.
jel moguce da se prave formacije bez naseg ponajboljeg igraca Keremije
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: dark44, Google Adsense [Bot], HordasFks, MaroonBjelave, Rokitansky i 88 gostiju.