Da li ce i treci veceras objaviti?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:57Dilema koji naručiti, možda ipak gostujući jer je stvarno unikat![]()
Samo da se ne kupi gostujući, kad ono treći još veća perverzija![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da li ce i treci veceras objaviti?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:57Dilema koji naručiti, možda ipak gostujući jer je stvarno unikat![]()
Bordo, aBd, uramljen i na zid. Bijeli lagano za grada, čuna na desnu stranu i idemoooGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:57Dilema koji naručiti, možda ipak gostujući jer je stvarno unikat![]()
MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:01Bordo, aBd, uramljen i na zid. Bijeli lagano za grada, čuna na desnu stranu i idemoooGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:57Dilema koji naručiti, možda ipak gostujući jer je stvarno unikat![]()
![]()
Da kupim treći, žena bi mi već sve yebala![]()
Za crni, hmmm vidjet ću. Pokušat ću da je smuntam, kad nam bude godišnjica hahahahaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:10MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:01Bordo, aBd, uramljen i na zid. Bijeli lagano za grada, čuna na desnu stranu i idemoooGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:57Dilema koji naručiti, možda ipak gostujući jer je stvarno unikat![]()
![]()
Da kupim treći, žena bi mi već sve yebala![]()
![]()
![]()
Sad bi ja kupio i domaći i gostujući i treću garnituru, samo ybg neko će misliti da sam puko ako potrošim skoro 400 maraka na dresove![]()
Ide I treća
Pa imali smo zelene erea.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 22:10Oba su extra, bjelije unikatni..
Kao sto neko rece bjeli se nesmiju nosat po kosevu ni finalu kupa i vaznim utakmicama. Trecu varijantu u gostima u kupu il kad domace ekipe igraju u bilom..
Dali je crna boja oficijalna boja za trecu garanturu dresova il tu mozemo da stavljamo koju hocemo boju..(svake godine druga boja)
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], keli i 66 gostiju.