Ovaj frajer ima 50 postova i svi su mu ovakvi samo se nemojte poslije hvatati za ove postove.
**** ce svima sad biti na grbavici iskreno , dobro igraju kone nema sta.
Nije ocm drago mi je da igrate dobro, sto cemo biti tesko pa nisam ja pubertetlija ljepoto moja, pa da imam neke prijenose prema komsijama, na kraju da budete iza nas i svi sretni zivio
Što mene tiče neka bolji pobjedi.scudetto89 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:53Nije ocm drago mi je da igrate dobro, sto cemo biti tesko pa nisam ja pubertetlija ljepoto moja, pa da imam neke prijenose prema komsijama, na kraju da budete iza nas i svi sretni zivio![]()
Meni licno vala ne pada nista tesko, igrate dobro stvarno, najbolje u zadnjih par godina. Opet ni Igman ni Velez nisu neko mjerilo, da me ne shvatis pogresno nisu ni Sloga i Sloboda, i u vasem i u nasem taboru fali sabura.
Jel bar dobrakempes je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:54Prikrivenj kmeljin navijac, zbog piice (koju nije ni dobio) ide trcat na grbavicu u plavoj kosulji. Bez clanske takodjer, nabit ga na ****.
Naravno drug opustenoSaurman je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:54Što mene tiče neka bolji pobjedi.scudetto89 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:53Nije ocm drago mi je da igrate dobro, sto cemo biti tesko pa nisam ja pubertetlija ljepoto moja, pa da imam neke prijenose prema komsijama, na kraju da budete iza nas i svi sretni zivio![]()
Trenutno korisnika/ca: aqarius, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Lecler, perodeformero, supervizor, VolimBiH96 i 95 gostiju.