Premijer liga BiH - aktuelno
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Katastrofalno sudjenje na zemunici. Prvi go iz sumnjive situacije, drugi iz cistog ofsajda, pa onda cist penal ne sviraju za igman.
Ocigledno je da dodik i vico imaju novu prostitutku u pl. Ona je plavusa zeljka a nije cvijanovic
Ocigledno je da dodik i vico imaju novu prostitutku u pl. Ona je plavusa zeljka a nije cvijanovic
Zadnja izmjena: cetvrtomjesto, dana/u 17 avg 2024, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Igman jedan od glavnih konkurenata za ispadanje. Nije ova utakmica nikakvo mjerilo, realno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Slažem se,čekamo tekme protiv ekipa iz vrha da se vidi koliko mogu.pitara je napisao/la: ↑17 avg 2024, 21:55Meni licno vala ne pada nista tesko, igrate dobro stvarno, najbolje u zadnjih par godina. Opet ni Igman ni Velez nisu neko mjerilo, da me ne shvatis pogresno nisu ni Sloga i Sloboda, i u vasem i u nasem taboru fali sabura.
Kako god draza mi je borba Sarajeva i Zeljeznicara za titulu nego Borca i Zrinjskog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ma neka lige. Ne možeš se navići da ovi vode 2 razlike. Sve se nadam da se neće znati ponašati pa prokockati ovo uz jedan crveni Galića (najgori igrač lige). **** će bit kad se uigraju. Ima prostora za napredak a imaju raspored iz snova.
Dosta dobro. Trojac u sredini ima lopte u sebi baš. Baš joj sve znaju a ovaj mali još na to i geometrijski fantastičan pokupio je sve dole.
I Igman kandidat za ispadanje i ta glupa priča. Ima 12 ekipa i 4 ispadaju a bar 6 ako ne i 7 su kandidati. Ko je mjerilo. Neće odjednom protiv Reala igrati
Igman Sloboda Sloga Radnik Posušje Velež Gošk sve su to kandidati za ispadanje. Evo danas Sloga koja je kandidat uze bod u Posušju nisam siguran da će oni njima uzeti bod u Doboju.
Tako da ovo je najava kandidature za sami vrh. Prve 4 ekipe. Uz malo sreće mogu i više.
Dosta dobro. Trojac u sredini ima lopte u sebi baš. Baš joj sve znaju a ovaj mali još na to i geometrijski fantastičan pokupio je sve dole.
I Igman kandidat za ispadanje i ta glupa priča. Ima 12 ekipa i 4 ispadaju a bar 6 ako ne i 7 su kandidati. Ko je mjerilo. Neće odjednom protiv Reala igrati
Igman Sloboda Sloga Radnik Posušje Velež Gošk sve su to kandidati za ispadanje. Evo danas Sloga koja je kandidat uze bod u Posušju nisam siguran da će oni njima uzeti bod u Doboju.
Tako da ovo je najava kandidature za sami vrh. Prve 4 ekipe. Uz malo sreće mogu i više.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nevjerovatno koliko je svaki tvoj komentar infantilan na nivou osnovne škole.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo ovo sam htio da kažem. Isto važi i za nas.jurisicduska je napisao/la: ↑17 avg 2024, 22:03
Tek protiv borca, svinjskog, lištice i kona ćemo vidjeti na čemu smo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma sta kazes? Pusti se mene, pisi malo o Mirvicu i finansijama FKS dok ti klub igra utakmicu.
On nekog komentarise, provodi vrijeme tako sto pise romane o nama i najavljuje neko gasenje. Kanta foruma bas kao i tvoj guzni haver koji makar ide na utakmice svog kluba.
Stavio lik profilnu pavlake, humor na nivou osnovne škole.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Evo gaaaa
Ne znam da li je ko pisao ali ova posjeta večeras se mora pohvaliti 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- bagniadiluca
- Kontakt:
Nisi ni ti dobar.

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Jos jedan neregularan gol
Hebote sto su se raspisali covjek bi rekao igra sarajevo hahahah
Crni Cerak 🐦⬛
Je l' vas strah? 

Bece zeljo ove godine tvrd orah, cini se dobro ulozen novac . Dovoljno za evrope 100%
Cavnić najgora karika ove izuzetno dobre ekipe
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- cetvrtomjesto
- Kontakt: